Odstoupení od smlouvy - netbox

Anonymní
1.10.13 18:10

Odstoupení od smlouvy - netbox

Dobrý den,
jsme u netboxu od 02/2010. Došel mi od nich dopis s tím, že odstupují od smlouvy a musím vrátit jejich „krabičky“, uhradit nedoplatek, což beru a souhlasím.

Jen nevím, zda jsou nějaké smluvní pokuty či zda nebudou chtít doplatit zbytek peněz, na info je zázrak se dovolat, tak se ptám zde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
1.10.13 18:17
@Anonymní píše:
Dobrý den,
jsme u netboxu od 02/2010. Došel mi od nich dopis s tím, že odstupují od smlouvy a musím vrátit jejich „krabičky“, uhradit nedoplatek, což beru a souhlasím.Jen nevím, zda jsou nějaké smluvní pokuty či zda nebudou chtít doplatit zbytek peněz, na info je zázrak se dovolat, tak se ptám zde.

Vše by mělo být uvedeno ve smlouvě nebo v obchodních podmínkách.

http://www.netbox.cz/…20130801.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.13 18:46

Podmínky mám doma a přečteno…není tam odpoved na to nač se ptám…

• Citovat
  • Upravit
11559
1.10.13 19:18

Jake smluvni pokuty, kdyz tu smlouvu vypovidaji ONI?
Nebo mi tu neco unika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.10.13 19:27
@Ivan PPZ píše:
Jake smluvni pokuty, kdyz tu smlouvu vypovidaji ONI?
Nebo mi tu neco unika?

Je to od slova smlouva. Tam je uvedeno vše. Co tam je, ví jen zakladatelka. My to za ni nevyřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.13 19:43

@Ivan PPZ
v posledním odstavci dopisu je věta „Upozorňujeme Vás rovněž, že kromě shora uvedené dlužné částky jste povinna/povinen uhradit veškeré ceny za služby el. komunikací až do dne účinnosti tohoto odstoupení.“ Dluh není velký, uhradim ho, krabičky vrátím, ale nevím, zda je to vše, nebo po mě mohou ještě něco chtít… Smlouva je - byla na dobu určitou (do 02/2014)..

• Citovat
  • Upravit
11559
1.10.13 20:03

Upozornuji na to, ze se musi zaplatit sluzby az do doby, kdy ta smlouva skutecne skonci. Pak by pravdepodobne meli zaslat nejake konecne vyuctovani.
Dat pozor, aby navraceni zarizeni bylo dukladne „zaevidovano“.
Neco chtit by mohli v pripade, ze by se platilo pozde, malo, nevratilo se zarizeni…
Jestli nic jineho ve smlouve neni, tezko to mohou vyzadovat.
Uprime se priznam, ze ten uvodni prispevek ne zcela chapu.
Jak my muzeme vedet, co ma zakladatelka ve smlouve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.10.13 20:10
@Anonymní píše:
@Ivan PPZ
v posledním odstavci dopisu je věta „Upozorňujeme Vás rovněž, že kromě shora uvedené dlužné částky jste povinna/povinen uhradit veškeré ceny za služby el. komunikací až do dne účinnosti tohoto odstoupení.“ Dluh není velký, uhradim ho, krabičky vrátím, ale nevím, zda je to vše, nebo po mě mohou ještě něco chtít… Smlouva je - byla na dobu určitou (do 02/2014)..

Zřejmě existuje nějaká výpovědní lhůta, služby budete muset platit do konce výpovědní lhůty- to by mělo být uvedeno ve smlouvě nebo v dopisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová