Bláznivá matka ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3420
25.2.06 19:43

Amazonko a máš o SPIDERKOVI :wink: nějaké info?Polohování-zad a nožiček,jestli se bude prodávat s doplňky a jaké by měly být barvy??
 Paa

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.2.06 20:49

Jeeee, to vas rada vidim - taky se hlasim do klubu kocarkovych fetisistek (vyraz Ed). Mame jedno dite a treti kocarek. Zacalo to trojkolkou Quinny, pokracovalo golfkama Inglesina a zatim to doufam konci ZAPPikama. Posledni ulovek je multifunkcni, krasny a teply fusak Aesthetic, kupovany prave do ZAPPek. Sportak a golfky samozrejme doma prosly bez problemu, ZAPP byl muj truc na jeho MP3 prehravac. Ale truc je to bombovej. Ted si delam zalusk na tasku ke kocarku od Quinny, ktera se bude k ZAPPkam barevne hodit - olivove zelena. Jo jeste vynecham mezidobi mezi trojkolkou a golfkama, kdy jsme k Jezisku dostali ponekud „danajsky dar“ golfky ABC Design - no hruza a des a radsi ten mesic drzeni mezi ostatni kocarky nepocitam. At mi majitelky prominou, ale byl hroznej a rada jsem se ho zbavila. Toz tak.
Jo a taky ulitavam na autosedackach - ted vybiram kategorii 15-36 kg, no tak roztomily jako vajicka Cabria a hlavne ty potahy od MaxiCosi tyhle velke sedacky nejsou, ale aspon neco…
Kocarkovym fetisistkam 3× zdar!

• Citovat
  • Upravit
2733
25.2.06 21:14

ahoj, no každý máme nějakou úchylku…:) já jsem co se kočárků týče naprostý opačný extrém-děsně mě jakékoli zkoumání různých typů a druhů otravuje, kočár jsme koupili hned v prvním krámu, na základě intuice a jsme spokojeni. Ted jsem musela shánět pomalu golfky-opět pro mě otrava-naštěstí mi daly holky tip na určítý typ v na e-shopu, vybrala jsem si akorát barvu, a bylo. Věřte nevěřte-golfky přivezla pošta až domů v úterý, a od toho dne stojí pořád zabalené v krabici v komoře-nějak jsem je ještě nestihla rozbalit a kouknout na ně in vivo…:)
ale jinak mám taky úchylky:))))
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.06 21:52

Kočárky

Hlásím se také do klubu ulítlých matek na kočárky..

Ještě jsem ani nebyla těhule a když jsem šla kolem krámu s kočárky, vždy jsem měla čas ho prozkoumat, každý pohoupat, povozit, proštrachat..

Když jsem byla ve 4. měs, už jsem si jeden domů vezla! Padl mi do oka a musel být můj.. Bílý, koženkový Driver 3kolka s vaničkou a sportovní sedačkou. Týden na to jsme tam ještě vyrazili pro autosedačku, která se na tnto typ dala na:,–(it Ski Bob.

Když měl malý půl roku, objevila jsem v poradně Quinny Buzz a druhý den už jsem tam manžu táhla a taaaak jsem mu ho skvěle ocenila, že sám i vybral barvu..

Protože hodně cestuji po schoping centrech, když je venku ošklivo, zatoužila jsem po kočárku v jednom díle, protože oba výše uvedené jsou dvojité při skládání.. Takže jsem vyrazila do Chicco pro již na internetu vytipované Chicco C4. Tam už to manžel zkoušel zlomit, už i prodavačky se ptal zda je nutné je mít, když máme dva sportáky, co je to golfáč a naščtěstí prodavačka stála při mně takže jsme si vezli další a jsem tomu ráda, manža ocenil jejich skladnost a super lehkost oproti Drieveru!

Ještě jsem zapoměla podotknout, že máme ještě další kočárek, značku neznám, nějaký polský, ten koupila tchyně když se k nám chystala na návštěvu a já zjistila že manžel tehdy ještě s jedním z nich odjel na dva dny na služebku(měl ho v kufru). Takže se stavila v kráme, koupila nějaký a už upalovala na procházku.. Je ošklivě zelený, mám ho na terase a ocenuji ho hlavně v tom jak je prostorný a skvěle houpací a Jáchym v něm více méně vyrostl, protože hodně spinká venku na terase či zahrádce..

Kočárky obhlížim dodnes, štve mně že objevím každou chvíli nějaký nový model, který bych chtěla ale to bohužel nejde, ty ceny jsou závratné.. Už takhle mám v garáži kočárkový park za 37 000,– ! Nepočítám 2 autosedačky (jedna v mém a druhá v manželově autě- concordy á 6500.-)

Malý má ted 13 měs, a vím že všechny budou na prodej, protože už se klepu až budu mít druhé mimi, budu vše vybírat znovu :o)) Už mám nějaké tipy, ale do té doby musím trh stále hlídat, protože nabídka se pořád mění :o)))

Andrea a Jáchym

• Citovat
  • Upravit
914
25.2.06 21:53

Což o to - já bych nakupovala kočárky až by se hory zelenyly,ALE :evil: nejsou na to koruny,tak aspoň okukuju na netu a v obchůdcích. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
26.2.06 06:05

Prosím prosím poradte nechce se mi zakládat další forum…ted sem zkoušela zadat foto do svého nově vytvořeného účtu na MIMIBAZARU.A nejde to,zkoušela sem šířku 640,1024 a já nevim co eště přece to musí jít???Vždyt tam má plno lidí fotek děkuji mooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
26.2.06 08:15

Ahoj byla mi tato diskuze doporučena,protože taky dost často probírám kočárky.
SPIDER má poohovací záda,ale nožičky tuším ne, a váží kolem 8 kg

Vídím že proti některým jsem tady břídil :wink:
Na první dítko jsme měli polskou trojkombinaci Polar XL,byla sice lehká,ale jako sporťák nic moc:(
Tak jsem ji prodala a koupili jsme jen nepolohovací golfky B&B, jenže malej často usínal,tak jsem je taky prodala a koupila polohovací ABC Handy plus,který jsou otřesný.Malej se sice už vozit nechce,ale občas jsou potřeba. V kočárku už nespí a jsou dost těžký.Pokud yjde druhý těhu brzo,tak bych na léto chtěla Quinny zapp a pak bychom ho využili pod autosedačku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
26.2.06 08:23

Jiank já taky nakupuju a prodávám na MB a jsem ráda ksdyž dojde nějaký balíček :lol: :lol: :lol: Většinu věcí teda schovávám,kromě botů a třeba těch co nevím jestli bychom se při dalším mimi trefili-kombinézky,čepice a tak.A taky když dostaneme něco co je malý,velký,nebo se mi to nelíbí. prodala jsem tam i oba kočárky.

Jinak já jsme zatížená na kočárky Quinny a sedačky maxi cosi… :oops: Nějak mě v poslední době chytli trojkolky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.2.06 08:48

ahoj holki
asi odbočuji ale nevíte někdo jestli mŮžu s mimčem 6.měsíců do porodnice?
díííík
VERONIKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
26.2.06 08:58

Verčo,já myslím že jo,ale záleží do které.V Brně bohunicích by tě asi pustili,ale někde pouští prej až od 10 let 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
26.2.06 09:56

S miminkem se může,ale je to vážně všude jiný…na www.aperio.cz na přehedu porodnic se to dá i najít…

Jinak fotky barviček Spidera a co jsem k němu našla jsou na téhle diskuzi :lol:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
26.2.06 10:08

jééé,amazonko,poraď jak sem ložit fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
26.2.06 10:26

Amazonko,díky tu diskuzi mám projetou ale nejsou tam všechny barvy.A info taky moc ne :cry:
Ale i tak díky :lol:
 G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
26.2.06 10:30

Pár barev je tady http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… alůe teď se dá sehnat v ČR nejspíš jen ta modrá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
26.2.06 10:31

Ale ono těch barev víc nebude :(
A další info taky není…zatím,kočárek totiž není ještě oficiálně na trhu…bude k vidění za měsíc v Brně na veletrhu…

Jinak fotka se vkládá pomocí „tlačítka Img“ nahoře v liště,obrázek musí být na netu,nestačí v dokumentech,nebo mailu.Prostě se před adresu fotky (ta se zjistí pravým tlačítkem myši a „vlastnosti“) klikne jednou „img“ a po adrese podruhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí