Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes jsem byla na odberech krve a kdyz jsem si sla koupit neco k piti, tak se mi udelalo spatne, prestala jsem videt a slyset a poroucela jsem se k zemi. Je to kvuli odberum krve (nikdy jsem s tim problemy nemela)? Ani nevim jak dlouho jsem tam lezela - nikdo tam nebyl. Mam to priste rict svemu gynek.? Jdu k nemu az 14.12. Diky Jana
Určitě to gynekologovi řekni a to co nejdříve. Nech se objednat hned, minimálně na UTZ jestli se mimikovi nic nestalo. Možná by potom nebyl špatný i neurolog.
Problémy s omdléváním mám zhruba od 12. týdne. Sice jsem to nikdy nedokončila, tedy sebou nesekla, ale vždycky jsem cítila, že se to blíží, a tak jsem si radši dřepla nebo sedla. Poznám to vždycky podle toho, že se mi zatmí před očima, slyším jen dunění a je mi blbě. Posledně jsem byla na prohlídce hradu a dřepla jsem si přímo před průvodkyní. Chudák si myslela, jak jsem nevychovaná. Zatím jsem to vždycky ustála. Obzvlášť na některých místech by pád byl dost nebezpečný.
Terezijka
Nech si udělat odběr krve a at´ Ti zjistí jakou máš hladinu železa, hořčíku, vápniku a pod.EKG taky.Bereš v těhotenství navíc vitamíny? To bys měla, pak ještě dodržuj pitní režim zvlášt´ted´ když jsou vedra, a nenamáhej se moc, radši se šetři.
At´Ti to všechno dobře vyjde.
Ivula.
jestli to spis nebude tlakem? ja mam nizkej tlak a podobny pocity kazdou chvili.. akorat si nedrepam, ale chytam se veci kolem
takze taky asi nevypadam nejlip, kdyz se motam a plizim podel zdi jak opilak hihi
)
Já omdlívala v těhotenství pravidelně. Na gyndě jsem to hlasila, ale nic se s tím prostě dělat nedá. Takže spíš se hlídej a když ucítíš, že to na tebe jde, tak si sedni.