Odstupné před důchodem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak jestli chtějí aby šel hned tak žádný 3 platy, ale hezky 2+3. Za výpovědní lhůtu a řádně odstupné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@biedronka105 Na to ať se neohlíží…protože s tou pravděpodobně budou chtít vyběhnout úplně stejně…tlačí na podpis, protože ví, že na to co zkoušejí nemají žádné právo…takže zůstanou bez práce a k tomu i bez peněz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@biedronka105 Na to ať se neohlíží…protože s tou pravděpodobně budou chtít vyběhnout úplně stejně…tlačí na podpis, protože ví, že na to co zkoušejí nemají žádné právo…takže zůstanou bez práce a k tomu i bez peněz…
Teď mi příznak, že už mu šéf mával dohodou před nosem a zítra to prý podepíše mě, tak jsem mu řekla, ať ani náhodou. Že pojedeme ve středu nejdřív do té poradny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale o má nárok na dodržení výpovědní lhůty tj. 2 měsíce s tou přirážkou, jak říkáš+ 3 měsíce odstupné. Ať si je tatík nekonfliktní typ, to jim nemůže nechat pokud má zdravý rozum. Ať řekne, že si věci zjistil na inspektorátu, toho se takovýhle vykuci bojí, nic mu nemůžou. Oni si pak třeba rozmyslí vyhazovat maminu.
- Citovat
- Upravit
Hlavně ať nic nepodepisuje. Nebo když už, tak jak píše @JancaS84, za 5 platů. Ale musí to být v té dohodě uvedeno!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@biedronka105 No musíš mu to vysvětlit…je mi jasné, že je taťka nekonfliktní starší člověk, který nechce dělat problémy…ale oni na to nemají nejmenší právo, zkouší to a lidi se bojí, tak to podepíšou…ať jim tam řekne, že nic nepodepíše, ať mu to dají domů, že si to v klidu pročte…a vezměte to do té poradny, tam to taťkovi vysvětlí nejlépe…i když nevěřím, že ho s tím papírem nechají z práce odejít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš mu to vysvětlit. Jistě bude slyšet i na přilepšení k důchodu. Přece vždycky lepší pět platů než patnáctka. Zkus to takhle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo mu dej přečíst tuto diskuzi. Holky radí dobře. Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit