Bylinky v příkrmech

896
27.5.06 20:43

Bylinky v příkrmech

Ahoj holky,
nevíte,zda se můžou mimíšům dávat do přírkmů bylinky na dochucení?Začali jsme s půlročákem Vojtou s příkrmy a moc mu to nejede, tak jsem si říkala, že bych mu tam mohla dát třeba pidkousek libečku nebo trochu petrželky.Nevíte, jestli to nemůže ublížit? Je mi jasný, že aromatický bylinky jako pažitka nee,ale co výše zmíněné,které jsou teď čerstvé u babi na zahrádce?
Nechci volat doktorovi,když mám všeznalkyně z emimča,že.
Jitka a prďolkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
28.5.06 08:16

Ahojky,
urcite neudelas zadnou chybu, kdyz do prikrmu pridas trochu kopru nebo petrzele, ten Honzik muze. Davam obcas trosicku(na spicku noze) majoranky nebo bazalky a Juli to moc chutna.
Drzim palecky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
28.5.06 12:59

Jituško
Rozhodně jdi do bylinek. Nasekej je na maličké kousíčky a přidávej je syrové - pokud máš možnost. Je v nich spousta vitamínů a tak. Platí pro ně ale to samé, jako pro další jiné potraviny. Vždy dávej jeden druh aspoň 3 dny, abys zjistila, jestli Vojtíškovi dělá dobře. Zkusila bych třeba bazalku, pokud dáš majoránku čerstvou, tak je méně aromatická, než sušená. Libečkem bych moc šetřila - je dost výrazný. To platí třeba i o nati celeru a tak. Jinak bych tedy rozhodně bylinky používala. Já je u svých dětí dávám ráda a minimálně do každé polívky. Mému mladšímu- taky Vojtíškovi -ale už byl rok.

Mickie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky