Odvezli mi miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.2.18 18:58

Vydržte, bude to dobré. Syn se narodil přirozeně a bez komplikací. Bohužel mu po par hodinách zjistili, že se narodil s přetočeným varletem. Odvezli mi ho do jiného města do větší nemocnice na operaci a já ho viděla až za dva dny. Nerada na to vzpomínám. Naprosto chápu co prožíváš. Bude to dobré, ještě si miminka užijete až až… :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
449
8.2.18 19:03

@Katzchen
Take mi maleho odvezli 60 km ode me. Nemela jsem cisare tak jsem se hned druhy den rano nechala propustit a jela za nim. Bylo to hrozne, ale na druhou stranu to nejlepsi co pro neho mohli udelat. 2 dny jsem brala Diazepam, abych to zvladla a nebrecela ( hormony jak blazen, slzy sly samy). Neni to preci na dlouho a brzy budete spolu. A gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
8.2.18 19:15

Ahoj, to je smutné, ale hlavně že je miminko v poradku. Hormony pracují to je jasné. Hlavne bych odstikavala, abych nastartovala laktaci..
Neboj, brzy budete spolu :kytka:
První dceru jsem měla u sebe hned..nebo hned ne, ale za 4h jsem si pro ni šla a už nedala a u druhé jsem měla císař a prvních 24h mi ji přivezli jen 3×, bylo to pro mě naprosto šílené. Vůbec si nedovedu představit být ve tvé kůži..
Ale moc držím palce tobě a miminku, ať jste brzy spolu a hlavně v pořádku. A ať ti čas bez miminka uteče rychle. Hlavne ať je malé v pořádku. :srdce: A gratuluji k miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
8.2.18 19:17

@Katzchen zažila, bylo to hrozné. Rodila jsem ráno a až večer přišli a řekli že dítě převezli na neonatologii, víc mě neřekli :( naštěstí ráno jsme si mohla zapnout telefon a byla tam zpráva od manžela že je malej v pořádku a je tam jen na pozorování. poprvé jsme ho viděla 3 den po sekci :? Manžel mezitím domluvil že až mě pustí 6 den po porodu rovnou pojedu k nim a budu mít malého na pokoji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.2.18 19:18

Dekuju za podporu :) Az se stydim, kdyz jste nektere mely nemocna miminka, musely jste si prozit peklo :,( Ale kazda mama to asi nese spatne, kdyz ji seberou dite, i kdyz je uplne v poradku. Driv to bylo bezne, babicka s hruzou vzpomina, jak ji odvezli mou mamu do jineho mesta a nic ji nerekli, ona se jen porad ptala, kdy ji privezou miminko na kojeni a nikdo nic.
Ale jsem rada, ze ma tu nejlepsi peci, tvari se spokojene, spi, dobre ji…ja bych mela hruzu, ze mi zase zkolabuje a umre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.2.18 19:26
@Katzchen píše:
Dekuju za podporu :) Az se stydim, kdyz jste nektere mely nemocna miminka, musely jste si prozit peklo :,( Ale kazda mama to asi nese spatne, kdyz ji seberou dite, i kdyz je uplne v poradku. Driv to bylo bezne, babicka s hruzou vzpomina, jak ji odvezli mou mamu do jineho mesta a nic ji nerekli, ona se jen porad ptala, kdy ji privezou miminko na kojeni a nikdo nic.
Ale jsem rada, ze ma tu nejlepsi peci, tvari se spokojene, spi, dobre ji…ja bych mela hruzu, ze mi zase zkolabuje a umre.

Neboj, myslím, že nejpozději o víkendu bys mohla být u něj, jestli se dobře hojíš. Věřím, že je to těžké, když nemáš tu nejlepší motivaci, ale zatím se snaž dát se co nejlíp dokupy po císaři, snaž se hýbat, abys byla co nejlíp připravená se o něj postarat. Je dobře, že za ním manžel chodí. Jinak už je v pořádku nebo u něj něco objevili? :hug:

• Citovat
  • Upravit
5487
8.2.18 19:33

Já své dítě viděla po týdnu. Narodila se ve středu a viděly jsme se poprvé v úterý. To byla už po operaci. Měla VVV, byla v jiném městě, narodila se sekcí v CA a než jsem se dostala z JIP, byla pryč. Takže jsem ji fakt ani nezahlédla. Sice jsme pořád spolu, ale v nemocnici jsme byly 4 měsíce. Teď je postižená, vlivem četných operací má poškozený mozek. :,( Takže když je tvůj malý v pořádku, ještě jsi to docela vyhrála. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
8.2.18 19:33

Gratuluji k miminku a přeju hromadu zdravíčka. Já jsem rodila ve 26+1tt akutním císařem v celkové narkóze. Partner čekal na chodbě, takže viděl jak malou odvážejí na jednotku intenzivní resuscitační péče. Když jsem se probudila, tak jsem se hned ptala jestli malá žije. Jak jsem byla oblblá a vystrašená, tak jsem se ptala několikrát, ale nikdo mi neřekl víc, než to, že se malá narodila živá. Přítele za mnou pustili několik hodin po císaři. Řekl mi, že malá je v pořádku. Pak za ní šel a posílal mi fotky z inkubátoru. Já jsem si vyprosila, abych mohla ještě ten den vstát z postele, abych mohla druhý den za malou. Tam si mě odvezl přítel na vozíku. Byla jsem šťastná, že malá žije, ten pohled do inkubátoru byl ale šok, jak tam ležela, tak strašně malinkatá 780g měla. Mohla jsem si ji pohladit, dala jsem ji prst do té miniaturní ručičky a ona mi ho hned stiskla, bylo to strašně nádherné, jako by říkala neboj maminko, jsem tady. Bylo mi strašně když začala plakat a já ji nemohla nijak ukonejšit, pochovat. Poprvé mi ji dali pochovat týden po porodu. Starat jsem se o ni mohla začít dva a půl měsíce po porodu a domů jsme šli po třech měsících. Byla jsem s ní celou dobu v nemocnici, to mi aspoň trochu pomáhalo.
Neboj brzy budeš mít drobečka u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
8.2.18 19:39

Jinak mě propustili tři dny po císaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
8.2.18 19:40

@Katzchen zcela chápu, jak se cítíš..první dítě bylo akutní sekcí, pamatuji si jen, že když ho vytáhli nebrečel a rychle s ním utíkali pryč(nedýchal 2 minuty), ke konci mě pak uspali protože epidurál špatně fungoval a bolelo to..pak mi prinesli něco malého fialového na 2 vteřiny ukázat a to bylo vše..rodila jsem kolem půl 5, pak přišel za mnou na JIP muž a donesl mi videa a fotky (takže jsem až pak tak nějak zjistila, že je živý…do té doby jsem si zas tak jistá nebyla)…dr.mi dala info až večer..všem ostatním ženám tam nosili děti na kojení, mně bylo děsně..druhý den ráno jsem tam brečela, brnela mi noha, naprosto otresna sestřička reznice od které bolelo i přelepení náplasti, vůbec jsem nevěděla, co je s malým, nic..pak ta sestra když mě vezla na pokoj mi položila na čerstvou jizvu tašku s vecma a když zjistila, že jsem doktorka jen cosi trapné vtipného zamumlala( navzdory pokročilému věku jsem vypadala jsem hodně mlade, tak se tak i chovala)..pak mě muž odvezl za malým a první moment byl takový divný. Koukala jsem na zcela cizí dítě, takové malé, fialové (neměl ani 2 kg)..Opadlo to ze mne až jsem ho dostala do náruče.. Měla jsem pak noční můry ještě rok po porodu, budila jsem se zpocena, že je dítě mrtvé.. Druhé dítko byla plánována sekce, celou dobu šití jsem ho měla u hlavy, vozili mi ho na JIP na kojení, byla to paráda..Teď mě čeká za chvilku třetí porod a pevně doufám, že to bude ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.2.18 22:14

@mau-mau To je mi moc lito :,( Vim, ze jsme dopadli jeste dobre a ze jsou na tom nektere maminky mnohem hur. Drzim palce, at se ji dari co nejlip to pujde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.2.18 22:24

Jinak mam Tonicka, 3700 g a 51 cm, narozeny 38+3. Jsem nemocna a musim brat leky, puvodne jsem zadne dite uz nechtela, ale otehotnela jsem, prolezli jsme vsechna mozna vysetreni a vyvijel se uplne ukazkove, cele tehotenstvi byl naprosto v poradku. Mela jsem z toho strasny strach, ale ani kdybych byla zdrava, tak mi to nezaručí zdrave dite…Vsichni doktori tvrdili, ze to bude v poradku. No nakonec uplne nebylo, ted ma v nemocnici slabe abstinencni priznaky, ze se mu obcas trese bradicka, ale jinak dobre ji, spi, breci jen kdyz neco chce, nema ani kyslik, zitra ma jit do normalni postylky.
A to jsem se na tenhle porod tesila, ze konecne uvidim sve miminko :D Prvni dite pred lety taky sekce, akutni, museli me nakonec uspat a ja ho videla az druhy den. Byl mrnavy, nedonoseny, po porodu nedychal, ale za dva dny uz byl u me na pokoji, jak se z toho vylizal. Holt nekdy to neklapne, ale porad se muzou stat horsi veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.2.18 08:14

@Elvinerha Oni ti malicci byvaji velci bojovnici :srdce: Taky jsem se nekolikrat ptala, jestli je zivy a nikdo mi nechtel nic rict, tak uz jsem citila pruser. U prvniho chlapecka taky, to mi akorat rano doktorka rekla, ze je nemocny. Ale to jsou malickosti oproti takhle nedonosenym miminkum, hlavne, ze se z toho dostal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí