Ohrádka - ano x ne?

86
10.5.05 20:08

Ohrádka - ano x ne?

Ahoj holky,

chtěla jsem se Vás zeptat, jak moc využíváte ohrádku? A hlavně, jestli má smysl si ji vůbec pořizovat? A jestli jo, tak síťovou nebo dřevěnou?
Malá má sice zatím 2,5 měsíce, ale už se začínám jukat po bazárkách…
Budu ráda za vaše zkušenosti :lol:

Anera a Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
966
10.5.05 20:24

Ahoj Anero,
já myslím, že hodně záleží na temperamentu děcka, na tom, jaké máte doma podlahy atd. Například moje sestřenka má velikou ohrádku a její Barča si v ní donedávna úplně v pohodě vystačila. Můj Vašek je zase neřízená střela. Když jsem ho dala do ohrádky, v cuku letu stál u kraje, lomcoval a řval. Tak jsem ji používala v podstatě jen v kuchyni, protože jsem se bála, že na sebe něco strhne nebo vylije. Ale vlastně nikdy si v ní nehrál, prostě v ní být nechce. Ve 2.5 měsících je ale čas, uvidíš, jestli se vám ohrádka šikne nebo ne.
 Makýš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
10.5.05 20:29

Ahoj, taky jsem nedávno řešila to samé, mám 6,5 měs. chlapečka. Nakonec jsem to vyřešila „dvě mouchy jednou ranou“, zjistila jsem, že mám už koupenou cestovní postýlku a ta se dá využít i jako ohrádka, na té mojí to je i napsáno „dream and play“ takže tak, určitě to vyjde levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
10.5.05 20:37

Ahojky,
donedávna jsem myslela, že ohrádka je zbytečnost a obejdu se bez ní. Teď nám ji koupili tchánovci a nemůžu si ji vynachválit. Kubíček má 8m, je čipera a malé torpédo. V ohrádce ho nechávám jenom nezbytnou dobu - než si najdu na záchod, než pověsím prádlo…
Ohrádku mám síťovanou, při pádu nebolí :D

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.5.05 20:38

Beruno, napodobne :) Ja zakoupila cestovni postylku Chicco Caddy s tim umyslem, ze ji budu pouzivat i jako ohradku. Navic tahle ma vsechny ctyri steny sitovane a je pres ni lepe videt. Takze byla vyuzita jako ohradka, obcas si v ni mala i schrupla a ja si v klidu mohla dojit na zachod :lol: Ted ji vyuzivame jako cestovni postylku na chatach a jeste nejakou dobu urcite pouzivat budeme, takze nam se pocacni investice cca 2.500,– bohate vyplatila… :D

• Citovat
  • Upravit
132
10.5.05 20:44

Já jsem nejdřív brblala, že je cestovní postýlka drahá, ale když jsem pak viděla kolik stojí ohrádky (síťované a trochu větší) tak bych teď nedělala jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
10.5.05 21:04

Já mám síťovanou ohrádku, ale tu větší 110×118cm, koupenou na inzerát za 1.500 (takže super cena), a nemůžu si ji vynachválit. Využívála jsem ji docela dost, teď už trošku méně, ale pořád se ještě hodí, když si chce člověk v klidu a bez nervů zajít na záchod nebo se najíst nebo cokoli jiného :lol:

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
10.5.05 21:17

Ahoj, ja se taky primlouvam za cestovni postylku misto ohradky, protoze ta se da vyuzit i jinak :)
My jsme koupili velkou drevenou ohradku, myslela jsem, ze tam syna dam , on si tam v bezpecnem ale velkem prostoru bude hrat…:))))) a ja budu moct odejit z mistnosti beze strachu, ze si neco udela (taky mame psa), ale naopak shledavam ohradku jako velice nebezpecne misto, protoze se pritahuje za sprusle a pada… na vic tam byt nechce ani minutu protze na lezeni je to stejne male a on potrebuje vetsi „rozbeh“, proste vyhozeny penize a zbytecne zabrany misto :(
Kdyz potrebuju syna odlozit tak ho davam prave do te cestovni postylky, kdyz spadne, tak do mekkeho, nemuze se tam o nic zranit a navic, vzhledem k tomu, ze hodne cestujeme tak vyuzivame i jako postylku hodne casto. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
10.5.05 21:22

Ahoj,

tak nám se ohrádka VůBEC neosvědčila:( Ještěže jsme ji nekupovali (měli jsme dřevěnou ještě po mně).
Každopádně bych ji nepořizovala dopředu, ale až to bude aktuální (dnes ji seženež vždycky a všude… a je výběr).
Každé dítko je jiné … některé si tam bude klidně hrát a jiné zboří barák když ho tam dáš.

Baghira a Eliška 13 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.5.05 21:27

Ahoj holky,
děkuju za pomoc :D .
Ta cestovní postýlka není vůbec špatný nápad - vůbec mě to netrklo :oops:
Baghiro, máš pravdu, že nemá cenu nic pořizovat dopředu :? Aby to nebyly vyhozené peníze :( Vyčkám, co se z té naší šibalky vyklube :D

Hezký večer :D

Anera a Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.5.05 21:50

Ahoj, já mám na holky taky ohrádku a myslím, že je docela potřeba. Dávám je tam třeba ráno, když se jdu osprchovat nebo když musím na chvíli třeba před dům, tak aby si něco neudělaly. Hrajou si tam, ale pokud tam musí být déle, tak je to samozřejmě nebaví. Ale pokud si s nima někdo do ohrádky vleze, tak by tam byly asi celý den. Martina a kvíďata

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.5.05 21:56

Ohrádku nemáme, zatím to zvládáme bez. Když vařím či peču, tak za sebe postavím židle, které zatím malá neodtáhne- aby na ní neprskl olej či nesáhla na troubu. Jinak si může lézt kde chce -a prozkoumávat co chce - přizpůsobili jsme chodbu, koupelnu, obývák. Když jdu na záchod, tak peláší za mnou, když jí zavřu v pokoji, tak plaká, stojí za dveřmi - prostě zvědavka zvědavá, nutně musí být tam, kde je maminka nebo kde se něco děje… :-) Takže za mnou peláší ať jdu pověsit prádlo či cokoliv jiného.. když slyší pračku, tak se metelí podívat, co je to za zvuky… taky díky tomu lezení začala konečně shazovat ty miminkovské tukové polštářky :-)
E. a Eliška včera 10m

• Citovat
  • Upravit
460
10.5.05 22:36

Ahoj, my měli taky tu větší síťovanou jak píše Radu, nedávno jsme jí prodávali a skoro čtyřletý syn to obrečel, měl jí strašně rád a dokázal si tam krásně vyhrát, s dcerou už to bylo trochu horší, ale vždy tam vydržela, dokud jsem ráno nezatopila a neoběhla zvěř, což už teď odpadá, odstěhovali jsme se do města.
Radu, neni ta ohrádka nakonec od nás, prodávali jsme ji přes emimino za 1500,– a byla modrá s různýma zvířátkama. Jestli jo, tak jsem moooc ráda, že jste s ní spokojení.
 Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.5.05 23:06

Jestli muzu jeste doporucit, tak lepsi jsou ty cestovni postylky s cernym (tmavym) sitovanim - je pres ne daleko lip videt nez pres ty bile. Uz jsem psala vyse - mame Chicco Caddy se vsema ctyrma stenama tmave sitovanejma. A spokojena jsem ja i dcera - ty jsou dva a minimalne v ni rok na chatach bude jeste nocovat.

• Citovat
  • Upravit
2901
11.5.05 06:59

Anero,
zkus juknout sem
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Ptala jsem se taky na ohrádky, když bylo malé 5 měs. jak říkám, nakonec jsme žádnou nekoupili …když potřebuju mít jistotu, že bude chvíli tam, kde ji zanechám, tak ji dávám normálně do postýlky:))

Jinak bych asi taky hlasovasla pro tu cestovní postýlku, zvlášť, jestli s mimi někde popojíždíte…

Měj se krásně, zdraví

Baghira a Eliška 13 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí