Oholila jsem si břicho a prsa!

Anonymní
21.9.19 14:13

Oholila jsem si břicho a prsa!

Ahoj,
Měla jsem pár tmavších chloupků (hnědé) na břiše a okolo bradavek. Ale nic hrozného. Jednou jsem chtěla jít na diskotéku a oholila jsem si to břicho i prsa úplně celé. Jenže od té doby je to katastrofa!! Chlupy mi vyrostly i na místech, kde jsem je předtím neměla, jsou tmavší a vážně všude. (komplet břuicho - čára od pupíku je hrozná! prsa mám celé poseté chloupky, i výstřih) :,( Co mám dělat?! Holení mí to prostě zhoršilo, nechci to holit dál!
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76303
21.9.19 14:17

Možná nějaké laserové odstranění chloupků, ale bude to dlouhodobá a dost drahá záležitost, ještě bych zkusila nejdřív zajít ke kožní doktorce, jestli nemá nějakou pomoc

• možná spíš ještě endokrinolog, pokud jsou chloupky i tam, kde předtím nebyly

a až když to nebude zdravotní problém, tak jít na to laserové odstranění

Příspěvek upraven 21.09.19 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.9.19 14:20

Nech si zkontrolovat hormony? Jako ja mam chloupku docela dost, ale ve vystrihu a na celych prsou? To mi teda prijde divne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.9.19 14:22

Epilace, už po jedné je znát, že chloupků je míň a nejsou tak silné, natož po několika, a cukrová pasta se dá i vyrobit doma, jen se s ní je potřeba naučit, nebo zajít do salonu, plus to vydrží déle než po žiletce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4635
21.9.19 14:23

Uka! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6017
21.9.19 14:35

Zkus to opravdu kousek vyfotit, třeba to není tak strašné a jen si to myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.19 14:35

Zkuste epilator :) taky jsem mela dost chlupate bricho a ruce a 2× jsem to vytrhala strojkem a uz mam pokoj :D jsou svetlejsi a je jich o dost min :)
Ale zajimavy je, ze na nohy to nejak extra nefunguje :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2089
21.9.19 14:41

Pokud máš nadměrné ochlupení, řešila bych to s lékařem. Může to souviset s hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
21.9.19 14:42
@stín katedrál píše:
Uka! :mrgreen:

Jo, ja to chci taky videt! :mavam: :potlesk: :D :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
21.9.19 14:43

Anonymní - nejdřív běž opravdu na tu endokrinologii - třeba potřebuješ léčbu nějakými hormony, nebo tak něco - pokud tam zjistí, že jsi v pořádku - tak epiluj, depiluj a tak podobně, ale pokud máš hormonální nerovnováhu, tak chloupky se objeví zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.9.19 15:07

@beruska9 no když si to oholila žiletkou a všude, tak chlupy zesílí a ztmavnou, tak to je.. to není hormonální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
21.9.19 15:28
@Aneta0 píše:
@beruska9 no když si to oholila žiletkou a všude, tak chlupy zesílí a ztmavnou, tak to je.. to není hormonální…

ale píše, že jí chlupy teď rostou i tam, kde je dříve neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
21.9.19 15:39

No to se ví že když se oholis budou chlupy silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.9.19 15:44
@stinga píše:
ale píše, že jí chlupy teď rostou i tam, kde je dříve neměla?

Ja to taky tak pochopila. Nevim no. Ale zase je pravda, ze pise, ze si prsa oholila cela? Proc kdyz tam nic nebylo? :mrgreen: Ted jsem zmatena. A babo rad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
21.9.19 15:53
@beruska9 píše:
Ja to taky tak pochopila. Nevim no. Ale zase je pravda, ze pise, ze si prsa oholila cela? Proc kdyz tam nic nebylo? :mrgreen: Ted jsem zmatena. A babo rad :mrgreen:

Možná tam měla všude jemné „neviditelné“ chloupky, ale tím, jak si to kvůli pár tmavším chloupkům oholila celé, tak se teď i ty původně jemné zdají viditelné :nevim:

Měla radši těch pár tmavých jednoduše vytrhnout, ale na to je teď už pozdě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová