Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj holky,
zaujala mě ohřívačka lahví AVENT
(př. http://www.eshopbaby.cz/…avent-p1437/ )
no ale cena je dost vysoká.
Zajímalo by mě, jestli jste si ohřívačku pořídili a jestli jste ji opravdu využili tak, jak jste si představovali. Tedy, je to pomocník nebo zbytečnost a lákadlo na peníze.
Přijde mi fajn mít za 2 minuty v noci hotovo, ale i přes den samozřejmě.
NiKi
No ja som tiez v minulosti nad takym niecim premyslala. Chcela som kupit cez net a pani co to predavala mi napisala, ze na zohratie treba asi 6minut. Tak som to nechala tak a proste flasku vzdy supla do mikrovlnky. Ale bolo to takmer rok a pol do zadu, je mozne, ze sú ohrievačky modernejšie.
Ahoj, mám obdobnou zkušenost jako teeerinka. Ohřívačku jsem zdědila - žádný zázrak, na můj vkus to trvá moc dlouho, a tak u nás jede mikrovlnka
Ovšem s kvalitní ohřívačkou zkušenost nemám.
Ahoj, já jsem ohřívačku neměla. Kojila jsem, tak na co
?
Myslím, že je zbytečné kupovat ji předem, když nevíš, jestli ji vůbec budeš potřebovat
Ahoj,
NiKi , já jsem si jí pořídila před narozením syna, a neměla jsem jí k ničemu
, dlouho jsem kojila, tak jsem jí brzy prodala.
Myslím, že je to jak píšeš, lákadlo na penízky ![]()
Katka
Řekněme, že rada, že budu kojit a tudíž ji nevyužiju, je trochu mimo. Promiňte kojící maminky…
Ptám se na konkrétní zkušenosti, jestli je to rychlejší než klasické šmrdlání UM nebo ne…
NiKi
Nikino,
no pro mne bylo pohodlne mit horkou vodu v termosce a studenou v petce
Svagrova ma ohrivacku- myslim ze zadna znacka a ohrati trva ta 2-3 minuty, mozna i mene......
Avent by mela byt dostatecne siroka, vim ze dalsi kamoska ji ma a ohrivala v ni i sklenicky s jidlem
ta svagrove tak siroka neni.....
no a jeste pokud budes zadelavat mliko jeste vecer a strcis do lednice, a pak do ohrivacky, nebo bude ohrivat vodu v ohrivacce a pak zadelas prasek, tak to uz ta metoda s termoskou je rychlejsi ![]()
Ahoj,
ja jsem ji vyuzila maximalne. Mela jsem taky od Aventu, ale ten jiny typ a je perfektni. Porad drzi stejnou teplotu mleka, jidla, jen to tam das.
Casem jsem presla taky na mikrovlnku.
Přes den jsem dělala mlíko vždy čerstvé, ale na noc jsem si vyrobila do ledničky a těšila jsem se, jak flašku v noci kosmickou rychlostí ohřeju. No byla jsem dost zklamaná, ohřev trval pět minut, což je v noci opravdu hodně. Tak jsem brzo přešla na mikrovlnku. I když se to prý v mikrovlně ohřívat nemá, jsem slyšela, ale holt na tu noc jsem neměla žádné jiné přijatelnější řešení. Na druhé dítko si ohřívačku rozhodně pořizovat nebudu, jsou to vyhozené peníze, pokud je v domácnosti mikrovlna. A.
Mám starší typ ohřívačky od aventu a byla jsem hrozně zklamaná, podobně jak píše anik. Trvá to 5 minut a stejně než jsem to vychytala aby mléko nebylo moc teplý nebo studený tak to trvalo. Kamoška má ohřívačku od Tefalu a ty mi přišla super protože se ohřívá párou ( jdou tam flašky i od aventu) a udržuje to aspoň půl hodiny teplotu navíc se tam dají ohřívat i příkrmy na talířku. Já si ji tehdy nekoupila pač jsem měla strach že tam aventové flašky nevejdou. Teď mám doma krám a mléko z 75% ohřívám v mikrovlnce i když se to nemá.
Já si myslím že je to zbytečnost,
ohřeju vodu v mikrovlnce a pak teprv přidám prášek, zavřu a po cestě k dítku promíchám. Zabere to celé 2-3 minutky max.
Tak děkuji za odezvy…
Jelikož nám mikrovlnka odešla do věčných lovišť, přemýšlím, že možná stejně rychlá je i rychlovarná konvice, smíchat vody, mlíko…asi to vážně nemá význam…Dík
NiKi
Tak to radši investujte do nové mikrovlny, bude se hodit pak na ohřev příkrmů a vůbec,,,,,, bez mikrovlny je ten život nějakej těžší ![]()
A.
Ahoj,
ja mam tu novou ohrivacku od aventu a naprosta spokojenost. Pouzivam ji porad. Netrva to tak dlouho,cca 2min, taky podle toho kolik toho ohrivas. Me to prijde lepsi nez mikrovlnka, ale mozna je to vec zvyku.