Okukování jiných

Anonymní
22.7.18 20:49

Okukování jiných

Omlouvám se za anonym… ale… byli jsme s přítelem na celodenním výletě, nechci psát kde, aby mě nepoznal.. bylo tam víc párů - a cely den se tam na mě usmíval a okukoval úplně cizí chlap.. byl pěkný, to jako jo :mrgreen: ale byl tam s přítelkyni a já s přítelem… co si o tom myslíte? Myslím, kdybyste jeli někam s přítelem a on tam okukoval jiné… nebo jsem se na nej měla proste usmat taky? Přišlo mi to trapný… Docela mě to rozhodilo :nevim: :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
22.7.18 20:52

tak asi ses taky koukala když víš že koukal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
22.7.18 20:53

To jako vážně? :roll: Lolik ti je prosím tě, že řešíš takhle jednoduchou věc :P vždyť je uplně normální, že se chlap ohlídne za pěknou holkou stejně jako se holka ohlédne za pěkným chlapem, když z toho u zadaných není nic víc, ani bych se nad tím nepozastavovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.18 20:54

Neslo si nevšimnout sedel naproti mě pres 12 hodin.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
53518
22.7.18 20:54

Tak cizímu pohledu nezabráníš. Úsměv není nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.18 20:55
@Anonymní píše:
Neslo si nevšimnout sedel naproti mě pres 12 hodin.. :roll:

A celou dobu tě hypnotizoval? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.18 20:57

@Russet pokazdy když jsem se koukla jeho směrem.. myslím, ze mě následoval i když jsem šla na záchod jenže jsem radši dělala ze ho nevidím :lol:

• Citovat
  • Upravit
22.7.18 20:59
@Kaileee píše:
tak asi ses taky koukala když víš že koukal :think:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

Toho nadelate… jsou taci, co cumi na kazdou sukni. Kdyz je sikovny a pritelkyne nevi, muze mi byt u prdele, pac mam sveho chlapa :dance: a kdyz si pritelkyne vsimne, at si sveho chlapa poresi ona?

Jinak chlapy co delaji oci lze poslat nekam i s usmevem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
22.7.18 21:00

Taky jsem se jwdnou koukla na chlapa a manzel mi sbalil veci, vyhodil me z domu a rozvedl se semnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
22.7.18 21:01

teď nad tím přemýšlím, že když já jdu někam s manželem, tak na mě taky jeho kamarádi koukají hezky, usmívají se, ale spíše prostě chcou být milí než že bych se jim líbila, já se taky usmívám a nic za tím nevidím… nemáš třeba nízké sebevědomí že tě každý úsměv takhle dostane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.18 21:09

@TeSudička o to mi prave šlo .. nedokážu si představit pritelovo reakci kdybych se na nej taky usmala a on to třeba viděl .. je dost zarlivy :nevim: ale pořad mi to proste leží v hlavě a nevím proč :lol:

• Citovat
  • Upravit
3487
22.7.18 21:32
@TeSudička píše:
Taky jsem se jwdnou koukla na chlapa a manzel mi sbalil veci, vyhodil me z domu a rozvedl se semnou :roll:

Tak pokud ses na něj koukala u vás v ložnici,tak se nedivím. :mrgreen: Jinak buď ráda,že ses ho zbavila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
22.7.18 21:44
@Anonymní píše:
@TeSudička o to mi prave šlo .. nedokážu si představit pritelovo reakci kdybych se na nej taky usmala a on to třeba viděl .. je dost zarlivy :nevim: ale pořad mi to proste leží v hlavě a nevím proč :lol:
:D To mi neříkej, že se nikdy neotočíš za nikým, nebo na někoho neusměješ, když jsi s přítelem. Vždyť po světe běhá tolik sympatických chlapů. :) Omrknout někoho, nebo mu opětovat úsměv přeci není nevěra, ale úplně normální věc. :D
A další věc - je taky dost možné, že by tvůj partner zíral někam úplně jinam a ani si nevšiml, že se na někoho směješ. Pokud by mi nějaký chlap ztropil žárlivou scénu jen proto, že se na někoho jen usměji, tak by letěl asi švihem do kompostu. :D
  • Citovat
  • Upravit
50
22.7.18 23:27
@Anonymní píše:
Neslo si nevšimnout sedel naproti mě pres 12 hodin.. :roll:

Neslo o prodejni akci, kdyz sedel naproti 12 hodin? Nechtel Ti nakonec prodat deku z ovciho rouna :D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí