Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak to je taky docela nepříjemný, to by asi pro tebe byla operace vhodná. A navíc ušetříš ![]()
@alun-ka píše:
No já mám 7,5 a, když si zpočítám co dám jenom ročně do čoček, teď brýle mám z roku raz, pořebovala bych nové, tak to už to vyřeším takhle.Ale právě, když jsem se rozhodla ty peníze dát, začala jsem teprve špekulovat co a jak.Tak děkuju za povzbuzení.
není zač, držím palce, je to přesně jak píšeš, ta investice se vrátí
ani nevím, kolik to ted stojí, já dávala 16 tisíc za jedno oko, plus 1500 za prohlídku
@alun-ka To stoprocentně, v průběhu příštího roku se k tomu snad dokopu ![]()
Tak to to stojí pořád stejně(se docela divím),včera jsem to na těch jejich stránkách prohlížela.
Já si to nemůžu vynachválit a šla bych do toho znovu.
U mě ta cena byla vyšší, protože jsem si vybrala kvalitnější operaci s tou doživotní garanci (jedno oko 26tis. + prohlídka 3000,–) Předtím jsem nosila čočky na střídačku s brýlema a ty peníze se mi určitě časem vrátí a hlavně vidím všechno bez brýlí ![]()
I sestra na tom byla, když viděla jaký je super výsledek a taky říkala, že už na to měla jít dříve.
Jo a předtím jsem měla dioptrie 3 a 3,5
@alun-ka Byla jsem před rokem a taky jsem spokojená, bolelo to jen ten první den, pak dobrý, jak už tu bylo řečeno - měsíc bez bazénu, prašného prostředí, horší snášenlivost ostrého světla. Já jsem jela po 5 nedělích potápět a všechno bylo v pohodě.
Myslím, že do 5 dioptrií dělají obě oči najednou, nad 5 každé zvlášť, ale třeba ti řeknou něco jiného.
Je to určitě dobrá investice.
Měla jsem operované oči najednou, dají ti vybrat, jak chceš ty.
Sestra měla dioptrie snad víc jak 7 a taky operace najednou.