Okres Strakonice - chce se někdo kamarádit?

9511
14.7.10 19:13

Okres Strakonice - chce se někdo kamarádit?

:mavam: Ahoj, ráda bych zkusila najít nějakou spřízněnou duši v okolí Strakonic, či přímo v nich.
Starší diskuze dávno vytuhla :roll: , proto zkouším téma znovu.

Doufám, že Straky maj už konečně nějaké mamči nebo budoucí mamči, co jsou na tom jako já, a chtějí si pustit do života někoho nového. Jsem na mateřské a není s kým sdílet chvíle, které s mužským sdílet ani rozebírat nejde. Takové ty holčičí věci, starosti a radosti… :oops:

Jste tu nějaká? Byl by zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
16.7.10 19:38

Nikdo? :cry:
Ani třebas Blatná?
Jsem mezi Str a Blatnou…cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
25.7.10 16:39

Fakt nic? :think:
Kámoška nebude? :nevim:
Se budu asejc mušet kámošit sama se sebou, či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 07:15

ahojky :) já jsem ze strakonic ae mimi ještě nemám i když jak to vypadá během dneška to změním :) odkud přímo jsi?? z jaký části strak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.7.10 16:38

No né…opravdu jsou ve strakách nějaký holčiny :dance: , jupí.Už jsem ani nedoufala, že se někdo ozve.

Já nejsem přímo ze Strak, cca 10km odtud ze vsi.Ale do města jezdíme pořát.

Hmmm, takže se budete snažit o malý? Tak hodně štěstí. Přeju ať to vyjde.
To je na tom moooc příjemný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
29.7.10 16:49

Podle fotečky vypadáš dost mladě. Jestli se mohu ptát máš přítele nebo jsi vdaná?

Já se vdala před dvěma roky - 8-o ty jo, to utíká ani mi to nepřijde, že už je to taková doba.
Mimi jsme chtěli a po trošce problémů to vyšlo a máme malýho Jeníčka.Určitě v budoucnu pořídímě Mařenku, aby nebyl kluk sám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
31.7.10 19:56

Ahoj,tak já se taky hlásím.I když nejsem přímo ze Strakonic.Odkud jsi přesně?Já ze Sušice,není to tak daleko se sejít třeba na půl cesty. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
31.7.10 22:02

:mavam: Ahoj,
no jasně, že by to nebyl problém. Jsem auto mobilní, takže nezávislost, no dneska spíš nutnost.

Jsem z Oseka, ale to ti asi moc neřekne.A Sušici krapet znám.Měla jsem tam ,,za mlada,, :roll: kámošku, ale pak se odstěhovala, zařídila si svůj život a nějak jsme byly každá jinde.Ale to je jiný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
2.8.10 22:45

Ahojky,jo já vím kde to je.Nikoho tam neznám.Nejsem si úplně jistá,před více jak deseti lety jsem tam asi kupovala od nějakého pána auto.Tak to bychom se mohly sejít někde v Horažďovicích-já jsem taky mobilní :-D
Nebo až bych jela do Strakonic,dala bych vědět-zas tam ale až tak často nejezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
3.8.10 16:35

:palec: jo, Horažďovice nejsou zas tak daleko. Naposledy jsem tam byla loni pro obkladačky do koupelny. To je vše, co v nich znám.
:think: simtě, jezdíš až do Strak? Co je v nich tak zajímavého? Já když něco shánim, tak mi v krámu poví: Jó tohle chcete?Tak to musíte do většího města. Tak já jedu spíš až do Písku.
Koukám, že máš chlapečka už většího - prosimtě pověz mi, že až to dítě trošku vyroste, že se doma společensky neukoušu nudou :-D , jako že budu víc mobilní, míň mlíkárna a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
4.8.10 08:19

:mavam: Markyt653…jseš tu ještě?
Neztratila ses někam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
4.8.10 12:57

Já Ti nevim s tou mobilitou,krámů pro něho furt tahám :-D ,to je výprava když někam jedem.Jen dítko bude určitě víc zlobit.Ale já tak nějak byla vždycky mobilní.Nekojila jsem,takže flašku mu můžeš vrazit kdekoliv :mrgreen:
Do Strakonic úplně přímo na nákupy ne.Občas DM drogerka když je nějaká akce,no a Daichman-mám docela velkou nohu a tam mají větší velikosti-kvalita ale nic moc.No a právě v Písku máme známé,tak tam někdy jezdím přes Strakonice a taky manžel na montáže,ale je to spíš taková náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
4.8.10 13:15

Hm, já právě že kojím a ty prsa mi dost překážejí.Né, že by byly mega,ale vadí mi. :think: ehm, ono mi toho po porodu překáží ještě na sobě trochu víc :lol:
Jinak když jedem do města, tak mu dělám normálně čaj. Aspoň nebude mít potíže zvykat si na flašku.
Horší je, že dlouho nevydrží v autosedačce - no, ani se mu nedivim, myslím, že to není pro ty malý moc pohodlný, nemůže se protáhnout.A kočár se mi taky pokaždý tahat nechce - nevešel by se nákup :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
4.8.10 16:50

Jojo to znám.Já teda měla kočáry dva jeden sporťák byl v autě stále,nákup jsem rvala dozadu na sedačky(malýho jsem vozila vepředu vedle sebe)Já mlíko neměla,tak jsem kojila tak asi měsíc a to jsem ještě dokrmovala.Ty máš určitě větší nákupy.Já v Sušici koupím kdykoliv-znám od rodičů bydlí 3km od Vimperka ty jedou nakoupit jednou týdně a vypadá to,že je to nákup na rok :mrgreen: :mrgreen:
Jen přemýšlím kam v těch Strak.nebo Horažďovicích půjdeme-aby to byla procházka,ale šlo by si dát třeba i kafe.V Sušici máme Santos,ale v Horaď.a Strak,nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
4.8.10 17:20

No, ve Str je procházka kolem pivovaru a řeky - na Podskalí, docela pekná.Je tam i občerstvení, ale kafe bych třeba radši v kavárně třeba vedle DM je jedna.
Horažďovice nevim :nevim:
Já mám mužskýho doma(dovolená),ještě dva týdny a budu mít den víc pro sebe. On je strašně rád doma, celý den mlátí do PC a je děsně spokojenej(když ho nechám).
To já jsem potížista :lol: vymyslela jsem si kamarádku :roll:
Jsem holt ženská a tu potřebu s někym ústně něco řešit prostě mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová