Olupování hlavičky

294
26.2.06 09:16

Olupování hlavičky

Ahoj holky, máme 1,5 měs. a loupaly jsme se na hlavičce ve vláskách a tak jsem včera večer promazala dětským olejíčkem, dneska ráno tam máme žlutý fleky 8O , vyděsila jsem se . Nemůže to bejt ta dětská seborheická dermatitida? Máte s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
26.2.06 09:27

tak to klidně být může, ale neboj se toho, můj mrňousek (10m) to má dosud občas také, stačí jak píšeš namazat olejíčkem a potom jemně vyčesat jemným hřebínkem nebo kartáčkem. Takové ty stroupky se po tom odloupnou a pak by tam nic být nemělo, I když se to rádo vrací…

Ale jestli si nejseš jistá, tak určitě nic nezkazíš, když se dojdeš zeptat dr… Neboj, hlavu ti nikdo neutrhne a když to „znáš“ pouze z knížek, tak se prostě jenom pojistíš…

Věra

• Citovat
  • Upravit
17718
26.2.06 09:27

ahoj Míšo,

Štěpán má už přes jeden rok a stále má ty žluté fleky ve vláskách. jelikož jsou na funtanele, tak je nijak nevyčesávám ( olejíček nám moc nepomohl). Chodíme na kožní s AE, ale k těmto flekům na dr.nic neřekla, tak se neděsím :) .

Irias + štěpán 12m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.2.06 10:01

Miso, my to mame take. Teda meli jsme. Stella se zacala loupat na hlavicce silene, vsude byly supinky. Jeden den jsem namazala a jeste ten den jsem si nadavala, protoze to bylo mnohem horsi. Vecer jsme hlavikcu jen namocili, rano to bylo uplne v pohode.
Nicol a Stella 8 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
26.2.06 10:10

Míšo,
vřele doporučuju mazat modrou indulonou.Nám se šíleně loupala hlavička,jak píšeš,byly to takové žluté ošklivé stroupky.Namažu indulonou,nechám tak 2hodiny a pak normální hřebínkem (ne tím štětinkovým) češu od čela do zadu,jako proti růstu vlásků a krásně se to sloupne.Trvalo nám to asi týden.Celou procedůru jsem dělala tak 2× denně.
Olejíček se mi neosvědčil,vždycky to tak hnusně zčervenalo.

loupání zdar :-)

Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí