Omdlévání při menses

Anonymní
7.2.19 22:02

Omdlévání při menses

Ahojky holky, omdléváte některá první den MS? Mně se to stalo minulý měsíc a měla jsem šílené křeče v podbřišku. Omdlela jsem večer v koupelně a probrala se na zemi, omlácená jak píšťala. Mám hroznej strach, za 3 dny to mám dostat a nemůžu kvůli tomu spát, bojim se, že zase omdlím. Jde tomu nějak zabránit? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1299
7.2.19 22:09

Kolik ti je? Ja mela tyhle stavy v puberte taky. Nildy jsem neomdlela teda. Citim ze to na me jde, tak si lehnu s nohama nahoru, pokud mozno, pokud ne, tak aspon drepnout s hlavou mezi kolena. Ne jednou jsem tuhle pozici delala kdekoliv na ulici :lol: pomahalo dostatek tekutin a kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 22:13

@hapolda 20. Ten strach je nepředstavitelnej. Už nechci takhle trpět. A cpát do sebe prášky proti mens. bolestem taky nechci.

• Citovat
  • Upravit
4071
7.2.19 22:14

PMS je sviňa…a já si zrovna dneska říkala, jestli jsem snad jediná, kdo má potíže. Mne zase bolí celý tělo, hlavně nohy a klouby. Močáķ, podbřišek. Stojí to za … No a jinak u vás bych se snažila udělat neco s tlakem. Třeba čínská medicína na to pomáhá. Já teď zkouším pupalku a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.2.19 22:18
@Anonymní píše:
@hapolda 20. Ten strach je nepředstavitelnej. Už nechci takhle trpět. A cpát do sebe prášky proti mens. bolestem taky nechci.

Zkus nejake bylinky :nevim:
Bolesti moc neznam. To se me nastesti vyhlo, ale znam od segry, ta vzdycky trpela :zed: par mesicu brala HA a pak to preslo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
7.2.19 22:21

Jo trpím na to celý život. Omdlevam pravidelně. Nejčastěji koupelna a záchod. Bez léků na bolest první dny nefunguji. Jakmile beru ha tak mám klid. Taky to ale není ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
7.2.19 22:23

Gynex, nebo jiné směsi pro zeny a co železo? Teplé jidlo , polévka. Zahrát organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
7.2.19 22:23

Já to tak taky jednu dobu mívala (omdlela jsem jen jednou) a nakonec jsem přišla na to, že mi to dělá nedostatek hořčíku. Když jsem ho brala pravidelně tak křeče zmizely a s tím i pocit na omdlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.19 22:25
@Anonymní píše:
"20. Ten strach je nepředstavitelnej. Už nechci takhle trpět. A cpát do sebe prášky proti mens. bolestem taky nechci.

Taky jsem mela podobny problem, nekdy mezi 14-20, kdyz se sesla silna ms, ranni hodina, dlouhe stani, a nejlepe k tomu jeste hlad, vetsinou mi jen hucelo v usich, tmelo se pred ocima a ztracela jsem orientaci kde je nahore a dole. Pomahalo mi si sednout nebo i lehnou si na zem, dat hlavu, co nejniz, aby se prokrvila. Nevstavat rychle, nehladovet, a predevsim nepodcenovat varovne priznaky (u me huceni v usich, motani hlavy). Tak, jak pises ty, jsem sebou sekla jednou, nasla jsem se taky v koupelne, jak jsem se tam dostala nevim, docela me to tehdy pobavilo, nejak me predtim nenapadlo, ze bych mohla doopravdy omdlit. Od te doby se to uz nikdy neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.2.19 22:25

Zítra si vezmi ráno 200mg ibuprofenu, pozítří ráno 400mb a pokud ti pak při menstruaci bude zle, tak 800mg - a pak po 6 hodinách případně dalších 400mg.

Tím že budeš brát ibuprofen předem, snížíš zánětlivé procesy, které doporovází bolestivou menstruaci a její síla se sníží.

A mezi tím se objednej na gynekologii, aby ti vyloučili endometriózu a případně ji zaléčili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.2.19 22:29

mě pomohl Detralex na cévy a sport na zpevnění pánevního dna a zhubnutí v oblasti břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
7.2.19 22:50

@Ou zaléčit endo? To je mi novinka. Mám ji od 20, je mi 32 a pořád jen říkají že léčit ji neumí, když nevědí proč u někoho vznikne. Že jí umí jen potlačit a případně na nějakou dobu uspat léky a hormony a ani ty nejsou na 100%..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
7.2.19 22:50

@Ou tak přesně takto sem si způsobila závislost na ibalginu a už mi nikdy na nic nezabral… nakonec jsem stejně skončila na HA protože bych nemohla fungovat vůbec

A ano kolabovala jsem běžné několikrát jsem sebou švihla ve škole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
7.2.19 22:55

@Ou a toto doporučuješ praktikovat dlouhodobě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.2.19 23:00
@zuzikka píše:
@Ou a toto doporučuješ praktikovat dlouhodobě? 8o

no, možná nebude mít zakladatelka takové bolesti, ale nejspíš si brzy odrovná játra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí