Pračka AEG

9
25.2.07 20:35

Pračka AEG

Zdravím,chystám se ke koupi pračky této značky, můžete mi napsat zkušenosti s touto značkou. Zajímají mě jak klady tak i zápory. Předem díky za jakoukoliv zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
25.2.07 20:47

veškeré spotřebiče máme doma i v dalším bytě od AEG - pračku, myčku, mikrovlnku, topení, sporák, troubu, varnou konvici a nemohu si to vynachválit. Pračku máme od AEG - Lavalogic 1610 a nemá chybu (mám celkem úchylku na praní a péči o prádlo), takže vřele doporučuji. Servis mají dobrý (pokud se tam dovoláš).

Přeji šťastnou ruku při výběru
Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
25.2.07 22:29

Ahoj,
tak my sice máme doma všechno Whirlpool,ale pračku jsem si koupila AEG - úzkou - Lavamat 1246EL.
Pere moc hezky,je i tichá,ale má jednu dooost podstatnou nevýhodu - špatně čistitelný filtr!!! Je šroubovací,plastový, takže když ti tam něco padne,nejde to vytáhnout.Prostě se to sekne.To stejné i když ho nečistíš pravidelně-udělají se tam usazeniny a pak je problém ho vypáčit ven. :roll:
A už jsem tu měla i v záruce opraváře - byly to tlumiče.Ale bez problémů je vyměnil…A taky páčil filtr…prý všechny tenhle nemají, jsou i bajonetové a zřejmě budou lepší.Ale kvůli tomuto bych si ji už nekoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.3.22 16:03

Pračka AEG ProSense™ L6SE27CC

Máte jí někdo? Jaké máte zkušenosti? Nebo doporučte nějakou jinou ale s hloubkou max.46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
26.3.22 16:12

@ArumLily0 tu jsem si chtěla koupit, ale v dnešní době vyprodáno, takže v pátek koupena Electrolux, slimka 42cm za 12tis. peru již 5tou várku a zatím spokojenost, předtím jsem měla též slimku od Siemens a ta již bohužel sehnat nejde. Doplatila jsem si 5ti letou záruku navíc, tak budu mít snad na 7 let pokoj. Překvapilo mě, že pokud prodlouženou záruku nevyužiji, její platba se použije při dalším nákupu, takže za mě fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.3.22 16:21

@jopo a napíšeš mi prosím přesný název té pračky co sis koupila? Přece jen je ta AEG dost drahá, úplně bych se vydala z peněz…doma mám Whirlpool 6,5 roku a je po ní…takže se mi asi nějak moc nechce investovat protože mi přijde, že v dnešní době to stejně nějak dlouho nevydrží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.3.22 16:21

Tu nemám. My jsme si koupili AEG L7FBE69SCA. Jsem spokojená. Máme k ní do setu i sušičku.
Chtěla jsem u pračky ten šuplík dávkovací na prášek a aviváž. Takže tam naliju zásobu a pračka si odebírá sama, jaké množství potřebuje. A nemusím dávat prášek před každým praním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
26.3.22 16:45

@ArumLily0 moje minula pračka vydržela 17 let, bez jediné poruchy a ještě jsem jí poslala dal, kdyby nebyla inflace jak blázen a peníze neztracely hodnotu, mám jí dal. Koupila jsem si EW6S426BCI, koupila jsem u nás poslední vystaveny kus a prodavač mi říkal, že hodně lidí teď kupují nové spotřebiče, u nové obj mají až červenec a to kdo ví jestli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.3.22 16:52

Se spotřebiči bude problém, protože součástky se vyrábí právě na Ukrajině. Takže i spotřebiči budou velká nejistota. Než se najde náhrada, kde vyrábět. Kdo to bude vyrábět. Jestli akutně někdo potřebuje. Tak bych nový koupila. Dokud nějaký výběr je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí