Školka Praha 2

1
29.8.11 21:51

Školka Praha 2

Ahoj maminky,

stěhujeme se se synem z Anglie do Prahy 2 a vybíráme mezi školkou Trojická a Slovenská 27. Byly byste, prosím, tak hodné a poradily mi, která je lepší, nebo o nich řekly něco víc. Přestěhovali jsme se terpve minulý týden a o školkách v Česku nic moc nevím, ani podle čeho je posuzovat. Moc děkuji

S pozdravem

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
27.3.13 00:34

Školka v Praze 2

Ahoj, řeším teď velmi podobný problém, příští týden je zápis do školek na Praze 2, zkusím dcerku přihlásit do více školek, ale moc o nich nevím…máte prosím někdo zkušenosti s následujícími? (Trojlístek Kladská nebo pobočka Šumavská, MŠ Španělská, MŠ Šumavská, MŠ Na Smetance (pobočka Vozová je přímo v Riegrových sadech, což by se mi líbilo nejvíc, ale jsme asi bez šance). Nebo poraďte jinou MŠ na Praze 2, děkuju za jakýkoliv příspěvek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
27.3.13 08:11

Ahoj, tak moje děti chodily do Kladské, to je moc dobrá školka, bezva ředitelka i učitelky, dětem se hodně věnovaly, jezdily s nimi i na hory, dělaly různé akce, příprava na školu super. Sem vlastně spadají všechny tři školky z Trojlísku, záleží na tom, kde člověk bydlí a kterou ze tří školek má nejblíž, tu potom preferuje v přihlášce (nebo aspoň to tak bylo, když jsme se hlásili my). Je tam akorát problém s místem, což je ale v dnešní době asi všude… Na školku ve Slovenské jsem slyšela taky chválu, ale nemám s ní přímou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.15 21:34

Obnovuji diskuzi.
Je zde někdo jehož dítko chodilo do Mš Trojická? Byli jste spokojení?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.16 23:28

Ráda bych se zeptala na zkušenosti rodičů se školkami Trojická, Viničná, Na Rybníčku a Na Děkance. Jste spokojení? Chodí tam děti rády? Dávám raději anonymně, aby mne někdo neidentifikoval jako příliš zvědavého rodiče. Děkuji za názory!

• Citovat
  • Upravit
69
16.2.16 19:12

Blíží se zápisy do školek. Podělí se někdo o zkušenosti se školkami na Praze 2, respektive na rozhraní Prahy 2, 3 a 4?
Kde se vašim dětem líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin