Ohlášení nástupu do školky

7182
31.8.11 09:45

Ohlášení nástupu do školky

Holky, hlásili jste sociálce, že dítě nastupuje do školky, nebo jste pak rovnou odevzdaly potvrzení o návštěvě školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
31.8.11 09:50

Myslí když jsi jětě na rodičáku?

Nosila jsem tam až ten papír :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.11 10:27

tohle téma mě zajímá, když budu chtít skončit pobírání příspěvku dřív, stačí když jim pošlu formulář s tím, že tam zaškrtnu že dcera navštěvuje nějaké zařízení, nebo musím mít nějaký papír od školky?

Já nechci aby to věděli, jaká školka to je.

• Citovat
  • Upravit
1495
31.8.11 10:35

já jsem na sociálku dodávala papír, když Dalí chodil do jeslí a já byla doma na rodičáku…byla tam konkrétně vypsaná školka, ičo, dič a podobné informace, takže myslím že anonym zklamu ale budou vědět přesně kam chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.8.11 10:37
Anonymní píše:
tohle téma mě zajímá, když budu chtít skončit pobírání příspěvku dřív, stačí když jim pošlu formulář s tím, že tam zaškrtnu že dcera navštěvuje nějaké zařízení, nebo musím mít nějaký papír od školky?Já nechci aby to věděli, jaká školka to je.

Papír ti potvrzuje školka,ale nevím jak to je s předčasným ukončení rodičovské dovolené.Jestli tam musíš udávat důvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.8.11 10:43

Taky bych se potrebovala na to zeptat
Starsi dcera jde zitra poprve do skolky,jsou ji3 a ja mam rodicak na mladci,takze na tu co pujde nemam,mama mi rikala ze si pry mam zajit pro ten papir na socku a dat do skolky a pak odevzdat zpet,ale kamaradky rikaji ze ne kdyz mam rodicak na mladci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.8.11 10:46
kacerval píše:
Starsi dcera jde zitra poprve do skolky,jsou ji3 a ja mam rodicak na mladci,takze na tu co pujde nemam,mama mi rikala ze si pry mam zajit pro ten papir na socku a dat do skolky a pak odevzdat zpet,ale kamaradky rikaji ze ne kdyz mam rodicak na mladci

Já myslím že ty nic dokládat nemusíš,ale lepší bude když jim zavoláš ať máš jistotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.8.11 10:46
verenika píše:
kacerval píše:
Starsi dcera jde zitra poprve do skolky,jsou ji3 a ja mam rodicak na mladci,takze na tu co pujde nemam,mama mi rikala ze si pry mam zajit pro ten papir na socku a dat do skolky a pak odevzdat zpet,ale kamaradky rikaji ze ne kdyz mam rodicak na mladci
Já myslím že ty nic dokládat nemusíš,ale lepší bude když jim zavoláš ať máš jistotu :wink:

Dekuju,zavolam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.11 10:57

Hm, už ty formuláře vidím… :think:

No já si tam pak zavolám, až to bude akutní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.11 11:03

Za ten anonym se omluvám, ale já to mám s rodičákem trochu složitější, tak jsem radši opatrná…

• Citovat
  • Upravit
13010
31.8.11 11:51

Syn má 3r a 9 m a jde poprvé do školky.
NA dvojčata začnu tento měsíc brát rodičák.
Ani mě nenapadlo někam něco hlásit, že jde starší do školky, když na něho neberu žádné dávky aj. 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.8.11 13:34
verenika píše:
Myslí když jsi jětě na rodičáku?Nosila jsem tam až ten papír :wink:

Jojo, jsem na rodičáku. Tak děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.8.11 13:52
Raduš.ka44 píše:
verenika píše:

Jen jsem si tgen papír tam musela vyzvednout a pak jim ho tam zpátky zanést.Předem jsem nic nehlásila.Jen mě štvalo,že mi nechtěla dát víc papírů najednou a já každý měsíc lítala pro jeden :roll:

Hlavně ho dávej do školky včas,ono jim několik dní trvá než to vyplní.Aby jsi ho tam stihla do té jejich lhůty zanést :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.8.11 14:11
verenika píše:
Raduš.ka44 píše:
verenika píše:

Jen jsem si tgen papír tam musela vyzvednout a pak jim ho tam zpátky zanést.Předem jsem nic nehlásila.Jen mě štvalo,že mi nechtěla dát víc papírů najednou a já každý měsíc lítala pro jeden :roll:

Hlavně ho dávej do školky včas,ono jim několik dní trvá než to vyplní.Aby jsi ho tam stihla do té jejich lhůty zanést :wink:

Já si ten formulář vytiskla z portálu MPSV a i kdybych si pro něj musela osobně, tak u nás je naštěstí mají volně přístupné ve skříni u informací. :-D Jojo, včas ho určitě zanesu, hned na konci měsíce, dřív mi ho ředitelka nepotvrdí, akorát přemýšlím, že ho na úřad budu posílat poštou, snad nebude problém. :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.08.11 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
31.8.11 14:20
Anonymní píše:
tohle téma mě zajímá, když budu chtít skončit pobírání příspěvku dřív, stačí když jim pošlu formulář s tím, že tam zaškrtnu že dcera navštěvuje nějaké zařízení, nebo musím mít nějaký papír od školky?Já nechci aby to věděli, jaká školka to je.

tohle jsem řešila dneska - jelikož spadám pod jiný úřad, než bydlím, domluvila jsem se telefonicky s úřednicí, že napíšu žádost o ukončení rodičáku z důvodu nástupu do školky, přiložím ofocené rozhodnutí o přijetí a kopii občanky (kvůli adrese - aby mi mohli poslat oznámení) a odešlu doporučeně na adresu jejich úřadu. Při osobním jednání stačí OP a rozhodnutí, žádost sepíše úřednice a matka jen podepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin