Školky Brno Nový Lískovec

3477
26.8.11 12:29

školky Brno Nový Lískovec

Má/měl někdo dítko v MŠ Vážka/Kamarád/Pomněnky - a jak jste byli spokojeni? Díky za reakce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stani + 3 kotata
26.8.11 13:22

Ahoj tak u nás:
1.syn: MŠ Kamarád, moc hezky opravená zahrada, teď už i celá budova školky.Vynikající co se týká diet, náš malý měl dietu a dělali mu při jídle vyjímky (nebo jsem mu mohla nosit jídlo já a oni mu jej ohřáli).Každý den ráno s nimi učitelka seděla v kruhu a hladili se a přáli se hezký den…děti k sobě měly takový hezký vztah. Co se týká kroužků jezdli tuším plavat,docházela k nim logopedka,pro předškoláky mají cvičeníčko a pořádají edukativně stimulační skupiny - to je příprava na školu s paními učitelkami ze školy i školky a odehrává se to jak ve školce tak i ve škole.
2.syn :MŠ Pomněnky (na Kamaráda nás 2 roky nevzali) Nemají moc hezkou zahradu, ale mají přislíbeny peníze na opravu. školka je moc hezky uvnitř vyzdobená. Naše paní učitelka je strašně energická a moc toho s dětmi dělá.Bohužel mám pocit,že děti k sobě nemají takový vztah jako na tom Kamarádovi. jinak moc dobře tam vaří, co se týká výletu a divadel a všelijakých hledání pokladů a výletů do pravěku, mám pocit,že podnikají víc věcí než naopak Kamarád. Kroužky:flétna,logopedie,angličtina,plavání, cvičení,keramika(mají zde vlastní pec)pro předškoláky grafomotorika a opět ESS jako příprava na školu.
MŠ vážka nevím.
Mám ale pocit,že tyhle informace jsou ti teď k ničemu. Zápis bude až v březnu a jinak se ti tam dítko dát spíš nepodaří. Např. Na Pomněnky letos bylo 160 přihlášek a brali 50 dětí. Na Kamaráda to bylo ještě horší tam brali tuším 30 dětí (ale je to zase 1/2viční školka oproti Pomněnkám.
Jinak já doufám,že příští rok se mi podaří upíchnout na Pomněnky i naší třetí ratolest:-)
Jo a obě školky mají smíchané třídy (dohromady prťáci i předškoláci) a obě mají stejné platby za školné i stravné. Snad jsem ti pomohla ahoj Stáňa
PS:ale stejně to všechno záleží na paní učitelce a na ty my jsme měli zatím opravdu štěstí

• Citovat
  • Upravit
3477
26.8.11 21:37

Stani,
díky moc! My jsme nečekaně přijati - otevřeli 50 nových míst ve Vážce resp. odloučené pracoviště na Svážné … Tak jen tak sonduju v obavě, co nás čeká :lol:
Ale jak píšeš, záleží hlavně na lidech …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stani +3kotata
28.8.11 18:53

Je tak to blahopreju,slysela jsem,ze maji otevrit jeste 2 tridy na Svazne ve skole,ale nevedela jsem,pod kterou skolku budou patrit. Tak uz jsem na pristi rok chytrejsi diky:-)My ale stejne chceme ty Pomnenky,kdyz uz tam jednoho rostaka mame.Tak at se vam ve skolce libi.Stana

• Citovat
  • Upravit
451
17.2.14 08:29

Ozivuji diskuzi.

Holky, nejaky novy informace a nazory ke skolkam na Svazne a Rybnicke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
20.10.20 13:59

MŠ Lískovec

Chtěla bych oživit diskuzi, jak jste spokojeni nebo kterou školku byste doporučili v Lískovci. Na Svážné spokojeni nejsme, neměli jsme štěstí na paní učitelky. Hledám školku s laskavějším a milejším přístupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin