Ohrádka - ano x ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
11.5.05 07:20
Verca píše:
Ahoj, my měli taky tu větší síťovanou jak píše Radu, nedávno jsme jí prodávali a skoro čtyřletý syn to obrečel, měl jí strašně rád a dokázal si tam krásně vyhrát, s dcerou už to bylo trochu horší, ale vždy tam vydržela, dokud jsem ráno nezatopila a neoběhla zvěř, což už teď odpadá, odstěhovali jsme se do města.
Radu, neni ta ohrádka nakonec od nás, prodávali jsme ji přes emimino za 1500,– a byla modrá s různýma zvířátkama. Jestli jo, tak jsem moooc ráda, že jste s ní spokojení.
 Verča

Verčo, nebudeš věřit, já ji mám za 1.500 přes emimino a je modrá se zvířátkama! A dokonce jsem neplatila ani poštovné :D , takže to bylo velmi příjemné překvapení :D . Takže asi je opravdu od vás..
Ještě jednou moc děkujeme, my ji taky bohatě využíváme, zrovná teď tam Stelli sedí a hraje si už asi 15 minut :wink:

Radka + Stelli 10měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.5.05 10:39

Ono je to opravdu o povaze dětí. Na starší dceru jsem ohrádku nepotřebovala, byla vzorné dítko, ale teď máme divošku (5 měsíců) a už jsme ohrádku koupili. Koupili jsme taky tu větší na bazárku za 1500 a zatím jsem nadmíru spokojená. Hodně jsem zvažovala, jakou koupit a nakonec na doporučení vyhrála tato (oproti dřevěné ti dítko může spadnout a nic se neděje, dovedu si představit naši ďáblici jak má neustále otlučené čelo) a samozřejmě větší je lepší.Máme i cestovní postýlku (Orbit), ale tu jsme museli začít používat jako normální postýlku na spaní (dokoupili jsme kvalitní matraci), protože malá už teď strašně cestuje po postýlce a v dřevěné by měla otlučenou hlavu a dokopané paty. Jinak se má s ohrádkou začít co nejdříve, aby si dítko zvyklo, ale nevím co je na tom pravdy. Já ji využívám už teď a jsem v pohodě, že se nikde nedokoulí a hračky má pěkně v dosahu. Když jsem malou nechávala na dece na zemi, tak během chvíle se dokoulela na druhou stranu pokoje. Takže ať dobře vyberete
 Andrea

• Citovat
  • Upravit
2907
11.5.05 12:11

Ahoj
my jsme ohrádku pořídili.Sice si v ní Terezka nijak moc nehrála a ni nehraje ale pro mě je k nezaplacení když potřebuji třeba na WC nebo na mě zvoní třeba pošťačka, nebo když žehlím a malá nespí, nebo při vaření. Chvíli v ní vydrží, většinou stojí u kraje a kouká ne mě a nebo vyhazuje hračky co jí tam dám, alespoň na chvíli se zabaví :) . Koupili jsme síťovanou v bazárku a stále i tak docela dost (asi 1000) ale i pro mě je k nezaplacení. Pořídili jsme jí v době kdy malá začala lozit, je to docela živel a měla jsem strach aby si v době mé byť krátkodobé nepřítomnosti něco někde nestrhla na hlavu nebo aby si neublížila.
Maky a Terinka (13 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
11.5.05 12:49

ahoj,
moc jsem chtěla ohrádku, manžel mě přesvědčil ať vyčkáme a měl pravdu.
Kupovala bych jí zbytečně, ale bydlíme na bytě a nemáme nikde schody, udělali jsme dětský pokoj jen s jednou skříní a psacím stolem, tam jsme nechali otevřeno a do jiných místností zavřeli.
Musím říct, že to období, kdy bychom ohrádku ocenili strašně rychle uteklo a myslím, že by to byla zbytečná investice.

Za to jsme koupili starší cestovní postýlku a nemohu si jí vynachválit, nepoužívali jsme jí jako ohrádku(dcera už v té době měla roček), ale na dovolené, nebo když přišla kamarádka s prckem jsme jí využili..
Takže se spíš přikláním pořídit cestovní postýlku a zabít tak dvě mouchy jednou ranou jak se říká.
Mějte se hezky Zuzka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iri
141
11.5.05 12:50

Ahoj,
hodně záleží také co máš v dosahu dítěte :lol: Kytky, CD, ozdoby… Tak se pak rozhodně ohrádka vyplatí.
My jsme ji také koupili a rozhodně toho nelitujem. :P
Když si potřebuju odskočit nebo odběhnout, tak malou dám do ohrádky mezi hračky a mám klid a jistotu, že za něco nevezme a nic na ni nespadne. :! :wink:

Jinak, když jsem s ní, nechávám ji šmejdit a lézt :D

Aby se mu v ohrádce líbilo, tak si s ním tam často hrej, aby nedošlo k tomu, že se tam pak bude vztekat a nechce tam být.. :o

Iri+Mery 9m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.3.11 11:31

Jaká ohrádka?

Ahoj amminky, chtěla bych oživit téma ohrádky pro prcky. Máme v plánu ji koupit, ale nevíme jakou…Síťovanou nebo klasickou dřevěnou (s podložkou, ne jen ohrada na zem).
Jaké máte zkušenosti se sí´tovou? Není ta podložka nějak nestabilní, je pevná, když na ní dítě leží, nepřevrhne to dítě třeba později? Počítám, že by měly být stabilní, ale poprosím o vaše recenze jaké máte zkušenosti, jestli se nějak nehýbe a je pevná nebo zda-li je opravdu lepší dřevěná (nechceme kvůli cestování, jen ji mít doma). Síťované jsou hezčí, to je pravda, ale zase chci jistotu, že se někde nezklátí :nevim:
Předem díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.3.11 11:36

My taky budeme kupovat a rozhodla jsem se pro dřevěnou :wink: Chtěla bych, aby tam měl prcek víc místa, v létě jsem jí mohla šoupnout na zahradu, ty síťované mi přijdou malé :nevim: Jako cestovní postýlka, prcek se tam moc nepohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
1.3.11 11:37

měla jsem síťovanou, čtvercovou - stabilní byla dokonale. Přikládám foto. Nevím, jak ty obdélníkové menší, ale na plavání ji vlastně měli a super. Dobře se udržuje čistá, je pěkná, za mě rozhodně vede :palec:

• Citovat
  • Upravit
693
1.3.11 11:46

Pokud ti můžu poradit, fajn jsou ty, kde si můžeš zvednout tu podložku, pokud chceš používat ještě pro mimčo.

Potom jsou dle mne lepší ty s tyčkama, kdy se dítě může za ně chytnout, stavět se apod. Snadněji se také umyjí, než ty síťové.

My jsme koupili takový rozkládací barevný z umělé hmoty, ale nakonec jsme zjistili, že děti zkrátka nechtějí být zavřené… a neustále tam řvaly. Tak jsme jednu stranu odendali a měli tam zkrátka svůj koutek na hraní, který, když jsem potřebovala, tak uzavřela… :wink:
 http://search.centrum.cz/img-detail.php?…

Příspěvek upraven 01.03.11 v 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.3.11 11:48
xxZuzana píše:
měla jsem síťovanou, čtvercovou - stabilní byla dokonale. Přikládám foto. Nevím, jak ty obdélníkové menší, ale na plavání ji vlastně měli a super. Dobře se udržuje čistá, je pěkná, za mě rozhodně vede :palec:

Zuzku, máte opravdu hezkou podlahu - pěkná barva :palec: (musela jsem pochválit, i když není k tématu)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.3.11 11:48
Mahora píše:
Pokud ti můžu poradit, fajn jsou ty, kde si můžeš zvednout tu podložku, pokud chceš používat ještě pro mimčo.

Potom jsou dle mne lepší ty s tyčkama, kdy se dítě může za ně chytnout, stavět se apod. Snadněji se také umyjí, než ty síťové.

My jsme koupili takový rozkládací barevný z umělé hmoty, ale nakonec jsme zjistili, že děti zkrátka nechtějí být zavřené… a neustále tam řvaly. Tak jsme jednu stranu odendali a měli tam zkrátka svůj koutek na hraní, který, když jsem potřebovala, tak uzavřela… :wink:

jojo, asi zvítězí dřevěná…aspon na ní pak budu moc zavěasit cinkátka, nebo spirálu atd…jj, polohovací, ta je lepší… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
1.3.11 11:50

do předchozího příspěvku jsem ti vložila odkaz na tu z umělé hmoty, co máme my, jsou tam i dřevěné, tak omrkni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
1.3.11 11:50

Petratavali: :kytka: díky, taky jsem z ní nadšená. Je to snad Alpský modřín a nebyla vůbec drahá, koupena v Hornbachu… tolik reklamní okénko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10142
1.3.11 12:13
Mahora píše:
do předchozího příspěvku jsem ti vložila odkaz na tu z umělé hmoty, co máme my, jsou tam i dřevěné, tak omrkni. :wink:
:palec: koukám :palec: oni se ty ohrádky hodně opakují v eshopech..

Příspěvek upraven 01.03.11 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.3.11 12:14
xxZuzana píše:
Petratavali: :kytka: díky, taky jsem z ní nadšená. Je to snad Alpský modřín a nebyla vůbec drahá, koupena v Hornbachu… tolik reklamní okénko :srdce:

Alpský modřín, zapíšu si to. budeme dělat další místnost v baráčku a tahle by se do této místnosti hodila, super, díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí