Bláznivá matka ...

85
24.2.06 21:21

Bláznivá matka ...

Ahoj holky,
probírají se tady spíš vážnější témata, shánějí rady, ale já se sem jdu svěřit s úchylkou, kterou jsem si za posledního půl roku vypěstovala. Totiž jakmile mám volnou chvíli, okamžitě sedám k internetu a sháním kočárek. Máme teda zatím jenom 2, ale ukecávám manžela na další a tajně doufám, že to nebude konečná. Vycházky protahuji, jak to nejdéle jde a těším se na každý kočárek, který potkáme. Jakmile některý neznám, vrtá mi to hlavou a celý večer (někdy i do 2 v noci) opět hledám jaký to byl typ a jestli bych ho taky náhodou nechtěla. Jste na tom někdo podobně?
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6429
24.2.06 21:25

Mno, každý má něco. Někdo 40 párů bot, někdo 2 kočárky a přeje si další :-)
A co mimi? To je již na cestě?

Aby byly ty kočárky co nejdříve využité :-)

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.2.06 21:33

jééééééééééééééé
tak tak prdlá zase nejsem - dítě mám a v kočáru zatím jezdí - je mu 10 měsíců :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
24.2.06 21:36

Ahoj.

Proč bláznivá??? Jen hledající ten IDEÁLNÍ kočár. Zřejmě ti na stávajících něco vadí. Že by váha, počet či velikost koleček, barva, délka, vybavení …? :D
To nic. My máme dva kočáry - trojkombinaci a golfáčosporťák. S dalším by mě manžel vyrazil.
Ale další dítě = další kočár. Alespoň něco by mohlo mít nového. Že je ještě ve fázi snažení? Nevadí. Výběr kočáru je běh na dlouhou trať. :D

TAKŹE I JÁ KOUKÁM A HLEDÁM PĚKNÉ NA INTERNETU. :D :D :D

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.06 21:51

Ahoj Puci, mám 4měsíční mimčo, ale na kočárky koukám na netu pořád. Ještě se mi nepovedlo najít značku, kterou mám já. Mám kočár od českýho výrobce a je to Mikádo. Koupila jsem ho v Český Lípě a snad je jedna prodejna v Praze. V jednom internetovým krámě jsem ho viděla, ale bylo to úplně něco jinýho. Když tady čtu ty diskuze o kočárkách, tak jsem se nikde nedočetla, že by ho někdo měl. Tak až ho někde na netu najdeš, tak dej vědět. Jo a začínám pokukovat po golfáčích. Takže mám zase zábavu.

• Citovat
  • Upravit
375
24.2.06 22:24

Cau, mám dve deti, starší 2 a půl roku a mladší 9 měsíců a zítra si asi pujdu koupit 10. kočár :-). Doma ted mám 4 (tandem, podvozek na sedačku a 2 golfky), ale dva brzy prodám a jeden vrátím s díky sestře :-)

Kočárům zdar :-)

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwa
268
24.2.06 22:32

Teď už jsem v poho, ale než jsem kočár vybrala, tak jsem strávila na internetu víc hodin, než normální člověk při výběru auta (podle manžela samozřejmě :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.2.06 22:39

Čau,
tak já mám dvě holky a právě se chystám na náš čestý kočár. Hurá do toho!!!!!!!! :D Manža ze mě občas nemůže, ale tak nějak to vždycky zkousne.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.2.06 22:56

:D Ahojky,
taky jsem měla podobnou úchylku!!!A užívala jsem si ji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
25.2.06 07:22

Jejda, jak já bych ráda nový kočár - třeba z bazaru, ale jiný! Jenže manžel je zá:,–(ně proti. A tak vozím miminko v té vykopávce po první dceři :evil:. Z duše ten kočár nenávidím, protože v něm obě děti řvou :roll: a mlsně koukám po nových modelech :? .

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
25.2.06 07:56

Buď v klidu,kámošky si mně taky dobírají že jsem kočárkomaniak :-))
A to budu mít teprve čtvrtý.První-kombinaci Deltim(byla jsem s ní spokojená,aly byla zbytečně těžká)jsem prodala na podzim.Sporťtákogolfky Pierre Cardin jsem měla souběžně s ním,ty si nechám.Pak jsem koupila na zimu trojkolku Hauck Roadster,jen kvůli zimě.Ty teď prodávám a mám zálusk na Mutsy Spider :-))
Manža se jen směje.Ale do Mutska se taky zamiloval :-))
Tož tak..říkám kámoškám:vy si kupujete šperky a já kočáry,je to má srdeční záležitost :lol:

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
25.2.06 08:19

Dobrá úchylka :lol: :lol: :lol: . Vzpomínám si, jak jsem coby těhotná strávila mraky času na netu výběrem kočárku :P . Nemít záklopku, taky bych jich měla asi x :-D.
Tak když ti to manžel toleruje a platí, proč ne???? :wink: :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
25.2.06 08:32

Holky vy jste tak krásně některé cáklí :wink: ,ale fakt je to krásný!!!! Každej má nějakou úchylku!!! Já zase jak nemám každej den čokoládovej puding, tak jsem nervózní :oops:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
25.2.06 09:50

Tak naše dceruška má 4 měsíce a už má taky kočárky dva.Z toho nového jsem táááák nadšená,že už snad nový kupovat nebudeme :lol: ,tchán už říká malé,že má dražší kočárky než za co on prodal staré auto :D
Jinak jsem závislá a to těžce na mimibazaru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
25.2.06 09:52

jéé,tak tady jsem se příjemně pobavila :)
Já ale taky pořád brouzdám po dětských obchodech a sháním kde co, naštěstí mám rozum a vim, že polovina věcí jsou opravdu zbytečnosti:) , tím nemyslím kočárek, nejhorší je že oni to pořád zdokonalují a zdokonalují… a člověk má pocit, že to musí mít :)

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky