Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná nějaké laserové odstranění chloupků, ale bude to dlouhodobá a dost drahá záležitost, ještě bych zkusila nejdřív zajít ke kožní doktorce, jestli nemá nějakou pomoc
a až když to nebude zdravotní problém, tak jít na to laserové odstranění
Příspěvek upraven 21.09.19 v 14:20
Nech si zkontrolovat hormony? Jako ja mam chloupku docela dost, ale ve vystrihu a na celych prsou? To mi teda prijde divne ![]()
Epilace, už po jedné je znát, že chloupků je míň a nejsou tak silné, natož po několika, a cukrová pasta se dá i vyrobit doma, jen se s ní je potřeba naučit, nebo zajít do salonu, plus to vydrží déle než po žiletce
Zkus to opravdu kousek vyfotit, třeba to není tak strašné a jen si to myslíš
Zkuste epilator
taky jsem mela dost chlupate bricho a ruce a 2× jsem to vytrhala strojkem a uz mam pokoj
jsou svetlejsi a je jich o dost min ![]()
Ale zajimavy je, ze na nohy to nejak extra nefunguje
![]()
Pokud máš nadměrné ochlupení, řešila bych to s lékařem. Může to souviset s hormony.
Anonymní - nejdřív běž opravdu na tu endokrinologii - třeba potřebuješ léčbu nějakými hormony, nebo tak něco - pokud tam zjistí, že jsi v pořádku - tak epiluj, depiluj a tak podobně, ale pokud máš hormonální nerovnováhu, tak chloupky se objeví zas
@beruska9 no když si to oholila žiletkou a všude, tak chlupy zesílí a ztmavnou, tak to je.. to není hormonální…
@Aneta0 píše:
@beruska9 no když si to oholila žiletkou a všude, tak chlupy zesílí a ztmavnou, tak to je.. to není hormonální…
ale píše, že jí chlupy teď rostou i tam, kde je dříve neměla?
@stinga píše:
ale píše, že jí chlupy teď rostou i tam, kde je dříve neměla?
Ja to taky tak pochopila. Nevim no. Ale zase je pravda, ze pise, ze si prsa oholila cela? Proc kdyz tam nic nebylo?
Ted jsem zmatena. A babo rad ![]()
@beruska9 píše:
Ja to taky tak pochopila. Nevim no. Ale zase je pravda, ze pise, ze si prsa oholila cela? Proc kdyz tam nic nebylo?Ted jsem zmatena. A babo rad
Možná tam měla všude jemné „neviditelné“ chloupky, ale tím, jak si to kvůli pár tmavším chloupkům oholila celé, tak se teď i ty původně jemné zdají viditelné ![]()
Měla radši těch pár tmavých jednoduše vytrhnout, ale na to je teď už pozdě ![]()
Ahoj,
Co mám dělat?! Holení mí to prostě zhoršilo, nechci to holit dál!
Měla jsem pár tmavších chloupků (hnědé) na břiše a okolo bradavek. Ale nic hrozného. Jednou jsem chtěla jít na diskotéku a oholila jsem si to břicho i prsa úplně celé. Jenže od té doby je to katastrofa!! Chlupy mi vyrostly i na místech, kde jsem je předtím neměla, jsou tmavší a vážně všude. (komplet břuicho - čára od pupíku je hrozná! prsa mám celé poseté chloupky, i výstřih)
Děkuji.