Odstranění obočí laserem

203
16.2.24 20:03

Odstranění obočí laserem

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s odstraněním permanentního tetování obočí pomocí laseru. Jak zákrok probíhal, zda byl bolestivý a hlavně jak to obočí pak vypadalo, jestli se dá chodit normálně mezi lidi, protože na internetu jsem viděla dost šílené fotky :roll: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
16.2.24 20:08
@kacckaJ píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s odstraněním permanentního tetování obočí pomocí laseru. Jak zákrok probíhal, zda byl bolestivý a hlavně jak to obočí pak vypadalo, jestli se dá chodit normálně mezi lidi, protože na internetu jsem viděla dost šílené fotky :roll: děkuji

To máš obočí tolik nepovedené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15919
16.2.24 20:22
@Kelsey píše:
To máš obočí tolik nepovedené?

To má 99,9% nositelek reklam na Nike.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.2.24 20:25
@Zumpa píše:

To jsem neviděla. V okolí vidím přiměřené. Každopádně to kosmetička první nakreslí. Nechá před zrcadlem schválit nositelce a teprve tetuje. Děsivější je teď ta móda, kdy se obočí češe na ježka. To je teď prý in. Povídala kosmetička dva týdny zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
16.2.24 21:04

Bolestivé to moc není. Takové spíš štípání. Ale vypadá to potom hrozně. Já jsem šla po paní, která si nechala obočí odstranit. A měla to celé jakoby bílé a sem tam trochu krev :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
16.2.24 21:21

@kacckaJ já bych se spíš bála toho, že mi to spálí i to moje. Laserem se dělá i depilace, ne? Jinak tchýni permanentní obočí vydrží tak rok, dva-tak aby se to odstranění nehojilo potom delší dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12647
17.2.24 07:52
@Zumpa píše:

Presne strasna moda ty tluste hokejky misto oboci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
31.8.24 20:53

Obnovuji diskuzi, byla jste nakonec na laseru? Mě to čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
31.8.24 20:53
Obnovuji diskuzi, byla jste nakonec na laseru? Mě to čeká…
@kacckaJ píše: Více

Byla jste? Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.9.24 05:35

@Zuzanec ano byla, musela jsem jít celkem 4× ale, barva byla hodně hluboko.. je to rychlovka, cca 2 minutky, nebolí to, jen je to trošku nepříjemné, cítíte jak střílí ty paprsky, ale není se čeho bát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová