koupání v jezeře

10459
10.5.05 14:45

koupání v jezeře

Ahoj holky,
koncem června chceme jet na dovolenou tady v Čechách. Tak mě napadlo, zda vůbec může 10měsíční prcek do jezera, navíc holčička :?: Co si vzpomínám, viděla jsem vždycky ve vodě docela mrňavý děti, tak nevím :? A co v penzionu, kde je na zahradě malý bazén pro hosty?
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
10.5.05 15:03

Přesně tohle teď řeším, my budeme na dovolené se sedmiměsíčním chlapečkem a taky nevím, jestli si můžu dovolit vykoupat ho na nějakém přírodním koupališti…Bazén by snad vadit neměl, ne?

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.5.05 15:18

Ahoj, já mám skoro roční holčičku a v létě ji koupat v přírodních koupalištích budu. Uvidím, co ona na to, ale podle toho jak miluje vodu když chodíme plavat, tak by to neměl být problém. No a z hygienického hlediska, budu sledovat kvalitu vody, jak uvádějí při relaci počasí a sprcha potom taky nebude na škodu. No snad to bude všechno v pohodě.
ahoj monča

• Citovat
  • Upravit
1
24.5.05 23:27

Pozor na sinice. Je to velmi nebezpečné. Živí se fosfáty a vylučují toxiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
11.6.14 19:07

Ahoj holky…chtěla bych se vás zeptat…jedeme v srpnu na dovolenou ke tchýni do České Lípy a čas budeme trávit na Mácháči, kde má pizzerii…chtěla bych proto znát váš názor na koupání skoro desetiměsíčního prcka v Mácháči??? já jsem na vážkách, přítel tvrdí, že je vše v pohodě…ale mě ta voda nepřijde nijak čistá, je tam vždycky obrovská masa lidí…nemám nic proti přírodním čistým koupalištím, třeba nějaký zatopený lom…ale s tím Mácháčem prostě nevím…moc vám děkuji za odpovědi, na asi stupidní dotaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.6.14 19:12

Určitě vodu kontrolují a někde to uveřejňují, tak pohledej. Malá se koupe v Orlíku, taky od deseti měsíců, vždy celé léto, letos je to zatím pěkně hnusný a zelený, ale tak už je větší, takže se koupala taky. Vždy bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
11.6.14 19:13

@nunik podívej se na krajskou hygienickou stanici jak na tom v té době mácháč bude a pak bych se rozhodla..já byla včera se 7.měsíčním v rybníku a pohoda..akorát jsem kontrolovala kvalitu vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.6.14 19:16

@nunik tady je to přehledně.. http://www.koupacivody.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
11.6.14 19:46

@Sibyla0 děkuju moc, máš to u mě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.6.14 19:49

@nunik není zač, ale koukám, že Mácháč je zatím s varováním, kupodivu orlík je vhodný.. No vypadal hnusně, takže vzhled asi o skutečných škodlivinách až tak nevypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
11.6.14 19:51

@Sibyla0 koukala jsem, že Mácháč je na prd…mno, budu to sledovat, jedeme tam až v srpnu, ikdyž pochybuju, že se to nějak vylepší…vážně moc děkuju, ta stránka si mi fakt hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
11.6.14 19:56

@Sibyla0 Máš pravdu vzhled vody vůbec neodpovídá..tam kde jsme byli my to je takové hnědé a všelijaké ale je to jeden z nejčistčích rybníků,,je tam vespod bahno a to tu vodu sice barví ale taky čistí.. :nevim: kvalita vody velmi dobrá

@nunik určitě se to nezlepší spíš naopak.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí