Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aktivitu myslím můžeš skrýt přede všemi a ne jednotlivě. Ale ono to stejně moc nefunguje, já to mám zaplé a tím pádem by nikdo neměl vidět, že jsem online (a zároveň já to u nikoho nevidím), ale vím, že se to ostatním normálně ukazuje ![]()
Včera jsem se trochu nepohodli, ale že by kvůli tomu mohlo dojít až k nějakému omezení, bych netušila.
@Anonymní píše: Více
Tak v dnešní době je běžné házet lidi do bloku a pak zas zpět, tomu bych se nijak nedivila.
@AnastazieB píše: Více
Když tě někdo blokne na messengeru, tak ti zmizí úplně.
Když toho dotyčného smažeš z kontaktů a zase vyhledáš, tak tam nejde to omezeni, nevím jak ti vypadá, když si tě omezí někdo jinej. Jediné co vím, tak tě nevidí online a ty jeho taky ne.
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s omezením či blokováním na Messengeru.
Když kliknu na kteréhokoliv člověka z mých přátel na Messengeru, respektive kliknu na „i“ v kolečku, tak v sekci „soukromí a podpora“ je 6 možností:
1. Oznameni o přečtení
2. Ověřit koncove šifrování
3. Mizející zprávy
4. Omezit
5. Blokovat
6. Nahlásit
Ovšem u jednoho člověka mi chybí možnost „oznámení o přečtení“ a ještě „omezit“
Neví někdo, co by to mohlo znamenat? Říkám si, jestli mě nějak dotyčný neomezil apod. Ještě podotýkám, že mi to u něj ukazuje, ze byl aktivní před 9 hodinami, což si myslím, že není pravda a že si přede mnou nějak skryl aktivitu.
Raději anonym, dotyčný sem často chodí a mohl by mě podle dotazu poznat. Díky za odpovědi.