V noci stále pláče!

27.5.06 19:07

V noci stále pláče!

Ahoj holcinky, mam problem a nez se vydam za doktorkou,chtela jsem zkusit,jestli nahodou nemate nektera podobnou zkusenost nebo vas nenapadne,co s tim.. Nas Denisek mel od narozeni problemy s prdikama ci trimesicni kolikou.. Na to nam ovsem vetsinou dokonale pomohla rekt.rourka. Asi kolem ctvrteho mesice se to hodne zlepsilo,prakticky by se dalo rict,ze jsme rourku uz pouzit nemuseli. Pres den se krasne vyprdikoval jak kopal nozickama a v noci krasne spinkal. Ovsem posledni asi tyden a pul je jedna noc horsi jak druha a ja uz si opravdu nevim rady. Malej chodi spat kolem desate, ja kolem pulnoci a to spinka krasne spokojene. Jeste tak do dvou je to bez problemu a kolem treti to zacina. Ze spanku tlaci a place,ale tak usedave az se vzteka a rekla bych,ze ani prvni mesice to nebylo tak hrozne. Dnes to bylo snad nejhorsi,usnul vzdy maximalne na deset minut,nez to zase zacalo. Snazim se ho polohovat ze strany na stranu,abych mu s tim briskem trochu pohnula,masiruju brisko, dokonce jsem se i snazila vynechat vecere,aby nemely na noc zadny negativni vliv. Vsechno zbytecne.. At jim cokoliv a delam cokoliv nic nezabira,naopak je to cim dal horsi… Ovsem,jakmile se poradne probere,boleni je pryc a on se zacne usmivat a hrat si… Proste place a tlaci jen ze spani..
Nevite nektera,cim by to mohlo byt? Jo, jeste jsem zapomnela napsat,ze malymu je pet mesicu pryc a ja plne kojim…
Budu vdecna za jakoukoliv pripominku.
Predem vsem moc dekuji
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
27.5.06 19:35

Ahoj hani,

že bych to měla doma taky? Jára krásně spinká, jak andílek, pak začne brečet nejdřív napůl spící, prohýbá se jak luk a řve, až se vzbudí úplně. Ale stačí ho vzít na ruku, a on se po chvíli uklidní a spinká dál. Nebo stačí, když si ho vezmu do postele, ale to ho musím vzít, než se probere úplně. Zkoušela jsem rourku, ale nic z něj nešlo, tak myslím že to asi prdíky nebudou …
Ale uklidní ho, když mu dám prso, on si párkrát cucne a usne …
Sice jsem neporadila, že, ale fakt mi přijde, že to prdíky nejsou
Andělka

• Citovat
  • Upravit
896
27.5.06 19:57

Ahoj Hani,
no to s těma prdíkama jsi přesně popsala u nás. Nám tohle dělal Vojta taky, jednou v noci mi takhle začal vyvádět a tlačila aplakal. Tak jsem šla k doktorovi a snažila se mu vnutit, že to jsou větry a nakonec z toho byl zánět středního ucha(nechci děsit,my pak měli teplotu). No já si myslím, že u vás se můžou klubat zoubky, na prdíky je fakt starej, nebo se mu něco ošklivýho zdá. Občas takhle musím naplno probrat tříletou Barunku,která má ze spaní hysteráček - fakt ji musím probudit,jinak ječí a ječí a když se probudí,tak ji pohladím a ona spí.
Tipuju,že Jájovi od Andělky se zdá o tom, jak někam leze a ještě mu to nejde tak, jak by chtěl :lol:
Uvidíš,jestli bude třeba teplotka nebo tak něco,val k doktorovi.
Jitka a mrňousci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
27.5.06 20:46

Hanko, jsme na tom úplně, ale ÚPLNĚ stejně. včetně toho, že při úplném probuzení je to sluníčko největší. nevím, nechápu. Přemýšlela jsem i o těch zubech, ale nezdá se mi, že by se v puse něco dělo. Přes den se dost hýbe a strašně prdí, v noci ne. Nemyslím si, že by půlroční dítě bylo staré na větry. Některé děti tím trpí neustále. Třeba jak se v noci nehýbe, tak se mu tam ty prdíky nastřádaj a vážně ho bříško bolí. I proto je to nejhorší k ránu. le to je jen moje domněnka.

Makýš a Tygříci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.5.06 23:21

Jituško - kdo ví o čem se tomu našemu prďouskovi zdá :lol: , ale fakt začne brečet a kope nožkama a úplně se šponuje - a ať jsem zkusila co jsem zkusila, tak si neprdnul, ale za to po chvilce usnul a spinkal dál jak dudek … nebo jak ho vezmu pak na ruku tak čumákuje a ještě si chce aj povídat , fakt jak píše Hanka. Ale je to možný že se jim něco zdá. Už jsem mu zkoumala i pusinu, ale žádné zduření tam nevidím, takže zuby fakt ne (byť se mi to babičky snaží vnutit, páč slintá jak bernardýn).....

• Citovat
  • Upravit
1376
28.5.06 07:59

Ahojky, Hanka nas prdolka do 3m na ziadne vetry netrpel a potom to zacalo :-(( jeho to trapilo este obcas tak do 16m.
Niezeby to boli nejake koliky, ale proste plakal, ked som ho prilozila, tak ako sal, tak sa vyprdkal a spinkal dalej.
Budil sa tiez vela a casto od malicka, no a dnes spi celu noc, alebo sa zobudi tak raz a to ho stale este kojim.
Dokonca prekvapivo sa to nezhorsuje ani pri raste zubkov, ani pri chorobe.
U nas zaberal, ked bolo najhrosie fen, fukat mu na brusko teply vzduch, to sa vzdy skludnil (len v noci je to dost tazko realizovatelne).
Tiez pomahala zavinovacka, ked sme ho pevne zavinuli, aby sa nebudil pohybmi. (to ale ak su to prdiky bude asi kontraproduktivne) :-(
Ja ked som to rozoberala s Dr. tak mi povedala, ze su deti, ktore sa proste budia a ze ked sa pozrie na mna a na muza, aky sme temperamentny, tak ze sa nedivi, ze aj maly nebude kludny :-)) a to ani v noci.
Tak sme sa s tym nejak zmierili, spal s nami, v noci sa kojil, potom jedneho dna, sa zacal po kojeni vzdy vrtiet, tak sme ho zacali prekladat do postielky (kde spokojne zaspal) a dnes spi uz len v postielke. :-)
Ono je to aj tym, ze ako tie miminka sa rychlo vyvijaju, tak robia velke pokroky a v noci to spracuvaju v hlavicke a aj to ich moze budit.
Mozno ta prekvapi nejakou novou dovednostou, alebo najdes prvy zubok :-)
Drzim palce, aby to uz coskoro preslo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.06 11:08

Holky, jste moc hodny a vsem dekuju za rady a nazory.. Zoubky to podle me nebudou, uz dva dole mame a kdyz mu rostly,tak u toho takhle nevyvadel. Je pravda,ze byl trochu protivnej,ale netlacil u toho.I kdyz plne kojim,zacala jsem mu davat uz po cvrtem mesici cajik od Hippu pro spokojene brisko. Pres den si myslim,ze mu dost pomaha, krasne prdikuje a vetsinou se po nem taky hezky pokaka,ale v noci mi ho pit odmita. To chce jen mlicko z prsa. Dnes v noci to bylo prece jen lepsi, pred spanim vypil 100ml cajiku,tak myslim,ze to zabralo. Ovsem k ranu zase tlacil..uf, uz aby to skoncilo..
Jeste jednou vsem dekuji. Teplotku nema,tak to snad nebude nic vaznejsiho!
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.5.06 13:09

Ahoj Hanko,
Maju tohle dělával taky. Sice ne tolik, ale vždy nad ránem se potřeboval vyprdíkovat a vykakat. Kakával nám i občas v noci :roll: Teď už je to lepší. Když spí se mnou, tak je o moc klidnější, když se trošku probere, tak si ho přitulím, nebo mu dám trošku se napít. U kojení usíná nejlíp (já taky :wink: ) Když jsem ještě byla v porodnici, tak se mi v noci vzbudil a pořád křičel, tak mi sestřička řekla, že si ho mám dát k sobě do postele abyl klid. Některé děti občas potřebují blízkost. Hezké spinkáni Tin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.06 13:20

Ahoj Tin,
malej spi vedle me v posteli pritulenej celou noc. Je pravda,ze jsme s prdikama taky meli nejvetsi problemy rano (podle me je to tim,ze se celou noc nehybe a nemuzou ven a navic si v noci po kojeni neodbrkavame,tak se ten vzduch v nem hromadi) ale ted je to mnooohem horsi nez kdy driv.. Ja doufam,ze jsou to vazne jen prdici a nebude z toho neco horsiho…

Diky
Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí