Ohřívání čaje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ohřívání čaje
Ahoj maminky, můj 4 měsiční syn odmítá čajček o pokojové teplotě, potřebuje ho Mit teplejší. Když mu ho udělám ráno do flaštičky, tak mu ji ohřívám kdykoli během dne. Ale nevím zda je to správný postup. Jak to děláte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nikdy jsem to nepotřebovala řešit takže nemám zkušenost. Dle mě je na sáčkovém a jiném čaji napsáne že se nemá ohřívat
. Asi bych ho raději udržovala půl dne teplý (myšleno měnit horkou vodu v hrnci) a za půl dne udělala nový a znovu tak. Jak píšu nemám zkušenos malý pil i pokojovou teplotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co ho dát do termosky a vždycky jen trochu odlít do lahvičky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zizalka1991 mě kluk doted chce přihřívat pití, čaj nechce, takže mu ředím ovocnou štávu a přihřívám v ohřívačce, udělám mu 200ml, až to vypije, udělám mu další, nikdy problémy z toho neměl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis ani je tam napsáno podavat pouze čerstvý. Jenže malej mi za ten jeden den vypije max 40ml. A dělat kvůli tomu vždy nový, no nevím.
@Antonie Bolavá tohle není špatný nápad, určitě zkusím
@střepina ohřívacku mám, ale nějak jsem se s ní ne naučila. Buď je to horké nebo zase studené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jinak moc nechápu, proč by se čaj nemohl ohřívat
Možná to tam píšou jen proto, aby to někdo neohříval třeba druhý den. Nevím, neumím si představit, co to s tím čajem jako udělá, když ho během dne třeba dvakrát přihřeju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ohřívat druhý den? Tak snad to nikoho ani nenapadne, ne? Do teď jsem to klasicky ohřivala, ale pak jsem si nějak přečetla ten návod tak mě to jenom zarazilo.Jen jsem chtěla vědět jak to dělají ostatní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit