Bláznivá matka ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3420
25.2.06 09:53

Mnóóó :P tak MIMIBAZAR to je další písnička :lol: Ale naštěstí jen nekupuji ale i prodávám,tak to není tak hrozné…i když absťáček bývá :wink:

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
25.2.06 10:08

Také se hlásím k začínající závislosti na mimibazaru … :roll: :wink: :lol:
Naštěstí mám manžu který plně chápe … (zatím :D )
Kočár máme zatím vybraný a myslím že dobře, takže tímto směrem se moje úchylka pohybovat nebude, já raději úchylku v „korunových“ záležitostech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
25.2.06 10:21

Eve,

hihihi nechci ti brát iluze ale pokud se i u tebe rozjíždí mimibazarovská závislost tak to nebude v korunách :lol: To půjde do tisíců :-))
Věř mi :lol: :P

G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
25.2.06 10:41

Hoj hoj já když eště nebyla těhu také sem koukala na kočárky, v těhu dvakrát tak více nakonec sme vybrali sem docela spokojená Firkon Vector,ale stejně bych mohla mít na kočárky půjčovnu každou chvíli vidim nějaký co se mi mooc líbí,ale jaksi si koruny netisknem,ale na druhé dítě chci kočárek jiný.
K závislosti na Mimibazaru se hlásím také už sem tam udělala pár výhodných kupů naposled sem zkusila pleny a už jiné nechci.Už přemýšlím,zda bych nezkusila proodávat,ale tatka o tom nechce ani slyšet a tak se ptám dá se na nějakou korunku přijít když prodáváš pěkné věci po svých dětech?Děkuji za info

Také koukám po golfáčích,ale máme takže to by museli být za super cenu abych tatku zlomila.Kočárky mne prostě berou a je to lepčí úchylka než třeba cigareta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
25.2.06 10:42

Holky, napište mi, prosím, odkaz na ten mimibazar, o kterém tu mluvíte :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
25.2.06 10:57

ahoj holky jsem na tom stejně hledám pro malou golfáče njake kvalitní ale ne drahé hledám a chodím po obchodech prohlížím a nemůžu si vybrat chci polohovací pevné s boudou nánožníkem a a s tou hrazdičkou nebo jak se tomu říká aby nevypadla z kočárku poradíte viděla jsem chicco ale jedinou chybu měl že neměl to madlo.Díky poradte nebo u počítače vysedím díru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
25.2.06 11:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
25.2.06 11:11

krásné golfky jsou peg perego pliko anebo piere cardin lzou sehnat na onom zminovaném mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
25.2.06 12:53

Nikkol,na MMb se prodává jedna báseň..není to na nějaké vydělávání ale spíše že ty peníze můžu otočit a koupit zase malémuněco jiného.Dávám tam věci které nechci na druhé mimi nebo čeho mám moc.

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
25.2.06 14:33

Ahoj, mě napadlo před měsícem, že ty věci po holčičkách nebudu schovávat, ale prodávat. Tak jsem to dala na mimibazar, už jsem toho dost prodala, ale už jsem polovinu peněz z toho utratila, protože jsem tam holčičkám koupila pár věcí. A jakmile mám čas, tak koukám, co je tam nového a co potřebujeme, hi,hi,hi. Ale jsem ráda, že jsem se těch věcí po nich zbavila, raději dám nižší cenu, jen ať to někdo koupí. Stejně bych na další miminko chtěla kupovat nové věci. Martina a kvíďata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.2.06 14:46

Marti,
nejsou náhodou tvoje holčičky v posledním čísle Miminka? Dvě holčičky mi tam připadají na jedné fotce strašně podobné těm tvým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
25.2.06 14:55

Tak ted koukám do miminka a budou to určitě slečinky kvídata i jména sedí.Jsou krásné…no přemýšlím teda,že mimibazar zkusim asi máte všichcni to členství za 50Kč měsíčně a zaplatí se také mám ráda krásné věci a plno mám po Filípkovi a ráda ho krásně strojim na MMB jsou vážně krásné věcinky.Ztaim jsem se tam od nakupujících nenapálila a myslim si,že to tam je tak hlídané,že to by byla velká náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
25.2.06 16:14

Ahojky.....

huráááááá,dikuze pro mě :-D
Přiznávám se k úchylce na kočárky,závislosti na MMB a taky čekám na Mutsy Spidera :-D

Kdybych mohla,mám vozový park na kočárky,ale zase by mi bylo líto,že je neužiju…já totiž neprocházkuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
25.2.06 18:10

Ahoj, tak já se taky řadím k hoodně těžkým závislačkám na kočárcích…Mám sice jen jeden a stačí mi a asi i zůstane pro další mimi, ale brouzdat po netu a nakukovat po ostatních jsem nepřestala… Stále sleduju všechny diskuze o kočárcích a hrozně mě to baví… pro známé jsem už jako chodící encyklopedie kočárků… :) Tak to jsem ráda, že nejsem sama… :) Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
25.2.06 19:09

Koukám, že se tu pěkně bavíte o závislosti - to já mám pěkně vypěstovanou závislost na eMIMINO, už ani na jiné stránky nechodím - čtu diskuse , deníčky a nic jiného nestíhám. odbíhám od vaření a od dětiček, aby mi něco neuteklo :lol: :lol: :lol: :lol: Ještě že to eMIMINO je, to bych jinak měla doma naklizeno a nevěděla co s časem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí