Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, jdu si za vama spis asi pro podporu
. Musim odstavit 21m zavislacka a je to sileny
Nocni a denni kojeni jsme zvladli s trochou place, ale v podstate v klidu. Ale ted ukoncujeme kojeni pred spanim odpo a vecer a to je taaak tezke. Zatim je to jen druhy den, ale maly tak strasne place, ani moc netecou slzy, jen silene vříská, nechce pomazlit, pohladit, proste nic. Pak usne spis vycerpanim
. Prosim, kdo mate podobnou zkusenost, jak dlouho to trvalo, nez tahle krivda preboli a usinani bude bez kriku?
Dekuju ![]()
Jakým stylem odstavujes? Když jsem odstavovala dceru krátce před jejími 2. Narozeninam, tak jsem musela prelepit bradavky náplasti. Říkala jsem ji, že mám velké bebi, které moc bolí. Vždy přišla pofoukala. No trvalo to asi 2 týdny pak už nechtěla. Byla opravdu hodne závislá, ale zvládli jsme to bez vztekani to dudlík byl větší peklo
![]()
@Pidulka1991 - taky jsem prelepila, vysvetlila, ze mam bebí, a proto uz ted mliko neni. Bohuzel naprosty nezajem
. On se mi nijak nedere do vystrihu nebo tak, jen si pred spanim lehne na postel a rve a rve a rve, kope kolem sebe, odhani me, je vylozene nastvany na me. Nocni usinani, kde je i manzel, je lepsi, toho vezme na milost a necha se od nech i chovat. Ale ja jsem zavrzena
.
Dudlik uz nastesti sam vyplivl, tak si to asi vybiram takhle ![]()
Ja syna odstavovala asi v roce a půl, taky závislák ( flaska ani dudlík ). Prvni slo nocni kojeni a denni, kojila jsem jen po probuzení a večer, byl zvyklý u kojeni usínat. Ale rekla jsem mu, že je veliky, a že už vsechno mliko vypil… No byl to taky boj, ale behem dvou týdnů byl bez kojení. Uspavala jsem ho v jeho postylce, polozila, že jde spat a musela u něj sedět dokud neusnul. Pohadka Uspavam ho i jeho sedmi letech
v posteli v ložnici taky dělal hrozný scény… Hodne trpělivosti ![]()
Holky, prosim o radu nebo tipy, jak v klidu uspat po obede triletaka? Bojujeme s tim uz nekolik mesicu a ja uz jsem z toho hotova. Kolem druhe hodky odpo zacne byt uplne k. o., protivny, oci ospale, scena kvuli vsemu a takto az do vecera. Kdyz nabidnu, ze si pujdeme odpocinout, precist pohadku, tak ne, spat nepujde a podobne.
Kdyz i presto jdeme do te loznice, tak po chvili cteni me zacne provokovat, kopat, zlobit. Ja nervy na pochodu a samozrejme jsem vztekla a jecim. Skonci to hysterakem, valenim se po zemi. Pak obejmout a usne a spi 3 hodiny. Ja jsem z toho hotova, temer pokazdy to obrecim, protoze je mi lito, ze tady na sebe rveme a ja jsem vztekla a uplne zurim, i kdyz normalne takova nejsem. Nevadilo by mi, kdyby nechodil spat, ale jak jsem psala vys, je to pak zbytek dne hrozny. Dekuju za docteni toho slohu, musela jsem vypsat tu svoji zoufalost.
Jeste dodavam, ze v kocarku nebo v aute ted uspavat nemuzu, mam jeste maly mimco a nemam dvojkocar, v nositku byt nechce.
Dekuji ![]()