Paradoxy hodných lidí

168
8.2.25 14:00

Paradoxy hodných lidí

Trochu odpočinkové téma. Aneb jak nevidíme za zavřené dveře..
Překvapil mně jeden známý. Pro ostatní by se rozdal, barák chce darovat synovci a je to taková čistá nezkažená duše, internet nepoužívá, drží slovo, fakt stará škola. No a pak jsem se dozvěděla, že mu kočka rodí každý rok koťata a on místo aby kočku vykastroval, ty mladé utopí v jezeře nebo jim zlomí vaz o schod. 8o Vůbec mi to k takové mírumilovně duši nešlo

To samé kamarádka, žije prací v sociální oblasti, je úplný workoholik, je taková rázná, když jde o pomoc, hned se aktivně účastní všech akcí dobročiních, pořádá je uklízí dlouho do noci, sbírá pouliční opuštěný zvířata. Má velké pochopení pro všechno trápení. A teď z ní vylezlo, že nesnáší nevlastní děti, mají zákaz k nim chodit :think:

Co vám nejvíc vyrazilo dech u kamarádů? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.2.25 14:06

Jedem z našich kamarádů má velkou smůlu na bydlení. Kdykoliv si bydlení začne dávat dohromady a přemýšlet nad koupí tak o to bydlení přijde. Poprvé se stěhoval ještě s mámou po tom co dal dohromady chalupu a nevlastní otec je vyhnal. Pak přišel o možnost koupit rodinný dům. A to už měl rozjednanou banku. Teď má zákaz v novém něco dělat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
76727
8.2.25 14:08
@Anonymní píše: Více

to přece nemá s otázkou „paradoxy hodných lidí“ nic společného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10881
8.2.25 14:14

Nepřekvapuje mě u lidí vůbec nic :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10173
8.2.25 14:24

Filozofický knížky…a mrcháčská povaha…
Rodiče co se nechají vydírat dětma
a vnoučatama…
A strach, že zůstane člověk sám…
a tak žije raději s někým…
Bylo by toho víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.2.25 14:36

Nejak jsem si nevsimla, ze by hodnej clovek musel nutne mit nakej paradox..sebe povazuju za hodnyho cloveka, ale paradox teda nenalezam…mozna, ze nenavidim mlaskani a pred mlaskajicima tvorama utikam nebo je zahanim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
8.2.25 14:45
@BananovaSusenka píše: Více

Ta kolegyně je klasický pokrytec a známý, který topí koťata, ten není čistá duše, ale intelektem nepolíbený jedinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24278
8.2.25 15:01

Já mám takové tchanovce. Když jsme s manželem seznámili, tak jsem je fakt měla několik let za vzor. Na první pohled strašně hodní lidé, obětaví pro rodinu. Doma utulno, naklizeno, taková pohodička. Fakt přesný opak našich a říkala jsem si, že bych chtěla fungovat jak oni. Tyjo s dětmi nestačím zírat. Jestli se to zhoršuje i věkem nevím, ale slepice mají v šíleném stavu. Psa mi tchýně je schopná zavřít bez vody na celý den. Když koupíme třeba sekačku, tak si toho vůbec neváží. Zničí to. O naše děti se při nemoci vůbec nezajímají. Prý je povídání o nemocech obtěžuje. Když jsme chtěli pomoci, aby jsme mohli zajet s dítětem na pohotovost, tak museli nutně navštívit hřbitov, jít na procházku… A dalších x věcí, které bych do nich nikdy neřekla. Hrozně mě zklamali. Manžela teda taky. Člověk fakt neví jak se lidé chovají v soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
8.2.25 15:06

Spoustu detskych predatoru by jejich okolí urcite take označilo za hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
8.2.25 15:09

Mimochodem, znate pribeh matky Terezy? Myslim ten skutecny pribeh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.2.25 15:10

Prostě nikdo není jenom hodný nebo jenom špatný člověk. Paradox v tom nevidím, je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
8.2.25 15:17
@PaníBovaryová píše: Více

Neznám. A zajímalo by mě to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
8.2.25 15:23
@Apolena05 píše: Více

no jednou jsem to četla na Seznamu, nebyla to teda moooc hodná paní, to vůbec ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
8.2.25 15:25
@stinga píše: Více

spíš naprosto zlá a sobecká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
8.2.25 15:27