Ohřívačka jídla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
129
28.5.13 21:11

ohřívačka jídla

Chci se zeptat využíváte některá ohřívačku jídla? Teď ještě plně kojím, ale potom až se začnou zavádět pokrmy tak mi přijde fajn že člověk dá skleničku do ohřívačky a za chvíli to má akorát teplé. Přijde mi to dobré i na cestování. Nikde jsem nenašla nějakou velkou chválu na ohřívání jídla tímto způsobem, tak mě zajímá váš názor. Případně s jakou ohřívačkou jste spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Brooucinda
28.5.13 21:12

S mikrovlnkou :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
28.5.13 21:16
@Brooucinda píše:

noo, tak to gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.5.13 21:19

@habina já mám ohřívačku od Aventu. Mám ji i na Nutrilon (bohužel), ten v tom trvá tak 10 min (dělám teplejší). No a příkrmy jsou hustší, tak ty trvají déle. Záleží jak co. Někdy když už to hoří, tak radši dám do ohřívacího talířku, tam je to tak nějak hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
28.5.13 21:19
@Antonie Bolavá píše:
noo, tak to gratuluju

Jo čekala jsem, že se to nebude líbit…

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
28.5.13 21:20

Máme ohřívačku od Aventu a spokojenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
29436

Mám ohřívačku od Farlinu , vozívala jsem ji sebou na víkendy ke tchánům, kteří nemají mikrovlnku a vždycky jsem z toho rostla. Šíleně dlouho to trvá (nebo je to naopak ohřátí rychle a samozřejmě vařící), samo se to nevypne, takže jak pako jsem vždycky hlídala na mobilu minuty, abych to tam nenechala dlouho. Za mě věc naprosto k ničemu. A to nebyla zrovna z těch nejlevnějších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626

@habina ja jsem mela od aventu a dala jsem ji pryc…sice ti to ohreje mliko a jidlo presne na tech 37 stupnu, ale malemu takto vlazne mliko proste nechutnalo. nehlede na to, ze tvrdili, ze i zmrazeny pokrm to ohreje za 5 min, cekala jsem skoro 10…takze vitezi nadale mikrovlnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.5.13 21:21
@Brooucinda píše:
Jo čekala jsem, že se to nebude líbit…

líbit, nelíbit. Mně je to celkem jedno co kdo dává svým dětem, ale doporučovat to jako bezva nápad… :think: To už tomu děcku můžeš dát rovnou bláto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
28.5.13 21:22

@svycarka Právě. Malej je díkybohu žravec a jakmile vidí pomůcky k jídlu začne řev :D Nedávám to na plno, ohřívám to na menší stupen, ale holt mikrovlnka

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
28.5.13 21:22
@Antonie Bolavá píše:
@habina já mám ohřívačku od Aventu. Mám ji i na Nutrilon (bohužel), ten v tom trvá tak 10 min (dělám teplejší). No a příkrmy jsou hustší, tak ty trvají déle. Záleží jak co. Někdy když už to hoří, tak radši dám do ohřívacího talířku, tam je to tak nějak hned

10 minut na nutrilon 8o také jsme na UM, ale ohřato máme tak za 4 minuty…

• Citovat
  • Upravit
6842
28.5.13 21:23

Mám tento http://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/…c-koj-lahvi/ a jsem spokojená, nahřeje a pak udržuje teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
28.5.13 21:24

My mame od babymoov, ma i adapter do auta a mleko (150 ml) je ohrate z lednice do 2 min maximalne, za me mohu doporucit, pouzivam ji denne, ptz odsavam a davam lahvi+ sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
28.5.13 21:24

@Antonie Bolavá Nezlob se na mě, ale takový postoj k mikrovlnce. Co potom řekneš na to, když to dítě bláto opravdu zkusí? Nemusí hned jíst, ale mikrovlnka není takový zlo jako mnnohé

• Citovat
  • Upravit
74219
28.5.13 21:26
@Brooucinda píše:

taky využívám tenhle vynález :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...