Jak vybrat odšťavňovač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
O odšťavňovačích je tu hodně diskusí - takže jsem je sloučila - a HLAVNĚ vyhodila z témat, jako je miminko nebo kočárky… Tam fakt nemají dšťavňovače co dělat.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jestli to je u odšťavňovačů normální, ale u rodičů odšťavňovač sice odšťavní dřeň do sucha, ale v nápoji je hrozných kousků, neni to taková ta hezky tekutá štáva, ale je dost zahuštěná. Asi to je i sítkem, nebo ne? Máte s tím někdo zkušenost? Taky bych si ho chtěla koupit, ale tomuhle předejít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky
máte některá zkušenost s odšťavňovačem Clatronic CB 1901? nebo nějaký který nebudu mýt půl hodiny a nejlépe ho strčím do myčky? cena by ale měla být max. do 2 500Kč
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odšťavňovač
Ahoj, musím souhlasit s tím, že je vhodnější přidat nějakou korunu navíc a koupit kvalitnější odšťavňovač. Myslím, že takové věci člověk nekupuje na 2 roky. Já dostala Tefal Elea Duo a naproti předešlému názoru mohu říci, že jsem s ním velmi nepokojená. Nedostatky: 1.velmi malý otvor na vhazování ovoce či zeleniny (spousta práce s přípravou),2.drť není drtí ale dala by se znovu použít k odšťavnování, 3.vetšinou odšťavňujeme hroznové víno-problém s pecičkama a ucpáváním síta,4.téměř žádné jiné ovoce to vhodně neodšťavní. Rozhodně bych si nikdy nepořídila- je to plýtvání penězi za suroviny.
- Citovat
- Upravit
Re: Odšťavňovač
http://www.odstavnovace.cz/…usenstvi.php?…
tady nazývají ten tvůj Tefal spíš hračkou do kuchyně-))
- Citovat
- Upravit
tak nakonec mám odštavnovač philips za 3500 a jsem moc spokojená, kupovala jsem ho přes pixmania v electrovordu za něj chtěli 5000kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tiež uvažujeme nad kúpou tohoto odšťavňovača philips hr1861, len som sa na nejakých stránkach dočítala, že by nemal byť vkuse v prevádzke dlhšie ako 40s sekúnd, tak neviem či je to pravda, aké s tým máte skúsenosti, pozerala som tiež na tej pixmánii, tá cena je aj zo všetkými poplatkami?díky za rady
- Citovat
- Upravit
anonymní
myslím, že je to u většiny odštavnovaců že nesmí jet v kuse déle než minutu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
skúsim obnoviť diskusiu.
Chcela by som si kúpiť nový odšťavovač. Momentálne mám požičaný Moulinex, je odstreďovací, má pomerne malý otvor, kam sa hádžu kúsky ovocia/zeleniny. Čítala som, že nejaké hriadeľové sú kvalitnejšie, že „vysajú“ viac šťavy než odstreďovacie, a je z toho menej odpodu. Máte niekto s nimi skúsenosti? Prosím, poraďte, i konkrétne typy.
(Odšťavovať plánujemhlavne jablká, mrkvu, čer. repu a tak podobne, citrusy nie.)
Ďakujem!
- Citovat
- Upravit
Ahojik,
my máme s manžou tento odšťavňovač
http://www.dodexnymburk.cz/…is_zbozi.asp?… a nemůžeme si ho vynachválit. Odšťavňuje na jedničku, problémy žádné nejsou, čištění je jednoduché (3 díly, dva jen opláchnu pod tekoucí vodou a sítko beru normálně houbičkou - umyto do 2 minutek), prostě bájo
Jsem za něj moc ráda, je to fakt super
A jsme moc rádi, že pro sebe něco děláme ![]()
Až budeme mít prtě, bude to pro něj taky bezva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu, jaký máte odšťavňovač - hledám do 2500kč, s výborným výkonem (nejde mi o čísla an papíře, ale o zkušenost).
Ještě mám dotaz, když děláte šťávu - liší se odstředění podle typu ovoce?? Mám půjčený Moulinex (starý, už se nedá koupit) a z ananasu mi udělal v odpadní nádobě pyré - s velkým množstvím šťávy?? Třeba ale mrkev vyždímá dobře (je to takové suché ty zbytky).Máte stejnou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme odšťavňovač od Catlera, a ten je trošku dražší (tuším, že nás stál kolem 5 tisíc). Odšťavňuje dobře, ananas jsme teda ještě nezkoušeli. Nejvíc na tom děláme jablka a citrusy a výtěžnost je více než dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamaris píše:
Prosím o radu, jaký máte odšťavňovač - hledám do 2500kč, s výborným výkonem (nejde mi o čísla an papíře, ale o zkušenost).
Ještě mám dotaz, když děláte šťávu - liší se odstředění podle typu ovoce?? Mám půjčený Moulinex (starý, už se nedá koupit) a z ananasu mi udělal v odpadní nádobě pyré - s velkým množstvím šťávy?? Třeba ale mrkev vyždímá dobře (je to takové suché ty zbytky).Máte stejnou zkušenost?
já mám nějaký philips, cenu nevím protože jsem ho dostala. V návodu píšou, že měkké ovoce to špatně odšťavní, třeba i ten váš ananas. Řeším to tak, že ten odpad proženu odšťavňovačem znovu, dokud mi odpad nepřijde suchý.
- Citovat
- Upravit