Bradavice na penisu

Anonymní
26.10.12 20:19

Bradavice na penisu

Chtěla bych poprosit o radu, příteli se udělaly bradavice na penisu, ma je i u kořenu.. ted dokonce se mu objevily i u řitního otvoru :((

jsem z toho uplně neštastni jsme spolu už 7 let nikdy jsem nic podobneho ini jeden neměli.. nevim kde se to vzalo?? a co s tím? kam s tím jít?

http://www.google.cz/imgres?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
26.10.12 20:21

K doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.10.12 20:21

K venerologovy nebo na kozni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.10.12 20:22

Nechci nic rikat ale kde to chytil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
26.10.12 20:24

Ženská, ten kdyby věděl, že se tady takhle byť anonymně radíš…notabene to musí vidět odborník…lidi přemejšlejte než něco napíšete

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.12 20:26
@Janichka píše:
Nechci nic rikat ale kde to chytil?

Jednou asi 3 roky se mi jedna takova objevila.. ale za týden byla pryč.. byla jsem u gynd. dělal mi cytologii a všechno v pořádku.

Pravě to nevim.. určitě mi je věrný.. on sexu moc neholduje.. můžu to sexem chytit i ja?? nepřiklaněla jsem tomu vahu.. ale ted když se mu to objevilo i v řitním otvoru.. tak je to celkem mazec.. :(
jako mam ho poslat na gyndu? nebo urlogovi? nebo kožni?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.12 20:27
@ikyki píše: Ženská, ten kdyby věděl, že se tady takhle byť anonymně radíš…notabene to musí vidět odborník…lidi přemejšlejte než něco napíšete

On mě poprosil at tady napišu.. pravě jsem tady přišla pro radu.. k jakemu doktorovi..

• Citovat
  • Upravit
1205
26.10.12 20:28
@Anonymní píše:
Jednou asi 3 roky se mi jedna takova objevila.. ale za týden byla pryč.. byla jsem u gynd. dělal mi cytologii a všechno v pořádku.Pravě to nevim.. určitě mi je věrný.. on sexu moc neholduje.. můžu to sexem chytit i ja?? nepřiklaněla jsem tomu vahu.. ale ted když se mu to objevilo i v řitním otvoru.. tak je to celkem mazec.. :(
jako mam ho poslat na gyndu? nebo urlogovi? nebo kožni?

jistě že to můžeš chytit pohlavním stykem i ty..At jde na kožní..Jak dlouho to má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.10.12 20:28

Na kozni!!! Na gyndu urco ne :lol: a k urologovi taky ne. Jeste se podivej jestli u vas neni venerolog, jestli ne tak na kozni ale asi pred tim musi za obvodakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.10.12 20:29

Já myslím, že nejlepší bude jít normálně k obvodnímu a ten ho pošle na správný místo.. Pokud se stydí tak rovnou na dermatovenerologické oddělení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.12 20:32
@Denisa313 píše:
jistě že to můžeš chytit pohlavním stykem i ty..At jde na kožní..Jak dlouho to má?

asi tak pol roku.. rodila jsem, pak male miminko tak nějak nebyl čas to řešit :(( a ted když se jsem se mu na to podleší době podivala mazec :( a pravě i u toho řitního otvoru :(

• Citovat
  • Upravit
ikyki
26.10.12 20:46
@Anonymní píše:
On mě poprosil at tady napišu.. pravě jsem tady přišla pro radu.. k jakemu doktorovi..

Ty se ptáš co s tím…my ti tady na to mastičku fakt nenapíšem…musí ti bejt jasný, že musí k doktorovi a kam se chodí s puchýřema a bradavičkama?…NO NA KOŽNÍ PŘECE… 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.12 20:50
@ikyki píše:
Ty se ptáš co s tím…my ti tady na to mastičku fakt nenapíšem…musí ti bejt jasný, že musí k doktorovi a kam se chodí s puchýřema a bradavičkama?…NO NA KOŽNÍ PŘECE… 8o :roll:

Tak se omlouvam, že jsem Tě vytočila.. jen jsem chtěla prostě radu..
třeba to někdo měl, nějak to lečil a tak.. řeši se tady ruzne věci..

• Citovat
  • Upravit
1205
26.10.12 20:52
@Anonymní píše:
Tak se omlouvam, že jsem Tě vytočila.. jen jsem chtěla prostě radu..
třeba to někdo měl, nějak to lečil a tak.. řeši se tady ruzne věci..

No dneska hodně lidí nemá náladu..Já tě chápu, taky bych do pondělka nevydržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
26.10.12 20:53

Ahoj, podle toho, co popisuješ, bych to tipla na genitální bradavice neboli kondolymata. Tohle někde chytneš a tenhle virus se nemusí projevit třeba deset let a pak se projeví právě bradavičkama. Buďto zmizí sami, jako u tebe, nebo se naopak rozšiřují. Doktor mu dá buďto mastičku nebo to vypálí. Každopádně se to pak po nějaké době zase může udělat znovu. Záleží na imunitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí