Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj děda taky topil koťata.
nezažila jsem ho, že byl ale jinak hodný. O sobě si myslim, že jsem taky dobrá duše, ale dost lidí mi ublížilo, a těm tedy nepřeji nic dobrého. Vom, že se ti nemá,. Ale.v.bozi mlýny a karmy neverim
@stinga píše: Více
Ale no tak, cožpak neznáš právníky? Kde to žiješ? Jen se podívej, co udělali s tzv. spravedlností/justicí v Česku…
Věřící jsou kapitola sama pro sebe. Sousedi každou neděli ráno míří do kostela. Následně on vypisuje ženským, jestli se nechtějí stavit, až nebude ona doma… ![]()
Mrzelo mě u kolegyně, která jinak působí dobrácky, že když mi umřela maminka, tak jsem přišla ubrečená do práce a ona se ani neobtěžovala vstát od počítače. Ostatní kolegyně mi přišly vyjádřit soustrast, některé mě objaly, všechny řekly hřejivá slova.
Takových podobných zážitků nulové empatie mám s ní víc. Nechci specifikovat.
@PaníBovaryová píše: Více
Jo jo, většinou reakce Cože? Takový hodný kluk, to se mi ani nechce věřit. A přitom…
@stinga píše: Více
Píšu o příbuzných. Ale když dojdou argumenty, tak se vytáhne anonymita
. S tebou je to marný.
@Anonymní píše: Více
jasně, anonymně tu kdokoli může napsat naprosto cokoli, a zneužívá se toho, protože každý ví, že nově admini nikoho anonymního neodtajňují
Je dost mozne, ze ji krivdis nepravem. Trebas nevedela, jak se spravne zachovat, aby te jeste vic nerozesmutnila, nebo ma sama nejakou bolestnou zkusenost, ktera se ji tim pripomnela, a ona to neumela rychle zpracovat ![]()
@J_Doe píše: Více
Potom je pro mě je nepochopitelné, že někdo nedokáže zkopírovat ani tu nejmenší maličkost jako je podání ruky a větu upřímnou soustrast. To je úplné minimum. A nevychovanost, promiň za upřímnost. Nebo totální hloupost. Stejně, jako když se narodí dítě, když se někdo vdá, patří se říct gratuluji. A když vejde do místnosti, říct Dobrý den.
Moje kamarádka má na pohled krásný manželství. Celkově je se vším hned hotová, má to v hlavě srovnaný a v práci si umí vyjednat cokoliv.
Ve skutečnosti se nechává utiskovat panovačným manželem. Nespokojenost v manželství řeší milencem který má milion exekucí a kamarádka do něj sype prachy. Vůbec mi takový chování k její povaze nesedí. Ona je ta poslední u koho bych si řekla jo ta se nechá buzerovat od partnera nebo by byla nevěrná. To, že dotuje toho blbce už je pro mě úplný bizár.
Tady je nejlepší být anonymní pořád. Adminum se to líbí a nikdo na tebe memůże. Asi s tím taky začnu.
@PaníBovaryová píše: Více
Jo
. Ale já si o misionářích a spol myslím své.
@anavi13 píše: Více
Uplne presne. A taky mi to vadi, ze blizke odhanim. Snazim se krotit, ale jde to tezko.
@Janča6 píše: Více
Mám to opačně.
Přitahuju takový lidi…a pak si všimnu, že mě nevnímaj.