Slepé střevo preventivně

8
28.10.12 12:11

Slepé střevo 1

Lze si nechat odstranit slepé střevo preventivně? Bohužel mě zajímá, co je k tomu potřeba a jak dlouho budu, v nemocnici když mám dvě malé děti. Jaké papíry k tomu jsou důležíte, kdo mi je dá? Nebo jak si o ně říct, a kde? Se slepým střevem mám problémy už delší dobu, ale vždycky mi to v nemocnici rozháněli, že to prý není zas tak akutní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
28.10.12 12:25

POkud už obtíže máš, tak to ani není preventivní… divím se, že po opakovaných epizodách to už nechtěli řešit chirurgicky. Objednala bych se do chir. ambulance a domluvila se na výkonu. Pokud tě nebudou chtít vzít přímo v nemocnici, v dnešní době už existuje spousta samostatných klinik, tak bych to zkusila někde jinde, domluvit se s jiným lékařem.

Jinak po nekomplikovaném výkonu jsem byla doma třetí den (tedy celkem 4 dny hospitalizace, operační den se počítá jako nultý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.12 12:30

Pro: Aghata

Nemáš, prosím, Fb případně icq, chtěla bych se o tom dozvědět více, blíže, šlo by to? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.10.12 12:42

Já jsem si to tak nechala udělat, navrhl to sám doktor, trochu mě tam píchalo, nic nenašli, ale říkal, že se to může kdykoli rozjet tak mě řízli, pokud máš obtíže, mělo by to jít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.10.12 13:12

Ahoj, taky jsem měla problémy. Slepé střevo jsem mívala podrážděné, nikdy to nebyl ten pravý, akutní zánět s průjmy a zvracením. Postupem času mě to ale natolik obtěžovalo, že obvodní dr. mě poslala na chirurgii a tam mi ho odstranili, celkem bez problémů. Nakonec to bylo i dobře, protože když mě otevřeli, zjistili i nějaké gynekologické cysty, tak to vzali při jednom. Zkusila bych obejít víc nemocnic a chirurgických ambulancí, každý doktor na to může mít jiný názor.

Jinak ještě mě napadá… a skutečně to máš slepé střevo? Když Ti ho nikdy nikdo operovat nechtěl… Mě třeba blbá ovulace a srůsty v břiše bolívá mnohem hůř než kdysi ten slepák.

Jo a v nemocnici jsem byla týden a pak 5 týdnů v lázních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.12 18:54

Pro: lukresia

Ahojky, budu ráda jestli mi dáš nějaký kontakt a můžeme si o tom popovídat více, šlo by to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.12 18:55

Pro: Maddlen

Nemáš, prosím, Fb případně icq, chtěla bych se o tom dozvědět více, blíže, šlo by to? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.3.20 08:34

Tak to je docela mazec, nechat se mrzačit a jeste se tim chlubit, to vás nikdy nenapadlo že ten slepák, tam nebude ze srandy a má tam svojí funkci. Jo kdyby blbost nadnášela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí