Odstáté lalůčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.11.20 14:34

Dcera má taky odstáté lalůčky, nikdy mě teda nenapadla plastika :nevim: Až bude mimčo větší, tak to vidět nebude, přece jen teď nemá ještě vlasy a taky ho později nikdo nebude prohlížet zezadu a z boku :D Pokud by ho to trápilo, tak to půjde vyřešit asi plastikou, ale myslím, že ho to trápit fakt nebude :jazyk: Dcera má náušnice a tak to vlastně ani nejde vidět, jen když si je sundá na tělák/plavání, tak to má viditelný, ale nikdy se jí nikdo nesmál a to je v páté třídě :roll:

• Citovat
  • Upravit
2896
25.11.20 15:16

Můj manžel takové podobné uši má, jí říkám zakroucený a mě to vždy přišlo pěkné, roztomilé, doufala jsem, že to po něm zdědí děti. To koukám, co vše může lidem vadit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.22 09:39

Ahoj, můj syn se narodil s těmi lalůčky úplně stočenými dovnitř do ucha, pořád si to přiléhavá, začal si přilehávat i celé ucho, můžu se zeptat, jak jste na tom teď po dvou letech? Já sama jsem měla odstate ucho, šla ve 14 na operaci, taková bolest to byla, že to nikomu nepřeji zažít. Synovi uši stále hlídám, na noc má čepičku, ale stejně to asi nemá smysl a prostě zezadu to má odstáté a ty lalůčky se stačí dovnitř. Někdo řekne co člověk řeší, ale mně je to líto. Do toho má další potíže, takže chudáčka je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
1.6.22 18:57

Já myslím, že se to může ještě krásně spravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.2.24 22:33

Dobrý den,
pokusím se obnovit konverzaci ohledně odstátých ušních lalůčků, které popisuje maminka viz výše. Chtěla bych se zeptat, jestli se zde ještě najde někdo, kdo s tím má zkušenost. Narodil se nám nedávno chlapeček a má uši podobné miminku na fotce. Spravilo se to časem? Pouze mě zajímá, jestli se mohou sami narovnat, určitě to nechci řešit operačně. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí