Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych zkusila najít nějakou spřízněnou duši v okolí Strakonic, či přímo v nich.
Starší diskuze dávno vytuhla
, proto zkouším téma znovu.
Doufám, že Straky maj už konečně nějaké mamči nebo budoucí mamči, co jsou na tom jako já, a chtějí si pustit do života někoho nového. Jsem na mateřské a není s kým sdílet chvíle, které s mužským sdílet ani rozebírat nejde. Takové ty holčičí věci, starosti a radosti… ![]()
Jste tu nějaká? Byl by zájem?
Fakt nic? ![]()
Kámoška nebude? ![]()
Se budu asejc mušet kámošit sama se sebou, či co.
ahojky
já jsem ze strakonic ae mimi ještě nemám i když jak to vypadá během dneška to změním
odkud přímo jsi?? z jaký části strak??
No né…opravdu jsou ve strakách nějaký holčiny
, jupí.Už jsem ani nedoufala, že se někdo ozve.
Já nejsem přímo ze Strak, cca 10km odtud ze vsi.Ale do města jezdíme pořát.
Hmmm, takže se budete snažit o malý? Tak hodně štěstí. Přeju ať to vyjde.
To je na tom moooc příjemný ![]()
Podle fotečky vypadáš dost mladě. Jestli se mohu ptát máš přítele nebo jsi vdaná?
Já se vdala před dvěma roky -
ty jo, to utíká ani mi to nepřijde, že už je to taková doba.
Mimi jsme chtěli a po trošce problémů to vyšlo a máme malýho Jeníčka.Určitě v budoucnu pořídímě Mařenku, aby nebyl kluk sám ![]()
Ahoj,tak já se taky hlásím.I když nejsem přímo ze Strakonic.Odkud jsi přesně?Já ze Sušice,není to tak daleko se sejít třeba na půl cesty. ![]()
Ahoj,
no jasně, že by to nebyl problém. Jsem auto mobilní, takže nezávislost, no dneska spíš nutnost.
Jsem z Oseka, ale to ti asi moc neřekne.A Sušici krapet znám.Měla jsem tam ,,za mlada,,
kámošku, ale pak se odstěhovala, zařídila si svůj život a nějak jsme byly každá jinde.Ale to je jiný příběh.
Ahojky,jo já vím kde to je.Nikoho tam neznám.Nejsem si úplně jistá,před více jak deseti lety jsem tam asi kupovala od nějakého pána auto.Tak to bychom se mohly sejít někde v Horažďovicích-já jsem taky mobilní ![]()
Nebo až bych jela do Strakonic,dala bych vědět-zas tam ale až tak často nejezdím.
jo, Horažďovice nejsou zas tak daleko. Naposledy jsem tam byla loni pro obkladačky do koupelny. To je vše, co v nich znám.
simtě, jezdíš až do Strak? Co je v nich tak zajímavého? Já když něco shánim, tak mi v krámu poví: Jó tohle chcete?Tak to musíte do většího města. Tak já jedu spíš až do Písku.
Koukám, že máš chlapečka už většího - prosimtě pověz mi, že až to dítě trošku vyroste, že se doma společensky neukoušu nudou
, jako že budu víc mobilní, míň mlíkárna a tak…
Já Ti nevim s tou mobilitou,krámů pro něho furt tahám
,to je výprava když někam jedem.Jen dítko bude určitě víc zlobit.Ale já tak nějak byla vždycky mobilní.Nekojila jsem,takže flašku mu můžeš vrazit kdekoliv ![]()
Do Strakonic úplně přímo na nákupy ne.Občas DM drogerka když je nějaká akce,no a Daichman-mám docela velkou nohu a tam mají větší velikosti-kvalita ale nic moc.No a právě v Písku máme známé,tak tam někdy jezdím přes Strakonice a taky manžel na montáže,ale je to spíš taková náhoda.
Hm, já právě že kojím a ty prsa mi dost překážejí.Né, že by byly mega,ale vadí mi.
ehm, ono mi toho po porodu překáží ještě na sobě trochu víc ![]()
Jinak když jedem do města, tak mu dělám normálně čaj. Aspoň nebude mít potíže zvykat si na flašku.
Horší je, že dlouho nevydrží v autosedačce - no, ani se mu nedivim, myslím, že to není pro ty malý moc pohodlný, nemůže se protáhnout.A kočár se mi taky pokaždý tahat nechce - nevešel by se nákup ![]()
Jojo to znám.Já teda měla kočáry dva jeden sporťák byl v autě stále,nákup jsem rvala dozadu na sedačky(malýho jsem vozila vepředu vedle sebe)Já mlíko neměla,tak jsem kojila tak asi měsíc a to jsem ještě dokrmovala.Ty máš určitě větší nákupy.Já v Sušici koupím kdykoliv-znám od rodičů bydlí 3km od Vimperka ty jedou nakoupit jednou týdně a vypadá to,že je to nákup na rok
![]()
Jen přemýšlím kam v těch Strak.nebo Horažďovicích půjdeme-aby to byla procházka,ale šlo by si dát třeba i kafe.V Sušici máme Santos,ale v Horaď.a Strak,nevim.
No, ve Str je procházka kolem pivovaru a řeky - na Podskalí, docela pekná.Je tam i občerstvení, ale kafe bych třeba radši v kavárně třeba vedle DM je jedna.
Horažďovice nevim ![]()
Já mám mužskýho doma(dovolená),ještě dva týdny a budu mít den víc pro sebe. On je strašně rád doma, celý den mlátí do PC a je děsně spokojenej(když ho nechám).
To já jsem potížista
vymyslela jsem si kamarádku ![]()
Jsem holt ženská a tu potřebu s někym ústně něco řešit prostě mám.