Odstavovani v 18 mes

Anonymní
18.10.21 20:13

odstavovani v 18 mes

Ahojky holky snazila jsem se ve 14 mes odstavit dceru od kojeni..v te dobe to nesla hodne spatne brecela a porad se sapala po prsu… zrejme na to nebyla pripravena 8) ted je nam 18 mes a zkusili jsme druhy pokus ono to nebylo kojeni jako kojeni ale spis ze me mela dudlika prisla si pro prso nekolikrat za den 8o i pres slovo Ne se zacala vztekat takze nez poslouchat vztekani vyhovela jsem ji… uz jsem toho vstavani v noci k ni aby si zadudlala mela opravdu dost.. A vcera nastal nas den D :andel: vecer sem ji dala pred spanim prso napila se a pred ni jsem bradavku prelepila s tim ze sem rekla ze mlicko neni ze je velka holka… zahadnym zpusobem vecer sla spinkat mazlila jsem ji hladila a usla uplne v klidu… v noci teda brecela tak jsem ji prso dala… rano opet byla bez prsa dopoledni uspavani zvladla taky skvele celej den si na prso nevzpomela pripominam ze prsa mam stazena obinadlem :D ale ted k veci chtela bych znat vas nazor myslite ze pokud uplne upustime denniho,,kojeni" a zustaneme zatim max pri nocnim je sance ze se prestane mlicko tvorit a ztrati se? chtela bych odbourat i to nocni kojeni :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14874
18.10.21 20:18

Neprestane se tvorit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
18.10.21 20:36

Tp určitě ne. Jsou děti, kteří se kojí jednou denně a mlíčko mají.. Také se snažím právě odstavit, právě mu bude 14 měsíců… Už jsem z toho nějaká vyšťavená. Ale já bych chtěla klidně úplně a klidně už to nahradím sunarem. On jinak totiž moc nejí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
18.10.21 20:44

Ze zkušenosti je nejtěžší zrušit noční kojení. Ale da se to, jen je potreba opravdu vydrzet a do tri dnu je klid. Přes den se da dite zabavit, odvézt pozornost a nabizet jidlo. Taky po odstaveni deti začnou lépe jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
18.10.21 21:05

Už x měsíců kojím jednou denně na uspání, některé dny i vynechám a mléko je furt. A to mám dítě o dost starší než ty, ale mně to nevadí. Vadilo mi to od určitého věku na veřejnosti, tak to jsem utnula, normálně jsem to dítěti oznámila, párkrát důrazně odmítla a šlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.21 21:06

Me by zajimalo jak jsme to dokazali ze se mi ztratilo z leveho prsa… ona totiz pije jen z jednoho 🙈 😅 a z levyho si nechtela moc brat tak jsem ji ho nedavala a samo se ztratilo bez nejakeho bolestneho nalivani :roll: tak dokaze nekdo poradit jak to zabrzdit aniz bych do sebe musela cpat prasky na zastaveni laktace?? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.21 21:08

@ugluk tak pres den taky nemame problem.. takze prso jen proste na uspani… kolik je tvemu ditku?

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
18.10.21 22:30

Musela sem odstavit první dítě v roce a půl z důvodu hospitalizace. Ne postupně, prostě hned dá se říct. Večer ukládal taťka a kdyžtak aj vstal. Přes den sem říkala, že mléko už nemám ( ale nepřelepovala sem ani nevázala apod. ) Bylo to cca za 2 - 3 noci úplně v klidu :hug:

• Citovat
  • Upravit
69126
18.10.21 22:32

Dva a půl. A jinak laktaci, dokud kojíš, byť jen občasně, budeš zastavovat blbě. Až kojit přestaneš úplně, utlumí se to zcela, ale může to trvat týdny i měsíce, ale nalévat už by se prsa neměla. První dítě se kojilo cca do roka a půl, pak už nechtělo a prsa to zvládla na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.21 07:47

@ugluk no tim ze uz ji ho nedavam pres den tak vecer jsem ho mela jako sutr tezky a trosku pobolivalo takovou pnouci bolesti takze se nalejva porad… me rikala dr ze stahovat se ma aby se nehybaly s nemeli tendenci se nalivat… tak ja nevim jak to zastavit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69126
19.10.21 08:31

Odstříkávat do úlevy (víc ne!) a ona se časem produkce přizpůsobí poptávce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová