Jak vybrat odšťavňovač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Nitrilla jéé díky za tip, vypadá dobře, ta cena je skvělá a jak s mytím, dá se, není to moc piplačka? Četla jsem, že se dá umýt část i v myčce. A velikostně je na tom jak, nezabírá moc místa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusatko takže jste šli do tohoto? Ani jses nepochlubila
a já stále čekám a čekám, na nějaké tipy ![]()
Jestli můžu, tak i na Tebe stejné otázky, jak s mytím a je tedy malej a skladnej?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S mytím - součástek je tak cca 5, každou myju ručně, plast a ta kovová „sekací“ jednotka se sítkem, tu je lepší umýt kartáčkem, který ti přijde v té sadě. Co se týká skladnosti - no nevím, zas tak malý není, já ho ale mám na lince.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nitrilla hm…, teď jsem si ještě přečetla pár recenzí, lidi jsou s ním za tu cenu celkem spokojeni, ale dost lidí se shodlo v tom, že toho až tolik neodšťavní, ale na dokonalé odšťavnění jsou asi spíš profi odšť., tak tedy váhám, i ohledně té velikosti, jak píšeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mismurka jéééé moc se omlouvám
já jsem to úplně zazdila ![]()
- no takže skladnej není v žádném případě.. je velký dost takže už jsem ho dala do skříně
ale piplačka to není v žádném případě, vymyslela jsem si vychytávku - na tu nádobu co do ní padá ten bordel tak tam nasadím svačinkový sáček (jak na odpadkový koš) a normálně to uzavřu a když pak odšťavním tak to jen vytáhnu zauzluju a hodím do koše
žádná práce..
v myčce myju teda všechno kromě toho sítka co to odšťavňuje (píšou že se to může) ale já to neryskuju aby se mi tam nechytl z těch tablet někde rez.. jinak mytí toho sítka taky není problém - jestliže se to umyje tím kartáčkem co je součástí balení ale ihned po dokončení práce - nenechávám to zaschnout.. já jsem velmi spokojená je silný a dobrý.. jen je teda větší než jsem doufala ale na to jsem si už zvykla.. jo a taky se tam to ovoce nemusí čistit.. třeba mrkev jen omyju a oříznu konec a jedu.. jabka to samé.. rozkrojím napůl, omyju a i s tím středem valím do odšťavňovače..
dělala jsem v tom i melouny - jen banán to nepobere jak výrobce uvádí že to jde.. spíš naopak jen to rozmixuje a hodí na vyhození ne do nádržky s džusem.. ale jinak v pohodě 
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusatko díky za info, koukám samá chvála, až na tu velikost, ještě stále váhám ![]()
jinak přeju, ať dobře slouží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, děkuji zatím fakt nemůžu říct půl špatného slova.. poměr cena a výkon je opravdu bezkonkurenční.. vůbec nelituju ![]()
Tak přeji šťastnou ruku při výběru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mame primo tento je perfektni. odstavnujeme nekolikrat tydne, odstavni fakt na maximum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mile maminky,
Rada bych rodicum koupila k Vanocum odstavnovac a nevim, podle ceho vybirat. Dulezitejsi, nez cena, je pro me kvalita! Aby zvladl odstavnit kvalitne prakticky cokoliv, vc. mrkve atp.
Poradite mi prosim, podle ceho vybirat, pripadne i konkretni vyrobek?
Dekuji!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 píše:
Mile maminky,Rada bych rodicum koupila k Vanocum odstavnovac a nevim, podle ceho vybirat. Dulezitejsi, nez cena, je pro me kvalita! Aby zvladl odstavnit kvalitne prakticky cokoliv, vc. mrkve atp.
Poradite mi prosim, podle ceho vybirat, pripadne i konkretni vyrobek?
Dekuji!!
https://www.zbozi.cz/…-s-stribrny/ máme tento a ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mame catler a spokojenost. Konkrétně tento https://www.eujuicers.cz/…tler-je-4011?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 jo a jinak všeobecně, krom toho, že se opravdu nevyplatí šetřit, můj známý, který jich už několik sám měl, nebo také kupoval jako dárek, říká, že rozhodně šnekový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No čekal bych diskuzi o tom, jestli odšťavovač šnekový nebo odstředivý. Obojí má svoje výhody a nevýhody.
Já jsem zvolil šnekový a mám problém s černým rybízem.
A některá jablka jdou v pohodě a některá vůbec. Pravděpodobně nejdou zimní, zkoušel jsem jen dva druhy a nešel ani jeden.
Vše ostatní s trochou opatrnosti jde relativně dobře.
Jak jsem koukal na diskuzi tak mrkev i pomeranče jdou výborně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit