Ofouknutí miminka

Anonymní
9.1.23 17:34

Ofouknutí

Milé maminky, prosím o zkušenosti, v lepším případě o uklidnění. Přítele mám, ale jsem se svým miminkem 2 měsíce celé dny sama doma, jelikož je pořád v práci. Jak asi maminky víte někdy je to zápřah a člověk má co dělat, aby stíhal. Ale na co se chci zeptat, občas protože nám příliš hřejí radiátory, musím větrat a nejen proto samozřejmě i aby se vyměnil trochu vzduch. Dávám si velký pozor, abych větrala ve vedlejší místnosti, aby studený vzduch neproudil do pokoje, kde jsme s malou. Ale dneska se mi stalo to, že jsme meli s malou náročný den a nevedela jsem kde mi hlava stoji. A vzala jsem ji do pokoje, kde bylo otevřené okno aniž bych si to uvědomila, že jsem tam před tím okno otevřela. A v této místnosti jsme byly tak 20 minut. Doma máme 25 stupňů a venku bylo 5 a oknem profukovalo a bohužel zrovna tam kde jsem ji měla v sedačce. Žádný velký vítr ale profukoval chladný vzduch. Já jsem z toho úplně špatná, jak se mi něco takového mohlo stát, vždy si dávám na vše takový pozor a teď tohle. Myslíte, že mi z toho může prochladnout?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43057
9.1.23 17:58

A už jsi s ní byla někdy venku? :-))))
buď úplně v klidu a někde si tuhle diskusi ulož, protože za čas se tomu zasměješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43500
9.1.23 18:04

Není potřeba to až tak hrotit, i to malé miminko přijde občas na venkovní vzduch.
Ty s ní nechodíš ven a do poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.23 18:07

Být tebou tak s ní začnu chodit ven! Ne jen být potřebuje vyměnit vzduch. Hlava taky potřebuje kyslík. Minulý rok jsem měla jsem touhle dobou měla měsíční dítě a chodila jsem ven i když foukala, sněžilo, mrzlo. Nemocná byla poprvý v 11 měsících.
Pokud s Miminem budeš pořád zavřená doma a vás příště sejme u obyčejná viróza. Zvedni se a chod s tím ven! I já chodila i třeba na balkon na chviličku koukat na auta nebo lidí. Jen tak v čem byla.

• Citovat
  • Upravit
12279
9.1.23 18:09
@Anonymní píše:
Milé maminky, prosím o zkušenosti, v lepším případě o uklidnění. Přítele mám, ale jsem se svým miminkem 2 měsíce celé dny sama doma, jelikož je pořád v práci. Jak asi maminky víte někdy je to zápřah a člověk má co dělat, aby stíhal. Ale na co se chci zeptat, občas protože nám příliš hřejí radiátory, musím větrat a nejen proto samozřejmě i aby se vyměnil trochu vzduch. Dávám si velký pozor, abych větrala ve vedlejší místnosti, aby studený vzduch neproudil do pokoje, kde jsme s malou. Ale dneska se mi stalo to, že jsme meli s malou náročný den a nevedela jsem kde mi hlava stoji. A vzala jsem ji do pokoje, kde bylo otevřené okno aniž bych si to uvědomila, že jsem tam před tím okno otevřela. A v této místnosti jsme byly tak 20 minut. Doma máme 25 stupňů a venku bylo 5 a oknem profukovalo a bohužel zrovna tam kde jsem ji měla v sedačce. Žádný velký vítr ale profukoval chladný vzduch. Já jsem z toho úplně špatná, jak se mi něco takového mohlo stát, vždy si dávám na vše takový pozor a teď tohle. Myslíte, že mi z toho může prochladnout?

A ty máš nějaké nedonošené? Protože 25 stupňů je moc i pro mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8821
9.1.23 18:16

Nechodíš s ní ven nebo co? A proč doma tolik topíte, když to pak pouštíš zas oknem ven? (nic proti větrání, ale 25 je mazec, zvlášť v dnešní době). Dítěti se fakt nic stát nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
9.1.23 19:26

Jestli k tomu nemáte nějaký vážný důvod, tak doporučuji ven v každém počasí :palec: já s dvojčaty chodila od narození v každém počasí dopoledne i odpoledne a celkově jsme venkovní maniaci :lol: děti byly nemocné až s nástupem do školky ve 2,5r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí