"Odstavení" od UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
9.12.18 14:58

…kolem dvou let je noční krmení už vážně zbytečné,ale já jim v tom věku dopřávala více porcí mlíka za den,Na tři denně jsme se horko těžko dostávali.Jednu porci měli když šli spát (cca v 18:30) a další jsem jim dávala jak už spali (cca.ve 21:00) a v noci byl klid až do rána (v 6:00) už měli snídani-mlíko zahuštěné kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.18 15:03

@axlpol třeba dnes už pila ráno 180, k obědu dalších 180 a před chvilkou si vyřvala další lahev o stejném objemu. K obědu snědla cca 10 ks suchých těstovin, ráno půl krajíčku chleba s máslem( kaše ani jogurty nechce).
Před spaním si dá 250( v půl 8 večer) a pak kolem 1 ráno 180, a mezi 5 a 6 dalších 180…

• Citovat
  • Upravit
169
9.12.18 15:16

Jeste me napadlo, pokud je u vas moznost, zkusit ji dat na nekolik dopoledne v tydnu do skolky - mozna se necha strhnout davem. U syna vidim obrovsky posun v sebeobsluze i ve vztahu k jidlu.
Nevim, jak jite, syn byl az do 2,5 v ikeacke jidelni zidli, jinak odbihal pryc. A musel sedet, nez jsme dojedli vsichni. A klidne zapnout TV, ale at ji.
Jinak nevim jak u vas, ale s jinym pitim bojujeme doposud :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.12.18 15:19

A pokud ma rada nudle, co se inspirovat v asijske kuchyni? Treba pad thai jsou vlastne nudle s orisky a masem, akorat je udelat na batoleci zpusob (nepalive)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.12.18 15:59
@Anonymní píše:
@axlpol třeba dnes už pila ráno 180, k obědu dalších 180 a před chvilkou si vyřvala další lahev o stejném objemu. K obědu snědla cca 10 ks suchých těstovin, ráno půl krajíčku chleba s máslem( kaše ani jogurty nechce).
Před spaním si dá 250( v půl 8 večer) a pak kolem 1 ráno 180, a mezi 5 a 6 dalších 180…

hmm,to je fakt dost,celekem pakárna na noční vstávání.Já bych zkusila to co zabralo u mě.Přidávat kašičku (já mám Hipp noční s keksy,je to pro menší děti,ale co?) zasytí a víc jak 150ml bych nedala a třeba to bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
9.12.18 16:00
@Anonymní píše:
Před spaním si dá 250( v půl 8 večer) a pak kolem 1 ráno 180, a mezi 5 a 6 dalších 180…

a jak casto praktikujete, ze si vyrve lahev s UM? tohle neni moc idealni stav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.18 17:59

@ovetru školka nepřipadá v úvahu, jsme neočko, navíc, 2 roky jí teprv budou v únoru

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.18 18:00

@nozu většinou po poledním mlíku si vyřve ještě ten přídavek, jinak se už domluvíme že nee

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová