Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím,
od včerejška mám drobný problém při kojení - třeba má někdo podobnou zkušenost a nebo je tu nějaká LP.
Dceři bude 11m, má už delší dobu 4 zuby (jedničky) a už 2 týdny jsou na cestě horní dvojky (aktuálně ji to nebolí, nezlobí), s kojením nikdy větší problém nebyl. Od včera se opakovaně bolestivě přisála na pravé prso. Ne že by kousla, ale při klasickém přicucnutí a sání mě tlačí jednou horní jedničkou - bolí to a už to tam mám odřené jakoby. Dělá to jen na jednom prsu (na tom co mám větší), na druhém je to ok. Polohu a tak jsmd nijak nezměnily, saje tak nepříjemně i když už usíná ![]()
Máte nějaké zkušenosti? Rady? DÍKY předem ![]()
A sakra, já měla štěstí, že ze začátku dělal můj syn to samé co tobě a pak naštěstí přestal…
A to prisani má dobre? Takhle na začátku u těch prvních zoubku je důležitý fakt aby hodně otevirala pusu, co nejvíc do široka ![]()
Klidně bych zkusila říct au, takhle to bolí, vzít prso a zkusit znovu přiložit, trochu třeba změnit úhel, polohu u toho jednoho prsa a fakt dávat pozor na tu poradne otevřenou pusu. Snad to brzy povoli ![]()
Jakmile to boli, odpojit a znovu.
Muze pomoct zmenit polohu, uhel.
Snazim se to prisati hlidat a korigovat (nejhur v noci) a mazat a tak. Je to dneska lepsi - diky za vase rady
Snad to byla jen nejaka odchylka od normalu ![]()
Co zkusit kojící kloboučky? Koupíš za pár korun v lékárně, já je používala od začátku kojení, žádný problém ![]()