Odstaveni ve 13m

19
15.9.06 20:05

Odstaveni ve 13m

Hezky vecer, planuji v brzke dobe odstaveni 13m chlapecka a moc se mi zatim do toho nechce a myslim, ze ani jemu. Na druhou stranu vim, cim pozdeji kojeni utnu, tim to bude narocnejsi. Uz ted jsem dost privazana a v noci se nekolikrat budi. Chtela jsem prestat kojit pred dovolenou, ale nakonec jsem vydrzela a bylo to velmi prakticke. Kluk se na dovce pekne rozkojil a vyzaduje kojeni i pres den (coz od 10m nebylo) a sam dokonce ukazuje na prsa a bez nich hure usina. Poradite jak na to?
Diky za Vase zkusenosti. Klara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
15.9.06 20:44

Odstavení ve 13 m

Ahojky,

já jsem Berunku odstavila, když jí táhlo na 1 rok. Přes den jsem ji už moc nekojíla a když tak jsem vynechala jedno kojení a dala napít vodu…moc to nechtěla a moc toho nevypila. V noci jsem už taky přestala kojit, a to tak, že jsem prostě nedala. Bála jsem se toho, jak rušná bude naše noc, ale stačil dát dudlík, který měla jen na noc a usnula. Když se zase vzbudila, dala jsem dudlík. Budila se ještě tak 10 dnů, asi se potřebovala ujistit nebo pochopit, že prostě nic nebude. Od té doby spí celou noc a i já jsem odpočinutější. Staršího synka jsem odstavila mezi 6 - 8 měsícem tak, že jsem vynechávala nejdříve jedno kojení a pak intervaly zvyšovala. Žádný problém s prsy jsem neměla, tvorba mléka se postupně snižovala.

papa a hodně zdaru přeje Veronika Adámek a Berunka Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
15.9.06 21:23

Ahoj
my jsme odstaveni prodelali nedavno-v necelych 15m. Malej se kojil ve dne, v noci, porad mi rval triko… Snahy o prodlouzeni intervalu byly naprosto marne. Takze jsme se se domluvili s mamkou a ta si ho na 3 dny vzala. Mamce ohledne pece o maleho verim na 100%, takze jsem vedela, ze kdyz bude v noci plakat, tak ho klidne bude chovat… Byla jsem z toho hodne nervozni. Ale k memu uzasu se malej vzbudil prvni noc jen jedenkrat (jinak byl normal i 4 koja za noc) a tak mu mamka chtela dat sunar, ale malej ho ani nechtel, prej se 15 minut vztekal a pak usl. Dalsi dve noci prospal cele!!!!A TAK JE TOMU DOTED!!!!Po navratu domu si obcas vzpomel a koukal do vystrihu a ja mu rekla neeeniii a snazila se ho zabavit. po tydnu to bylo uplne v poho. Tak hodne zdaru pri odstavovani. Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.9.06 21:35

Ahoj Alas,
to same teraz riesim ja.Uz ma unavuje v noci vstavat 3-4krat.Cez den sa na mna Tobias vesa a leze mi pod tricko.Ked mu poviem nie ukaze na prso usmeje sa neuveritelne sibalskym usmevom a povie toto.Tvoja metoda ma celkom zaujala.Hmmmm len skoda,ze celu rodinu mame na Slovensku.Kamaratke aj ked najlepsej nemam odvahu dat syna na 3dni.Budem muset ukecat manzela a ja si urobim damsku jadzu par dni :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí