Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
v poslední době se tu stále častěji objevují diskuse na téma hlídání dětí. Ty, které jsou přímou nabídkou nebo poptávkou mažu, jiné dotazové nechávám - ale nikdy nevím, kam je umístit.
A proto se ptám Vás, maminek uživatelek a taťků uživatelů - uvítali byste rubriku HLÍDÁNÍ DĚTÍ ? Daly by se tam vyměňovat zkušenosti s hlídáním, s agenturami, s cenami a podobně… Či je to zcela zbytečné? Po úklidu diskusí je mnoho nových rubrik, nebude další jen do počtu?
Pomozte mi svým názorem.
Předem děkuji
Lesina
Les,
určitě souhlasím se založením rubriky.
A co kdybys založila podrubriku hlídání nabízím a hlídání potřebuji?
Neviděla bych nic špatného na tom, že by si prostřednictvím e-mimi našla nějaká maminka hlídání od jiné maminky, nebo že si některá odsud potřebuje přivydělat hlídáním.
Samozřejmě pokud si někde z tého rubriky nebude dělat neplacenou reklamu
pro své podnikání.
M.
ahoj,
jsem taky pro. Kdyby treba byla nejaka maminka spokojena mohlo by se taky nejakou formou udelat nejake plus u te dotycne. Ale to by bylo urcite slozitejsi na seznam a pod.
Kac
Ahojky, já souhlasím! Hlavně by bylo fajn osobní doporučení, zkušenost s někým… Těžko lze hned někomu věřit a svěřit mu dítě ![]()
Lesi ,určitě by to bylo super .U mě je teda víc aktualní ..hledám babičku ..tak možná i touhle cestou bychom ji našli i kdyby byla placená .
Jsem pro!!!!
Majdalenka
Okruh vítám všemi deseti, snad nám pomůže v hledání dobrého hlídání…díky Alena
jsem pro !!! Zvláště když náš pan ministr Nečas chce založit Sousedská vzájemná hlídání, místo obnovení zrušených školek, tak proč ho nepředejít??? E-mamky jsou taky sousedky, že???
Ahojky, myslím, že je to vynikající nápad, není nad osobní zkušenost!! ![]()
Jsem rozhodně pro!!
Ahoj, taky si myslim, ze je to moc dobry napad. Dneska nevis, komu muzes duverovat a urcite neni nad osobni zkusenost. Tak smele do toho… ![]()