Odstranění dioptrií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1609
28.10.12 20:38

Tak to je taky docela nepříjemný, to by asi pro tebe byla operace vhodná. A navíc ušetříš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.10.12 20:40
@alun-ka píše:
No já mám 7,5 a, když si zpočítám co dám jenom ročně do čoček, teď brýle mám z roku raz, pořebovala bych nové, tak to už to vyřeším takhle.Ale právě, když jsem se rozhodla ty peníze dát, začala jsem teprve špekulovat co a jak.Tak děkuju za povzbuzení.

není zač, držím palce, je to přesně jak píšeš, ta investice se vrátí ;) ani nevím, kolik to ted stojí, já dávala 16 tisíc za jedno oko, plus 1500 za prohlídku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 20:43

@alun-ka To stoprocentně, v průběhu příštího roku se k tomu snad dokopu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
28.10.12 21:16

Tak to to stojí pořád stejně(se docela divím),včera jsem to na těch jejich stránkách prohlížela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
29.10.12 12:13

Já si to nemůžu vynachválit a šla bych do toho znovu.
U mě ta cena byla vyšší, protože jsem si vybrala kvalitnější operaci s tou doživotní garanci (jedno oko 26tis. + prohlídka 3000,–) Předtím jsem nosila čočky na střídačku s brýlema a ty peníze se mi určitě časem vrátí a hlavně vidím všechno bez brýlí :mrgreen:
I sestra na tom byla, když viděla jaký je super výsledek a taky říkala, že už na to měla jít dříve.
Jo a předtím jsem měla dioptrie 3 a 3,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
29.10.12 14:18

@alun-ka Byla jsem před rokem a taky jsem spokojená, bolelo to jen ten první den, pak dobrý, jak už tu bylo řečeno - měsíc bez bazénu, prašného prostředí, horší snášenlivost ostrého světla. Já jsem jela po 5 nedělích potápět a všechno bylo v pohodě.

Myslím, že do 5 dioptrií dělají obě oči najednou, nad 5 každé zvlášť, ale třeba ti řeknou něco jiného.
Je to určitě dobrá investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
29.10.12 14:21

Měla jsem operované oči najednou, dají ti vybrat, jak chceš ty.
Sestra měla dioptrie snad víc jak 7 a taky operace najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí