Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
stěhujeme se se synem z Anglie do Prahy 2 a vybíráme mezi školkou Trojická a Slovenská 27. Byly byste, prosím, tak hodné a poradily mi, která je lepší, nebo o nich řekly něco víc. Přestěhovali jsme se terpve minulý týden a o školkách v Česku nic moc nevím, ani podle čeho je posuzovat. Moc děkuji
S pozdravem
Lenka
Ahoj, řeším teď velmi podobný problém, příští týden je zápis do školek na Praze 2, zkusím dcerku přihlásit do více školek, ale moc o nich nevím…máte prosím někdo zkušenosti s následujícími? (Trojlístek Kladská nebo pobočka Šumavská, MŠ Španělská, MŠ Šumavská, MŠ Na Smetance (pobočka Vozová je přímo v Riegrových sadech, což by se mi líbilo nejvíc, ale jsme asi bez šance). Nebo poraďte jinou MŠ na Praze 2, děkuju za jakýkoliv příspěvek!
Ahoj, tak moje děti chodily do Kladské, to je moc dobrá školka, bezva ředitelka i učitelky, dětem se hodně věnovaly, jezdily s nimi i na hory, dělaly různé akce, příprava na školu super. Sem vlastně spadají všechny tři školky z Trojlísku, záleží na tom, kde člověk bydlí a kterou ze tří školek má nejblíž, tu potom preferuje v přihlášce (nebo aspoň to tak bylo, když jsme se hlásili my). Je tam akorát problém s místem, což je ale v dnešní době asi všude… Na školku ve Slovenské jsem slyšela taky chválu, ale nemám s ní přímou zkušenost.
Obnovuji diskuzi.
Je zde někdo jehož dítko chodilo do Mš Trojická? Byli jste spokojení?
Ráda bych se zeptala na zkušenosti rodičů se školkami Trojická, Viničná, Na Rybníčku a Na Děkance. Jste spokojení? Chodí tam děti rády? Dávám raději anonymně, aby mne někdo neidentifikoval jako příliš zvědavého rodiče. Děkuji za názory!
Blíží se zápisy do školek. Podělí se někdo o zkušenosti se školkami na Praze 2, respektive na rozhraní Prahy 2, 3 a 4?
Kde se vašim dětem líbí?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.