Bláznivá matka ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3420
27.2.06 10:18

Ok,byla jsem se ptát včera v jené prodejně kdy zastupují Mutsy a dělají to jen na objednávku :roll: Takže šance že bych si ho vyzkoušela..no hnus :((

G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
27.2.06 10:23

A kde byli tak strašně „ochotní“ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
27.2.06 17:10

Pavoučí parametry:

Dimensions: opened for use: 79cm x 68cm x 99cm, folded: 55cm x 34cm x 44cm, handle hight (variable) 89cm to 104.5cm, seat depth 26.5cm,
seat width 47.5cm. Weight: 8.5kg
(rozložený,složený,výška variab.rukojeti,šířka,délka sedáku a váha)

to je,co jsem sehnala,jinak na veletrh se sice chystám,ale s dětma radši dopředu moc neplánuju,pokud tam někdo z vás 100% pojede,mohla bych poprosit o „pavoučí“ letáčky???? Třeba ofotit,oscanovat,nebo jen tak poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
27.2.06 18:00

Nějak jsem nepochopila šířku sedáku??Poraďte mi dobré víly..
Díky G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
27.2.06 18:09

seat width…

• Citovat
  • Upravit
342
27.2.06 21:09

Jejda,jejda…koukám,že jsem to napsala obráceně :?
Prostě šířka (od boku k boku) je 47.5 cm,délka (tedy hloubka..od zadečku ke kolenům) je 26.5 cm…

To znamená,že je to hoooodně široký kočárek (šířka bývá obyčejně kolem 30cm),ale bůh ví :wink: ,je to jen opsané z katalogu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 11:17

Gothic, na potahy je odbornice Martina z www.babystyle.cz
Je hodne na rodine v sekci autosedacky.

Jinak ja se pridavam k milovnicim a uzivatelkam ZAPPa - ve skutecnosti je opravdu hezci na fotce, bezvadne se s nim jezdi. Prim hrala vaha a taky to, ze dcera je pres den nespici a ZAPP je dobrej pro chodici deti jako dobrej a peknej „supportik“.

neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.06 11:37

Holky teda nic moc :( :( :(
O čem se to bavíte????
Vždyt to jsou maličkosti o proti tem, co mají v jiných diskuzích problémy např. jak otěhotnět, potraty a tak… :( :( :( 8)
Ale mějte se hezky Evička

• Citovat
  • Upravit
1230
28.2.06 11:42

Evicka, myslim si, ze toto je diskusia na urovni ostatnych, netreba ju odsudzovat, myslim, ze uz sa tu preberali „vacsie blbosti“. A na odlahcenie je to zaujimava tema…a okrem toho, tiez je to svojim sposobom problem taka nakupovacia mania. A nemyslim si, ze emimino je tu len pre preberanie neprijemnych a smutnych veci.
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
28.2.06 11:44

Evičko, tady je určitě plno maminek co mají i vážnější problémy.Tohle je diskuze jak se právě od nich odlehčit a myslet taky na něco jiného .Určitě tu nikdo nebere jako problém že nemá pslední model kočárku :wink:

Jinak já doufám že nám to s malým na veletrh vyjde,letáčky poberu,tak se pak ozvu. Hlavně aby to vyšlo no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 20:03

Ahoj holky,
moc vám omlouvám..dost jsem to přehnala..neměla jsem zrovna dobrou náladu, to víte samý starosti a tak :( :( :(
Doufám, že mi to odpustíte :oops:
Přeji vám hoodně štestíčka a at ti vaši prckové krásně a zdravě rostou!!!! :D :D :D
Mějte se moc hezky.Pa Evička

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.06 20:07

Ahoj Gabule,
nebyla jsi náhodou ze začátku v diskuzi Clostilbegyt?
A pak si po něm otěhotněla?
Párkrát jsem si s Tebou psávala :D

• Citovat
  • Upravit
3420
28.2.06 20:28

Ano to jsem já :wink: Dneska tady jak vidíš řeším,,blbiny,,jako kolik cm má kočárek a tak :lol:
Chápu že někdy člověk nemá náladu a je fajn že jsi to tu napsala,žes to tak nemyslela.Ono psané někdy vyzní blběji než je myšleno.
Touhle diskuzí nechceme zlehčovat ničí problémy…to bychom spíše přepískly kdybychom se nasáčkovaly do diskuze třeba o umělém otěhotnění…
To jen abys věděla že tě tak trochu chápu 8)

No a jak se máš ty jinak!!??A beru jen pozitivní zprávičku :P
Myslím na Tebe,ozvi se.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.3.06 20:32

Ahoj Gabi,
Tys mi připisovala ten anonym, ne to jsme nebyla já…
Já jsem Mili a psávala jse si s Tebou v diskuzi clostilbegyt, pak ses nějak vytratila a já tam zůstala…
Pak jsem si začala psát s Fetus a Evíkem 27, ale ty už jsou obě těhotné a Evíkovi se už narodily krásný holčíčky, tak jsem tam sama a skoro nikdo tam už nechodí… nám se ješte nepodařilo otěhotnět, ikdyž to je naaše přání…musímě si počkat.
A co ten Tvůj prcek?Holčička nebo chlapeček?Něco mi hezkýho napiš,ju?
Pa a napiš brzy Mili

• Citovat
  • Upravit
3420
5.3.06 20:46

Mili,to jsem to popleta…

Držím palečky ať už se Vám brzy zadaří a já věřím že jo!!!
My máme kluka Štěpána.Byl mu rok a je to pěkné šídlo.Je to velká radost i starost..a zadařilo se nám díky Clostilbegytu.
Píšeš někde do deníčku??Já do PSTM,tak když tak někdy písni jak se daří.
Moooc na Tebe budu myslet.

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí