Omezená na Messengeru

Anonymní
11.2.25 18:13

Omezená na Messengeru

Ahoj, zajímalo by mě jak poznám že si mě někdo ze známých(nejsme přímo přátelé na fb)omezil na Messengeru, podotýkám že nikoho neobtěžuji a mezi námi nějaká konverzace proběhla a ten určitý člověk může být zklamaný z mého rozhodnutí. :( Normálně toho člověka na MS vidím jen mi u něj nesvítí zelená tečka ale když si ho rozkliknu vidím kdy byl naposledy aktivní i se mi dnes u něj 1× ukázalo že byl aktivní před např 25min.Jen by mě zajímalo jestli jsem tedy omezená nebo ne..Anonym z osobních důvodu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65205
11.2.25 18:17

Tak zelená tečka je jenom tehdy, když je přímo ted připojený, tak to chápu aspon já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.25 18:20

@vokishka: ahoj, díky za reakci, tak buď tam teď ten daný člověk moc nechodí nebo já nevím, vím že existuje omezení a to není tak tvrdé jako blokace nebo ještě si ten člověk mohl nastavit že je offline…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.25 20:07

Ted jsem se znovu podívala a až jsem na toho člověka klikla tak to ukázalo že byl aktivní před 13min

• Citovat
  • Upravit
14760
11.2.25 20:20

No ja obcas omezovala milence a psalo mi to tam vzdycky, ze neuvidi, kdy jsem online, ani kdy jsem byla naposledy a to stejne ja u nej, kdy byl naposledy online, tam nebylo videt…takze v omezeni asi nejses..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
12.2.25 04:31

Pokud vidíš, kdy byl naposledy aktivní, tak tě pravděpodobně neomezil, protože při omezení bys tuhle informaci neviděla. Omezení spíš znamená, že tvoje zprávy končí ve složce „Žádosti o zprávy“ a nezobrazují se mu normálně v chatu. To, že nesvítí zelená tečka, může být jen tím, že má vypnutý stav aktivity.

• Citovat
  • Upravit
168
12.2.25 04:42

Co ukazuje nebo neukazuje fb je nesmysl. Ja jsem pripojena jen na mobilu a furt svitim zelena i kdyz nejsem na wifi. Tak jsem si vypla aktivni stav :mrgreen:

Jinak zpravy muzes presunout do zadosti o zprav a nemusis zapinat omezeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.25 07:31
@Kralovnal píše: Více

Nn, omezení zpráv mám u bývalého a díky tomu mi nechodí upozornění na jeho zprávy. Prostě mi to na mobilu nesvítí, nepípne a dokud nevlezu do messengeru, tak ani nevím, že nějakou zprávu od něj mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.2.25 09:02

@Věčně naštvaná Tak na tohle zase stačí ztišení konverzace ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.25 13:20

Tak všem díky za rady a ten člověk mě nijak neomezil, to už teď vím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová