Zkoušíme zeleninový příkrm. Můžu ohřívat natřikrát?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2891
12.7.11 21:38

Ohřívání příkrmů

AHojky, dnes jsme poprvé zkusili zeleninový příkrm. Malej mi snědl asi dvě lžičky, což je prý normální. Jedu podle manuálu: první den 1-2 lžičky, druhý den 3-4 a třetí den zbytek........netuším, jestli to vyjde :mrgreen: ale spíš mi jde o to, zda se to může natřikrát ohřívat, nebo mám prostě dát něco málo na stranu a to ohřát? Těžko ale odhadnu množství :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Koty nepřihlášená
12.7.11 21:42

Ahoj, jednou ohřáté jídlo se znovu ohřívat nesmí, takže si těch pár lžiček dej do nějaké mističky a zbytek jídla do lednice. Otevřený příkrm se musí do 24 hod. spotřebovat, takže 3 den už určitě nedávej. Mělo by to být napsáno i na obalu toho příkrmu..

• Citovat
  • Upravit
2891
12.7.11 21:48

já jsem koupila hami první lžička a tam je, že se má spotřebovat do 48 hodin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.7.11 21:49

Ja davala male sklenicky na 2×. Ono to trva jen chvili a pak uz to snedi cele :)
Ohrivej jen co sni. Ze zacatku budes bud dojidat, davat psovi nebo vyhazovat. Myslim ze to netrvalo dele nez mesic. Pak uz snedl 1 malou sklenicku k obedu.
3 dny (48 hod) jsou ok, ale odebirat a ohrivat jen 1/3.

Příspěvek upraven 12.07.11 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
12.7.11 21:50

Manual zahod :lol: Kazde mimco je jine - nektere ji ty dve lzicky jeste dalsich 14 dni a jine si da uz druhy den celou sklenicku :-D
Kazdopadne 2× neohrivat. Trosku odeber a ohrej, kdyz bude chtit vic, neni problem prihrat dalsi.
Nacatou sklenicku muzes v lednici mit 48hodin - aspon jsem se to docetla na prikrmech nekolika ruznych vyrobcu.

Preji, at malemu chutna!! :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
12.7.11 21:52

ahoj, vydrží těch 48hod, ale taky bych ohřívala jen jednou..ze začátku jsem dávala dvě polévkové lžíce, pak půlku a teď jsme na celé :wink:

• Citovat
  • Upravit
Koty nepřihlášená
12.7.11 21:57

Tak na Hippu jsem se dočetla spotřebovat do 24 hod., tak se to asi u výrobců liší. Jinak je pravda, že každé mimi je jiné. Nám prcek napoprvé sežral víc jak půlku a když už jsem mu nechtěla víc dávat, tak strašně vřískal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2891
12.7.11 22:02
Koty nepřihlášená píše:
Tak na Hippu jsem se dočetla spotřebovat do 24 hod., tak se to asi u výrobců liší. Jinak je pravda, že každé mimi je jiné. Nám prcek napoprvé sežral víc jak půlku a když už jsem mu nechtěla víc dávat, tak strašně vřískal :mrgreen:

mě to teda sněd, ale netvářil se u toho :mrgreen: ale aspoň to neblinkal :palec: uvidíme zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zza
12.7.11 22:11

Tak se zaváděním příkrmů jsme bojovali docela dlouho, první měsíc 8-o mi nesnědl víc jak 2 lžičky, až teď v 8 měsících se pomalu dostáváme na množství odpovídající celé malé skleničce :roll: Mlsoun jeden se nechce od kojení odtrhnout :mrgreen:, s ovocem to je podobné a kaši mi zvrací jak divej. No ale spíš by mě zajímalo jak to děláte v průběhu toho krmení, než to do něho našupu tak je to studený, takže to mezitím ještě přihřívám v mikrovlnce. Žádnou šikovnou termomističku jsem zatím nikde neobjevila :oops:

• Citovat
  • Upravit
21487
12.7.11 22:14

určitě odebírej po částech. a jinak u nás byla na první pokus půlka skleničky mrkve, druhý den zbytek a třetí den už jel celou. a když jsem za 3-4 týdny zavedla poprvé ovoce, tak padla celá sklenička hned napoprvé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
12.7.11 22:16

zza- to nijak neřeším :nevim: navíc malé se teď nejspíš derou ven zuby, takže ani teplé nechtěla..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Když to vystydne při jídle, neřeším. Dokud dlabe, dobrý:-) Mikrovlnku ani nemám, ohřívám v horké vodě. Případně to v ní můžu nechat i během krmení, zas takovou horkost si to z toho nevezme, když vody pak není moc.

zza píše:
Tak se zaváděním příkrmů jsme bojovali docela dlouho, první měsíc 8-o mi nesnědl víc jak 2 lžičky, až teď v 8 měsících se pomalu dostáváme na množství odpovídající celé malé skleničce :roll: Mlsoun jeden se nechce od kojení odtrhnout :mrgreen:, s ovocem to je podobné a kaši mi zvrací jak divej. No ale spíš by mě zajímalo jak to děláte v průběhu toho krmení, než to do něho našupu tak je to studený, takže to mezitím ještě přihřívám v mikrovlnce. Žádnou šikovnou termomističku jsem zatím nikde neobjevila :oops:
  • Citovat
  • Upravit
15074

Pardon, jsem si nějak nechtěně zaklikla anonym:-)

Anonymní píše:
Když to vystydne při jídle, neřeším. Dokud dlabe, dobrý:-) Mikrovlnku ani nemám, ohřívám v horké vodě. Případně to v ní můžu nechat i během krmení, zas takovou horkost si to z toho nevezme, když vody pak není moc.
zza píše:
Tak se zaváděním příkrmů jsme bojovali docela dlouho, první měsíc 8-o mi nesnědl víc jak 2 lžičky, až teď v 8 měsících se pomalu dostáváme na množství odpovídající celé malé skleničce :roll: Mlsoun jeden se nechce od kojení odtrhnout :mrgreen:, s ovocem to je podobné a kaši mi zvrací jak divej. No ale spíš by mě zajímalo jak to děláte v průběhu toho krmení, než to do něho našupu tak je to studený, takže to mezitím ještě přihřívám v mikrovlnce. Žádnou šikovnou termomističku jsem zatím nikde neobjevila :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
12.7.11 22:20

Tak u nas malej snedl hned pul skleky, asi po necelych 14 dnes snedl celou malou a pak postupne pridaval, ted sni 200gr v pohode.

zza k te termomisce, mame UFO a je dobra, akorat uz ji jako termo nepouzivam, pac jidlo nestiha vystydnout :mrgreen:

ohrivani mikrovlnku nemame, ohrivam ve vode nebo v kastrulku, pokud je to doma varene. Ze zacatku jsem dala trochu stranou a ohrala jen pozadovane mnozstvi, ted uz to neresim…nastesti kdyz nedoji, tak to dostanou psi jako dobrotu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
12.7.11 22:38
zza píše:

nekde jsem slysela za ohrivani behem jednoho jidla nevadi, za eu kratkou dobu se tam ty bakterie nestihnou pomnozit, ale podle sveho ditka vim, ze ji to schladle jist nevadi a to nam to jidlo trvalo a trva docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí