Ohřívačka jídla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Ms.Blueberry píše:
Mě šlo hlavně o to, že se tady zase schyluje k takovému tomu rýpáníKaždý ať si přeci ohřívá v čem chce. Je to jeho volba a jeho dítě
Vždycky se najde někdo, kdo se nemůže držet tématu. Klasika. ![]()
Příspěvek upraven 28.05.13 v 21:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O ohřívačce uvažuju i z důvodu cestování. Dost často jsme někde venku celý den. A pak by se mi hodilo to připojit v autě (redukci do zapalování máme). Nebo jak řešíte příkrmy když jste celý den někde pryč kde není mikrovlnka ani možnost ohřát vodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@habina píše:
O ohřívačce uvažuju i z důvodu cestování. Dost často jsme někde venku celý den. A pak by se mi hodilo to připojit v autě (redukci do zapalování máme). Nebo jak řešíte příkrmy když jste celý den někde pryč kde není mikrovlnka ani možnost ohřát vodu?
Já jsem si nosila vodu v termosce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@habina píše:
Vodu do velké termosky, kam se dá hodit sklenička ![]()
- Citovat
- Upravit
Mně by taky zajímalo, co je na škodlivosti pravdy, třeba v mém okolí několika lidem zakázali doktoři ohřívání jídla v mikrovlnce…
A moje dítě z toho chytalo průjem. ![]()
- Citovat
- Upravit
@gabi.design píše:
Vždycky se najde někdo, kdo se nemůže držet tématu. Klasika.Příspěvek upraven 28.05.13 v 21:37
Je pravda, že tady je to hodně častý jev
![]()
- Citovat
- Upravit
@habina píše:
Termoska s horkou vodu jak už tady bylo psáno…
- Citovat
- Upravit
@habina píše:
tak vodu na UM si nechávám v terénu ohřít někde v restauraci, teď jsme byli v sobotu v Brně nakupovat od rána do odpoledne, malý má měsíc a ochotně mi vodu ohřáli v restauracích a tak to pak budu dělat zas i z příkrmem v terénu, nikdy se mi ani u dcer nestalo, že by někdo odmítl, když jsem poprosila ohřít vodu nebo příkrm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey Nebo tak… Chystáme se po prvé na celý den, tak jsem zvědavá. Jí krásně ťuk ťuk, tak ted to dokáže před lidma ![]()
- Citovat
- Upravit
@Brooucinda píše:
@Kelsey Nebo tak… Chystáme se po prvé na celý den, tak jsem zvědavá. Jí krásně ťuk ťuk, tak ted to dokáže před lidma
našemu malému je zatím jedno, kde jí, hlavně že je pravidelný přísun pak je spokojený
. Tak ať se vám celodenní výlet taky vydaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda píše:
@Antonie Bolavá Nezlob se na mě, ale takový postoj k mikrovlnce. Co potom řekneš na to, když to dítě bláto opravdu zkusí? Nemusí hned jíst, ale mikrovlnka není takový zlo jako mnnohé
ale mně je jedno, když jí bláto. Akorát jí ho nedávám k obědu, protože pro ni nemá žádnou nutriční hodnotu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
našemu malému je zatím jedno, kde jí, hlavně že je pravidelný přísun pak je spokojený. Tak ať se vám celodenní výlet taky vydaří
Děkujem
Melému je něco málo před půl roku a kuká všude okolo! Navíc mlíko už ho neba. Raději lžičku a dávej
Tak jsem zvědavá ![]()
- Citovat
- Upravit
@Antonie Bolavá píše:
ale mně je jedno, když jí bláto. Akorát jí ho nedávám k obědu, protože pro ni nemá žádnou nutriční hodnotu
Chceš mi snad tvrdit, že jídlo z mikrovlnky ohřáté nemá nutriční hodnotu?
- Citovat
- Upravit
@gabi.design píše:
Spousta lidí si stále myslí, že je ohřívání v rouře škodlivé. To je celé.
spousta lidí si stále myslí…
Já si nemyslím, že je to škodlivé. Jen si myslím, že se tam zničí vitamíny a to jídlo pak prostě není tak kvalitní, jako když to přihřeju ve vodní lázni. Toť vše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit