Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
probírají se tady spíš vážnější témata, shánějí rady, ale já se sem jdu svěřit s úchylkou, kterou jsem si za posledního půl roku vypěstovala. Totiž jakmile mám volnou chvíli, okamžitě sedám k internetu a sháním kočárek. Máme teda zatím jenom 2, ale ukecávám manžela na další a tajně doufám, že to nebude konečná. Vycházky protahuji, jak to nejdéle jde a těším se na každý kočárek, který potkáme. Jakmile některý neznám, vrtá mi to hlavou a celý večer (někdy i do 2 v noci) opět hledám jaký to byl typ a jestli bych ho taky náhodou nechtěla. Jste na tom někdo podobně?
Papa
Mno, každý má něco. Někdo 40 párů bot, někdo 2 kočárky a přeje si další ![]()
A co mimi? To je již na cestě?
Aby byly ty kočárky co nejdříve využité ![]()
E.
jééééééééééééééé
tak tak prdlá zase nejsem - dítě mám a v kočáru zatím jezdí - je mu 10 měsíců
![]()
Ahoj.
Proč bláznivá??? Jen hledající ten IDEÁLNÍ kočár. Zřejmě ti na stávajících něco vadí. Že by váha, počet či velikost koleček, barva, délka, vybavení …? ![]()
To nic. My máme dva kočáry - trojkombinaci a golfáčosporťák. S dalším by mě manžel vyrazil.
Ale další dítě = další kočár. Alespoň něco by mohlo mít nového. Že je ještě ve fázi snažení? Nevadí. Výběr kočáru je běh na dlouhou trať. ![]()
TAKŹE I JÁ KOUKÁM A HLEDÁM PĚKNÉ NA INTERNETU.
![]()
Beruška ![]()
Ahoj Puci, mám 4měsíční mimčo, ale na kočárky koukám na netu pořád. Ještě se mi nepovedlo najít značku, kterou mám já. Mám kočár od českýho výrobce a je to Mikádo. Koupila jsem ho v Český Lípě a snad je jedna prodejna v Praze. V jednom internetovým krámě jsem ho viděla, ale bylo to úplně něco jinýho. Když tady čtu ty diskuze o kočárkách, tak jsem se nikde nedočetla, že by ho někdo měl. Tak až ho někde na netu najdeš, tak dej vědět. Jo a začínám pokukovat po golfáčích. Takže mám zase zábavu.
Cau, mám dve deti, starší 2 a půl roku a mladší 9 měsíců a zítra si asi pujdu koupit 10. kočár
. Doma ted mám 4 (tandem, podvozek na sedačku a 2 golfky), ale dva brzy prodám a jeden vrátím s díky sestře ![]()
Kočárům zdar ![]()
martina
Teď už jsem v poho, ale než jsem kočár vybrala, tak jsem strávila na internetu víc hodin, než normální člověk při výběru auta (podle manžela samozřejmě
)
Čau,
tak já mám dvě holky a právě se chystám na náš čestý kočár. Hurá do toho!!!!!!!!
Manža ze mě občas nemůže, ale tak nějak to vždycky zkousne.
Bubu
Ahojky,
taky jsem měla podobnou úchylku!!!A užívala jsem si ji!!!!
Jejda, jak já bych ráda nový kočár - třeba z bazaru, ale jiný! Jenže manžel je zá:,–(ně proti. A tak vozím miminko v té vykopávce po první dceři
. Z duše ten kočár nenávidím, protože v něm obě děti řvou
a mlsně koukám po nových modelech
.
Eva
Buď v klidu,kámošky si mně taky dobírají že jsem kočárkomaniak ![]()
A to budu mít teprve čtvrtý.První-kombinaci Deltim(byla jsem s ní spokojená,aly byla zbytečně těžká)jsem prodala na podzim.Sporťtákogolfky Pierre Cardin jsem měla souběžně s ním,ty si nechám.Pak jsem koupila na zimu trojkolku Hauck Roadster,jen kvůli zimě.Ty teď prodávám a mám zálusk na Mutsy Spider ![]()
Manža se jen směje.Ale do Mutska se taky zamiloval ![]()
Tož tak..říkám kámoškám:vy si kupujete šperky a já kočáry,je to má srdeční záležitost ![]()
Gabka
Dobrá úchylka
. Vzpomínám si, jak jsem coby těhotná strávila mraky času na netu výběrem kočárku
. Nemít záklopku, taky bych jich měla asi x
.
Tak když ti to manžel toleruje a platí, proč ne????
![]()
Holky vy jste tak krásně některé cáklí
,ale fakt je to krásný!!!! Každej má nějakou úchylku!!! Já zase jak nemám každej den čokoládovej puding, tak jsem nervózní ![]()
M.
Tak naše dceruška má 4 měsíce a už má taky kočárky dva.Z toho nového jsem táááák nadšená,že už snad nový kupovat nebudeme
,tchán už říká malé,že má dražší kočárky než za co on prodal staré auto ![]()
Jinak jsem závislá a to těžce na mimibazaru ![]()
jéé,tak tady jsem se příjemně pobavila ![]()
Já ale taky pořád brouzdám po dětských obchodech a sháním kde co, naštěstí mám rozum a vim, že polovina věcí jsou opravdu zbytečnosti:) , tím nemyslím kočárek, nejhorší je že oni to pořád zdokonalují a zdokonalují… a člověk má pocit, že to musí mít ![]()
R.