Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s odstraněním permanentního tetování obočí pomocí laseru. Jak zákrok probíhal, zda byl bolestivý a hlavně jak to obočí pak vypadalo, jestli se dá chodit normálně mezi lidi, protože na internetu jsem viděla dost šílené fotky
děkuji
@kacckaJ píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s odstraněním permanentního tetování obočí pomocí laseru. Jak zákrok probíhal, zda byl bolestivý a hlavně jak to obočí pak vypadalo, jestli se dá chodit normálně mezi lidi, protože na internetu jsem viděla dost šílené fotkyděkuji
To máš obočí tolik nepovedené?
@Kelsey píše:
To máš obočí tolik nepovedené?
To má 99,9% nositelek reklam na Nike.
@Zumpa píše:
To jsem neviděla. V okolí vidím přiměřené. Každopádně to kosmetička první nakreslí. Nechá před zrcadlem schválit nositelce a teprve tetuje. Děsivější je teď ta móda, kdy se obočí češe na ježka. To je teď prý in. Povídala kosmetička dva týdny zpět.
Bolestivé to moc není. Takové spíš štípání. Ale vypadá to potom hrozně. Já jsem šla po paní, která si nechala obočí odstranit. A měla to celé jakoby bílé a sem tam trochu krev ![]()
@kacckaJ já bych se spíš bála toho, že mi to spálí i to moje. Laserem se dělá i depilace, ne? Jinak tchýni permanentní obočí vydrží tak rok, dva-tak aby se to odstranění nehojilo potom delší dobu…
@Zumpa píše:
Presne strasna moda ty tluste hokejky misto oboci.
@kacckaJ píše: Více
Byla jste? Jak to dopadlo?
@Zuzanec ano byla, musela jsem jít celkem 4× ale, barva byla hodně hluboko.. je to rychlovka, cca 2 minutky, nebolí to, jen je to trošku nepříjemné, cítíte jak střílí ty paprsky, ale není se čeho bát ![]()