Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj maminky prosim Vás jak se mám napsat odvolani skolky nebo je to od skolky papiry??Mám od lekare papir a doplnit napsat odvolani nebo .....
papiry na to nejsou, musis to napsat sama. Asi se odvolavas kvuli tomu, ze ti nevzali dite do skolk- pak se tam musis odvolavat na nejake smernice, ktere ma skolka popripade na vyhlasku/zakon Ministerstva skolstvi. Urcite je ten duvod neprijeti napsan na rozhodnuti ktere ti skolka poslala. Nejsem si jista, ale mam pocit, ze spatne slysis (pokud ne tak se omlouvam), urcite bych to do toho odvolani napsala - ze je to pro dobry rozvoj reci ditete, coz ty jako spatne slysici nejsi schopna zajistit (doufam ze se te tim nedotknu, ale myslim to dobre
). Snad jsem ti alespon trochu poradila.
Bubina
ahoj bobino ano spatne slysim.Prave je duvodem aby dcere byla v kolektivu mezi slysicima reci adt…dneska pujdu do socialni pracovnice o tom neco vyplnit na papir.tak ze mam napsat sama ze se odvolavam skolku.nic se neomlouvej
![]()
Prosím o radu, moc tomu nerozumím…
Nevzali mi syna do školky, napsala jsem odvolání neboť tam vzali mladší dítě, než je můj syn. Kritéria pro přijetí bylo jen bydliště a věk - to jen pro upřesnění ![]()
Dneska přišlo rozhodnutí z Krajského úřadu, že Rozhodnutí ředitelky se zrušuje a věc se vrací správnímu orgánu, který rozhodnutí vydal, k novému projednání a rozhodnutí.
To znamená, že to jde zpět k ředitelce a ta znova rozhodne…což asi znamená, že pokud má stejně plno, tak máme smůlu, co?
Děkuji. ![]()
@Lenka512 píše:
Prosím o radu, moc tomu nerozumím…Nevzali mi syna do školky, napsala jsem odvolání neboť tam vzali mladší dítě, než je můj syn. Kritéria pro přijetí bylo jen bydliště a věk - to jen pro upřesnění
Dneska přišlo rozhodnutí z Krajského úřadu, že Rozhodnutí ředitelky se zrušuje a věc se vrací správnímu orgánu, který rozhodnutí vydal, k novému projednání a rozhodnutí.
Děkuji.
To znamená, že to jde zpět k ředitelce a ta znova rozhodne…což asi znamená, že pokud má stejně plno, tak máme smůlu, co?
No mě to přijde, že to tak dělaj, aby jakože člověk měl pocit, že se o něj někdo zajímal. Ale ve finále je to zas tam kde to bylo - u ředitelky. Takže naprd.
Tak odvolání jsem napsala, přišel mi dopis z Krajského úřadu, že věc vrací zpět do školky k dalšímu rozhodnutí.
Mezitím mi volala ředitelka, že se možná uvolní jedno místo, protože se jedna holčička má stěhovat pryč. Zatím to není potvrzeno je to 50/50. Ok, beru.
No a včera mi přišel doporučený dopis od paní ředitelky, že mě zve na schůzku.
Co tam chce řešit? ![]()
Buď mí místo nebo nemá a nemusíme nikde schůzovat…nechápu. ![]()
Nevíte proč osobní schůzka?
Tak to my nevíme, proč tě zve, ale napadlo mě, nemůže to třeba souviset s přijetím dítěte do školky? Jako vyřídit všechny náležitosti atd.?
Myslela jsem, jestli nemá někdo zkušenost…jak to chodí…jestli to není třeba standartní postup nebo tak… ![]()
@Lenka512 Já si myslím, že podle jejich předpisů Tě na tu schůzku musí takhle oficiálně pozvat a tam Ti to taky sdělit a o projednání udělat zápis, který by Ti měla dát podepsat.