Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zelená tečka je jenom tehdy, když je přímo ted připojený, tak to chápu aspon já.
@vokishka: ahoj, díky za reakci, tak buď tam teď ten daný člověk moc nechodí nebo já nevím, vím že existuje omezení a to není tak tvrdé jako blokace nebo ještě si ten člověk mohl nastavit že je offline…
Ted jsem se znovu podívala a až jsem na toho člověka klikla tak to ukázalo že byl aktivní před 13min
No ja obcas omezovala milence a psalo mi to tam vzdycky, ze neuvidi, kdy jsem online, ani kdy jsem byla naposledy a to stejne ja u nej, kdy byl naposledy online, tam nebylo videt…takze v omezeni asi nejses..
Pokud vidíš, kdy byl naposledy aktivní, tak tě pravděpodobně neomezil, protože při omezení bys tuhle informaci neviděla. Omezení spíš znamená, že tvoje zprávy končí ve složce „Žádosti o zprávy“ a nezobrazují se mu normálně v chatu. To, že nesvítí zelená tečka, může být jen tím, že má vypnutý stav aktivity.
Co ukazuje nebo neukazuje fb je nesmysl. Ja jsem pripojena jen na mobilu a furt svitim zelena i kdyz nejsem na wifi. Tak jsem si vypla aktivni stav ![]()
Jinak zpravy muzes presunout do zadosti o zprav a nemusis zapinat omezeni.
@Kralovnal píše: Více
Nn, omezení zpráv mám u bývalého a díky tomu mi nechodí upozornění na jeho zprávy. Prostě mi to na mobilu nesvítí, nepípne a dokud nevlezu do messengeru, tak ani nevím, že nějakou zprávu od něj mám.
@Věčně naštvaná Tak na tohle zase stačí ztišení konverzace ne ![]()
Tak všem díky za rady a ten člověk mě nijak neomezil, to už teď vím…
Ahoj, zajímalo by mě jak poznám že si mě někdo ze známých(nejsme přímo přátelé na fb)omezil na Messengeru, podotýkám že nikoho neobtěžuji a mezi námi nějaká konverzace proběhla a ten určitý člověk může být zklamaný z mého rozhodnutí.
Normálně toho člověka na MS vidím jen mi u něj nesvítí zelená tečka ale když si ho rozkliknu vidím kdy byl naposledy aktivní i se mi dnes u něj 1× ukázalo že byl aktivní před např 25min.Jen by mě zajímalo jestli jsem tedy omezená nebo ne..Anonym z osobních důvodu