Ohlášení nástupu do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
31.8.11 14:23
neumisa píše:
Anonymní píše:
tohle téma mě zajímá, když budu chtít skončit pobírání příspěvku dřív, stačí když jim pošlu formulář s tím, že tam zaškrtnu že dcera navštěvuje nějaké zařízení, nebo musím mít nějaký papír od školky?Já nechci aby to věděli, jaká školka to je.
tohle jsem řešila dneska - jelikož spadám pod jiný úřad, než bydlím, domluvila jsem se telefonicky s úřednicí, že napíšu žádost o ukončení rodičáku z důvodu nástupu do školky, přiložím ofocené rozhodnutí o přijetí a kopii občanky (kvůli adrese - aby mi mohli poslat oznámení) a odešlu doporučeně na adresu jejich úřadu. Při osobním jednání stačí OP a rzhodnutí, žádost sepíše úřednice a matka jen podepíše.

Počkej, a to když od nich nechci peníze, musím ještě dokládat, proč je nechci? To jim nestačí říct, ať mi rodičák ukončí a basta? 8-o To jsou věci… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
31.8.11 14:28
Raduš.ka44 píše:
neumisa píše:
Anonymní píše:
tohle téma mě zajímá, když budu chtít skončit pobírání příspěvku dřív, stačí když jim pošlu formulář s tím, že tam zaškrtnu že dcera navštěvuje nějaké zařízení, nebo musím mít nějaký papír od školky?Já nechci aby to věděli, jaká školka to je.
tohle jsem řešila dneska - jelikož spadám pod jiný úřad, než bydlím, domluvila jsem se telefonicky s úřednicí, že napíšu žádost o ukončení rodičáku z důvodu nástupu do školky, přiložím ofocené rozhodnutí o přijetí a kopii občanky (kvůli adrese - aby mi mohli poslat oznámení) a odešlu doporučeně na adresu jejich úřadu. Při osobním jednání stačí OP a rzhodnutí, žádost sepíše úřednice a matka jen podepíše.
Počkej, a to když od nich nechci peníze, musím ještě dokládat, proč je nechci? To jim nestačí říct, ať mi rodičák ukončí a basta? 8-o To jsou věci… 8-o

nevím, jestli by to stačilo bez udání důvodu - já nemám problém jim sdělit, proč už jejich prachy nechci … a jelikož mi to úřednice doslova nadiktovala do telefonu, tak to asi vědět chtějí nebo pořebují… Ale je to český úřad, tak se ani nedivím, že chtějí doložit, že nechci jejich prachy, to se jim asi často nestává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
6.9.11 12:59

Tak jsem se konečně dovolala na sociálku a zjistila, že nemusím ohlašovat nástup do školky, nemusím ani nosit ten formulář, že dítě chodí na pět dní, mám si to jen ohlídat, aby do 18. listopadu, tedy do narozenin chodil opravdu jen pětkrát v měsíci, toť vše. Úřad práce si tohle kontroluje přímo ve školce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin