Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky mám dotaz jak dlouho kojite??…malej kolikrat pije i 2 hodiny dám ho brknout a chce zas dá se to nejak regulovat nebo máte nějaké rady jak docílit toho aby papal rychleji a efektivněji?? Děkuji malej ma 2m a budi se někdy co 2, 3, 4 hodiny podle prdiku mi přijde
Já nechávám podle potřeby. Jak často a jak dlouho dcera chce. Srovnalo se to po 3 měsíci kdy kojení trvá cca 10munut a jednou za 3 hodiny.
@Natálka26 píše:
Já nechávám podle potřeby. Jak často a jak dlouho dcera chce. Srovnalo se to po 3 měsíci kdy kojení trvá cca 10munut a jednou za 3 hodiny.
A jak jste kojila nejdyl? Mě se zdá že je to fakt dlouho:)…
Ahoj, jen tě chci podpořit. Já kojila první 2 měsíce co 45 minut až co hodinu a půl max, ale spíše byl interval pod hodinu a kojení trvalo taky cca hodinu. Bylo to na palici, ale kolem 3. měsíce se to upravilo má co 2-2,5 hodiny a trvá to 5-15 minut. Vydrž! ![]()
@Lady_M píše:
Ahoj, jen tě chci podpořit. Já kojila první 2 měsíce co 45 minut až co hodinu a půl max, ale spíše byl interval pod hodinu a kojení trvalo taky cca hodinu. Bylo to na palici, ale kolem 3. měsíce se to upravilo má co 2-2,5 hodiny a trvá to 5-15 minut. Vydrž!
Dobře děkuji zkusime počkat…a kolikrat se mi i u toho vzteka ale to si prdne a dobrý je klid…ty prdiky vymyslel ďábel:/ to je zlo ![]()
A on ty 2 hodiny aktivně saje? To si úplně nemyslím. Jinak doporučuji před kojenim prsa nahřát.