Odstavení samo od sebe?

25.11.24 09:42

Odstavení samo od sebe?

Ahoj holky,
potřebuji poradit..

Mé holce je 14 měsíců a do nedávna jsem ji kojila v pohodě, noci byly někdy utrpení, to se skoro každou hodinu budila, ale za to mohly zoubky. Jednou jsem ji kojila a během toho se lehce zahryzla, že jsem se lekla a ona se rozbrečela a už nechtěla pít… Jenže ona byla zvyklá, než šla spát, že dostane ode mne mlíčko, a teďka odmítala, tak dostala vodu a usnula. (Naštěstí usíná sama, jen ležím vedle ní ). Od té doby nechce vůbec mléko a já nevím, co dělat, jestli ji zavést umělé, nebo odsávat. A navíc nevím, kterém mlékem začít.

Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
25.11.24 10:01

Zkusit přikládat na druhé prso, v klidu, v pohodlné pozici…mám stejně starou druhou dceru a ta by bez prsa v noci vůbec nespala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.11.24 10:28

Já bych toho využila k odstavu a radovala se, že to šlo bez pláče a scének se zalepenými bradavkami a tak. Dcera se mi takhle odstavila ve stejném věku tím, že se přestala v noci budit a večer už prso nechtěla. Jásala jsem :mrgreen: Chvíli jsem odsávala do úlevy a pak ješte do cca dvou let dávala 2× denně mléko do flaštičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
25.11.24 10:55

Uvidíš, jak se to vyvine. Do 2 let bych ještě prso jemně nabízela. Ale určitě bych už nezaváděla UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.24 08:44

Děkuji za rady :)
Prsa vůbec nechtěla, tak jsem zkusila umělé a vypije ho jen ráno tak 120 ml a víc nechce. Přes noc si nevzpomene a konečně spí skoro celou noc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová