bolení bříška - prdíky???

19
24.2.06 22:31

bolení bříška - prdíky???

Ahoj…
chtěla jsem se zeptat jak poznáte,že vaše mimi bolí bříško?? Je to když hodně prdí, nebo naopak když má prdíky zaražené…ale jak to poznat??

díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1138
24.2.06 22:51

Jednoduše, když mimi něco je - řve a tak postupně zkoušíš, co zabere. Někdy je to docela detektivka zjistit, co bolí, nebo co miminku chybí. U starších - batolat, to může být změna v chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
25.2.06 09:12

Ahoj,
tak u našeho mimča se bolení bříška pozná podle toho, že se začne kroutit, propínat jakoby do „luku“ a šíleně u toho brečí. U nás je to ta tzv. tříměsíční kolika a opakuje se to skoro pravidelně večer co dva dny :( . Už se těším, až mu budou 3 měsíce, snad se to pak zlepší. Pohledej v diskusích, už to tohle téma bylo.
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.2.06 13:49

Ahoj,
malyho kdyz bolelo brisko, tak jsem to poznala tak, ze ho mel tvrdy jako buben a kroutil se. Prdet zrovna nemusi, ale muze, to je ruzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.2.06 14:02

AHOJKY
ten můj malej se taky krouti a knuči.Tak mu dam napit a za 20 min ho to přejde ale ne na dlouho pak se zase vrti ale je to tim že manžel je uplne jako von chudak Pata to ma po něm.Manžel taky neposedi.

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
25.2.06 14:22

Ahoj.

Radimek se kroutil, kňoural, nemohl se vyprdět a přidávala se i zácpa. Ach, jo. Naštěstí to časem přejde. Bylo mi ho bobečka líto. :cry:
Masírovali jsme gelem Flatulinem, cvičili nožičkami, odbrkávali i mezi krmením, oblíbená poloha „tygřík“, protiprdíkovský čajík nepomáhal …

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.2.06 17:53

Ahoj,

tak u nas se prdici projevuji tak, ze se Nelinka zacne kroutit a kopat nozkama a zrudne a řve a vrazí si hned palec do pusinky. A pritom prdi hodne, hlavne kdyz ji dame na brisko, to je jak kulomet, ovsem řvoucí. Podle pohmatu břiška to nepoznam, zdá se mi měkké pořád :?: Ale kdyz ji ho prohmatavam a řve, tak ma zaražený prdíky, a když neřve tak nema. Sama fakt nevím, už se jen těším až to přejde :lol:

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.2.06 15:03

Ahoj holky s „prdíkovými“ miminky, náš Maťulka taky trpí na prdíky a to už máme 4. měsíc za dveřmi :-( Nejdřív jsme čekali na ten slibovaný 3. měsíc, teď teda na 4. a doktorka říkala, že to může trvat i půl roku a dýl :-( No snad nám to přejde co nejdřív (a vám samozřejmě taky). Jinak projevy byly podobné, kroutění, propínání „do mostu“, rudnutí, neúspěšné tlačení, pláč. Nezabírá nám prakticky nic - chce to jen vytrvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí