Zkoušíme zeleninový příkrm. Můžu ohřívat natřikrát?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ohřívání příkrmů
AHojky, dnes jsme poprvé zkusili zeleninový příkrm. Malej mi snědl asi dvě lžičky, což je prý normální. Jedu podle manuálu: první den 1-2 lžičky, druhý den 3-4 a třetí den zbytek........netuším, jestli to vyjde
ale spíš mi jde o to, zda se to může natřikrát ohřívat, nebo mám prostě dát něco málo na stranu a to ohřát? Těžko ale odhadnu množství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, jednou ohřáté jídlo se znovu ohřívat nesmí, takže si těch pár lžiček dej do nějaké mističky a zbytek jídla do lednice. Otevřený příkrm se musí do 24 hod. spotřebovat, takže 3 den už určitě nedávej. Mělo by to být napsáno i na obalu toho příkrmu..
- Citovat
- Upravit
já jsem koupila hami první lžička a tam je, že se má spotřebovat do 48 hodin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davala male sklenicky na 2×. Ono to trva jen chvili a pak uz to snedi cele ![]()
Ohrivej jen co sni. Ze zacatku budes bud dojidat, davat psovi nebo vyhazovat. Myslim ze to netrvalo dele nez mesic. Pak uz snedl 1 malou sklenicku k obedu.
3 dny (48 hod) jsou ok, ale odebirat a ohrivat jen 1/3.
Příspěvek upraven 12.07.11 v 21:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manual zahod
Kazde mimco je jine - nektere ji ty dve lzicky jeste dalsich 14 dni a jine si da uz druhy den celou sklenicku ![]()
Kazdopadne 2× neohrivat. Trosku odeber a ohrej, kdyz bude chtit vic, neni problem prihrat dalsi.
Nacatou sklenicku muzes v lednici mit 48hodin - aspon jsem se to docetla na prikrmech nekolika ruznych vyrobcu.
Preji, at malemu chutna!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, vydrží těch 48hod, ale taky bych ohřívala jen jednou..ze začátku jsem dávala dvě polévkové lžíce, pak půlku a teď jsme na celé ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak na Hippu jsem se dočetla spotřebovat do 24 hod., tak se to asi u výrobců liší. Jinak je pravda, že každé mimi je jiné. Nám prcek napoprvé sežral víc jak půlku a když už jsem mu nechtěla víc dávat, tak strašně vřískal ![]()
- Citovat
- Upravit
Koty nepřihlášená píše:
Tak na Hippu jsem se dočetla spotřebovat do 24 hod., tak se to asi u výrobců liší. Jinak je pravda, že každé mimi je jiné. Nám prcek napoprvé sežral víc jak půlku a když už jsem mu nechtěla víc dávat, tak strašně vřískal
mě to teda sněd, ale netvářil se u toho
ale aspoň to neblinkal
uvidíme zítra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se zaváděním příkrmů jsme bojovali docela dlouho, první měsíc
mi nesnědl víc jak 2 lžičky, až teď v 8 měsících se pomalu dostáváme na množství odpovídající celé malé skleničce
Mlsoun jeden se nechce od kojení odtrhnout
, s ovocem to je podobné a kaši mi zvrací jak divej. No ale spíš by mě zajímalo jak to děláte v průběhu toho krmení, než to do něho našupu tak je to studený, takže to mezitím ještě přihřívám v mikrovlnce. Žádnou šikovnou termomističku jsem zatím nikde neobjevila ![]()
- Citovat
- Upravit
určitě odebírej po částech. a jinak u nás byla na první pokus půlka skleničky mrkve, druhý den zbytek a třetí den už jel celou. a když jsem za 3-4 týdny zavedla poprvé ovoce, tak padla celá sklenička hned napoprvé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zza- to nijak neřeším
navíc malé se teď nejspíš derou ven zuby, takže ani teplé nechtěla..
- Citovat
- Upravit
Když to vystydne při jídle, neřeším. Dokud dlabe, dobrý:-) Mikrovlnku ani nemám, ohřívám v horké vodě. Případně to v ní můžu nechat i během krmení, zas takovou horkost si to z toho nevezme, když vody pak není moc.
zza píše:
Tak se zaváděním příkrmů jsme bojovali docela dlouho, první měsícmi nesnědl víc jak 2 lžičky, až teď v 8 měsících se pomalu dostáváme na množství odpovídající celé malé skleničce
, s ovocem to je podobné a kaši mi zvrací jak divej. No ale spíš by mě zajímalo jak to děláte v průběhu toho krmení, než to do něho našupu tak je to studený, takže to mezitím ještě přihřívám v mikrovlnce. Žádnou šikovnou termomističku jsem zatím nikde neobjevila
- Citovat
- Upravit
Pardon, jsem si nějak nechtěně zaklikla anonym:-)
Anonymní píše:
Když to vystydne při jídle, neřeším. Dokud dlabe, dobrý:-) Mikrovlnku ani nemám, ohřívám v horké vodě. Případně to v ní můžu nechat i během krmení, zas takovou horkost si to z toho nevezme, když vody pak není moc.zza píše:
Tak se zaváděním příkrmů jsme bojovali docela dlouho, první měsícmi nesnědl víc jak 2 lžičky, až teď v 8 měsících se pomalu dostáváme na množství odpovídající celé malé skleničce
, s ovocem to je podobné a kaši mi zvrací jak divej. No ale spíš by mě zajímalo jak to děláte v průběhu toho krmení, než to do něho našupu tak je to studený, takže to mezitím ještě přihřívám v mikrovlnce. Žádnou šikovnou termomističku jsem zatím nikde neobjevila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nas malej snedl hned pul skleky, asi po necelych 14 dnes snedl celou malou a pak postupne pridaval, ted sni 200gr v pohode.
zza k te termomisce, mame UFO a je dobra, akorat uz ji jako termo nepouzivam, pac jidlo nestiha vystydnout ![]()
ohrivani mikrovlnku nemame, ohrivam ve vode nebo v kastrulku, pokud je to doma varene. Ze zacatku jsem dala trochu stranou a ohrala jen pozadovane mnozstvi, ted uz to neresim…nastesti kdyz nedoji, tak to dostanou psi jako dobrotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zza píše:
nekde jsem slysela za ohrivani behem jednoho jidla nevadi, za eu kratkou dobu se tam ty bakterie nestihnou pomnozit, ale podle sveho ditka vim, ze ji to schladle jist nevadi a to nam to jidlo trvalo a trva docela dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit